D _DnZ_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 185 0 46 Diğer 23 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _DnZ_ #1 Merhaba konuyu nereye acmam gerekiyor emin degilim ama burasi uygun sanirim. Erkek arkadasimin dogum gününde daha epey olmasina ragmen ona nasil bir hediye verebilirim diye düsünür oldum. Biz ayri ülkelerdeyiz yaninda olamicagim icin ona netten pasta yollamak istiyorum ama sorun su ki o Tekirdagnin bi köyünde yasiyor bense yurt disindayim bildiginiz iyi siteler varmi? ve ödemeyi yurt disindan yapabilirmiyim? pasta bozulmadan gidermi? en önemlisi zamaninda ulasirmi? siz daha önce netten pasta yolladinizmi? cok soru sordum galiba
Merhaba konuyu nereye acmam gerekiyor emin degilim ama burasi uygun sanirim. Erkek arkadasimin dogum gününde daha epey olmasina ragmen ona nasil bir hediye verebilirim diye düsünür oldum. Biz ayri ülkelerdeyiz yaninda olamicagim icin ona netten pasta yollamak istiyorum ama sorun su ki o Tekirdagnin bi köyünde yasiyor bense yurt disindayim bildiginiz iyi siteler varmi? ve ödemeyi yurt disindan yapabilirmiyim? pasta bozulmadan gidermi? en önemlisi zamaninda ulasirmi? siz daha önce netten pasta yolladinizmi? cok soru sordum galiba
MeLeZGuZeL Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 4.124 41 163 İstanbul 24 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _DnZ_ #2 Pastanın yolda tipinin kayması ihtimali var malesef kargocuların işi pek belli olmaz Ama kurabiye buketi ya da cupcakeler gönderebilirsin canım. Burçin Birdane'yi öneririm, ben de erkek arkadaşımın işyerine göndermiştim.
Pastanın yolda tipinin kayması ihtimali var malesef kargocuların işi pek belli olmaz Ama kurabiye buketi ya da cupcakeler gönderebilirsin canım. Burçin Birdane'yi öneririm, ben de erkek arkadaşımın işyerine göndermiştim.
gookce0330 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 208 4 46 Ankara 24 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _DnZ_ #3 pasta olayı gerçektende biraz zor.. çikolatasepeti.com'a bir bak istersen? farklı ve güzel fikirler gelebilir aklına.. :)
pasta olayı gerçektende biraz zor.. çikolatasepeti.com'a bir bak istersen? farklı ve güzel fikirler gelebilir aklına.. :)
juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 0 Diğer 24 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _DnZ_ #4 ben netten kek sepeti göndermiştim. googlea yaz araştır isim vermek yasak olabilir..