ay cnm benim bu kadar emek verdn gör bak nasılda güzelolucak
insallah hersey istedigin gibi olur canim =)
cvp verdigin icn tsk ederim
peki verdigimiz yere senin verdigin ornekler gibi bizde oyle yapcaz kendi resimlerimizle ve oyle verip onlar takvimimi yapacaklar?
ve bu ornekler gibi yapmak icin sen hangi programi kullaniyorsun?
ay biliyorum cok soru soruyorum kusura bakma canim
ve sonucu bizimlede paylasmayi unutma cok merak ettim =)
oyy oyyy sağol canım benmopuyorumnanaktan hepimize mutluluklar inş.ayy cvp larin icin cok tesekkur ederim caniimmm opuyorumnanaktan
size omur boyu mutluluklar diliyorum hersey gonlunce olur insallah cnm benimm :1hug: a.s.
ben yapmadım bunları canım..netten size örnek göstermek için aldım.. şimdi aşkıma ben tasarladım.. paylaşıcam sizlerle zemuszemuscanım sen mı yaptın takvımlerı??
cok guzel olmus ellerıne saglık.
bende gecen seneye kadar her yılbası bıze ozel takvım yapardımama usenıyorum artık zor gelıyo yapamıyorum..
ama gaza geldım sanırım bu sene ıcın yapıyım bı taneiş yerınde kullanabılecegı sekılde bır sey tasarlıyım
ah canım sorma..tam hevesli hesvesli yapıyodum.. Benmki annesinin sürekli gündeme getirdiği ve benm sinirimi bozan bi meseleyi iletti tekrardan..bütün heves,moral gitti.. Ama bugün iyiym devam :dance:
aaa.. Canım sen fotoğrafçıymışsın..benm 2. Meslek sayılır. Ben sana yardımcı olurum dilersen
bu arada bugün yaptıracağım yere gittim.. Normalde 25 tl ye yapıyo fotoğrafçılar . Benim gittiğim yer 40 demişti. Bide gönlüme göre olursa 60 a çıkarttı fiyatı :bbo: Değer mi sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?