Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan"daha nen olayım isterdin
onursuzunum senin" cemal süreya dan yerimseniben
abowww akannehir bu sözü kesinlikle eklicem.. çok sağol cnm yakaydirigubbakcemile5cennetlik bir aşkla cehennem gibi bir yürekle seviyorum seni bence bu soz cok hoş. umarım yardımcı olmuşumdur
seni seviyorum demenin anlamsızlaştığı iki kişilik masalımızda yaşattığın herr an için teşekkür ederim ...
ayy çok güzel olmuş aynı hediyeyi arkadaşım yapmıştı bende onun fotolarını düzenlemiştim bi kaç tane söz yazmıştım sana da sölim umarım beğenirsin senin doğum gününün olduğu güne bir daha gelsem dünya ya yine sen ol yanımda, onun doğum gününün olduğu resme doğum günün kutlu olsun canım yanındayım yerim senin yanın, başka resme hep böyle kal sen hep benimsin ,sen benim en kıymetlimsin,gönlümün sahibi,benim sevdam cevap bana sevda soranlara, çıkmaya başladığınız tarihe de hediye gibi geldin hoşgeldin yazabilirsin umarım beğenirsin tatlım a.s.
canım benm sağoll opuyorumnanaktan ama güne derken o kadr uzun söz sığmaz ki kutucuğa :kedi: ben özel günleri,atıyorum ekimin 13 olan kutucuğuna neyse özelliği hemen kısa bişi yazarım diyodum.. uzun sözleri yaprağın alt kısmına yazmayı düşünüyorm.ama sözlerini beğendim.. he bide çaldım![]()
önce bennn delikafaduldenSuper yaratici bir hediye...ben de istiyorum!!!!:1rolleyes:
ÖRNEK TAKVİMLER..
![]()
![]()
![]()
Merhaba canlarrr opuyorumnanaktan
Yılbaşı için bi taneme masa takvimi hediye etmeyi düşündüm.. Şeniz takvim 12 yaprak olacak. her yaprağında farklı resmlerimizden koymayı düşünüyorum..bizim için özel olan günleri işaretlicem.
takvim kapağına ve her sayfaya güzel bir söz istiyorum..zamanla alakalı ya da sevgi üzerine klasik olmayan sözler .. bu konuda işim size düşüyor :kedi: sade ve anlamlı sözlerinizi bekliyorum..kaydirigubbakcemile5 haftaya hazır bitmiş olması gerek :Saruboceq: help me!
on41 cnm seninkini bana özelden gönderirmisin rica etsem nasıl olmuş bende istiorum çünkü kırmazsan beni sevinirim