Sevgiliye alınabilecek güzel hediyeler nedir sizce ?

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
bi sürpriz
bi hediye
aklınıza ne gelirse bi kelimede olsun yazarak yardımcı olursanız mutlu olurum
teşekür ederim

bence el emegi kızlar benim eşim asker turkbayragi ona evlilik yıldönümümüzde resimlerimizin üstüne yazı yazarak büyük boyda daha dogrsu orta boyda cıkarttırdım hepsini delgeçle üstten köşeden deldim ve kurdelyle her bir delikten geçirerek bagladım....:asigim: defter gibi oldu cok begendi cok duygulandıı:asigim:

şimdi sana bir sürü şey sıralayabilirim ama yaşın ve ilişkinizin ne boyutta olduğuda önemli.boxer aslında güzel bir hediye ama çok farklı anlamlar çıkarılabilir. sonra sana üzerinde göstermek istemesin :)))
özel bir şey istiyorsan ikinizin resminden oluşan kristal bir anahtarlık olabilir. ( reklamcılar yapıyor )
içinde uhdesi olan bir arabanın minyatürü ( büyük oyuncakçılar sipariş üzerine getirtiyor. )
bir pipo seti ( sigara kullanıyorsa değişik bir deneyim olur onun için )
ikinizin isimlerimden oluşan iki zar ( yine reklamcılara baş vurabilirsin ) ( araç aynası süsü olabilir )
ilgi duyduğu bir alana onun adına yapacağın bir bağışın teşekkür belgesi ( ben eşime yapmıştım hala aklına geldikçe söyler durur çok mutlu olmuştu )

şimdilik aklıma gelenler daha bulursam eklerim ............

çok teşekkür ederim ama bunlarda aklıma yatmadı :çok üzgünüm:
diyorumki üstüne giysimi alsam çokmu monoton olur yada böyle değişik şeyler resimlerimiz olan falan o tarz bişeyi sevgililer gününde yaparım romantik bişey aklinialirimsmile
yani benseverek kullanabilceği bişey istiyorum

40 yılı geçmiş bi ilişkiniz varsa neden olmasın :roflol: yada daha işin çok başıdaysanız. ama mesleğinden anladığım kadarıyla belli bir olgunluktasın ve seviyeli bir ilişki söz konusu bence daha özel bişeyler almalısın.yada illaki giysin kullansın diyorsan o zaman ellerinle emek verdiğin bişey olmalı bence. ne demiş şair.
sevgi güzellik ister / güzellik emek. yerimseniben

Son düzenleme:
bence ikinizin resminden bir puzzle yaptırabilirsin yada kalp şeklinde saat içinde resminiz yada kristalin içine siyah beyaz resminizi koydurup bir hediye yaptırabilirsin kol dügmesi yaptırabilirsin baş harflerinizin oldugu şimdilik bu kadar ama puzzle çok güzel oluyor

Ben bunu yapmıştım çok sevınmişti :ecrin_bebek:

şu anahtarlık işini nerde yaptırabilirim acaba?ablama yaptırmak istiyorum reklamcıla ryapıyor demişsiniz biraz daha açar mısınız böyle konularda nerde yapılcağını hiç bilmem de

şu anahtarlık işini nerde yaptırabilirim acaba?ablama yaptırmak istiyorum reklamcıla ryapıyor demişsiniz biraz daha açar mısınız böyle konularda nerde yapılcağını hiç bilmem de

artık fotografçılarda yapıo..anahtarlık dışında farklı seçeneklerde var..

eger örgü örmeyi biliyorsaniz kendi elinizle ördügünüz bir atki ya da kazak olabilir eger bilmiyorum diyorsaniz bir saat olabilir,ya da isminizin yazili oldugu anahtarlik verebilirsiniz...

kalın bi kırmızı kurdele ile kendini hediye paketi gibi sarıp sarmalayabilrsin tabi fiyonk yapmayı unutma , unutulmaz bi hediye olur ve daha fazlasını istemez inan :))))

Kendını paketleme fikri harikaymış :) ama ben geçen sene erkek arkadaşıma doğum gununde şöyle bişey yapmıştım 3 ay oncesınden falan günlük tuttum gun gun neler yaptığımızı yazdım en sonunada içimden gelen güzel bi doğum gunu mesajı yazdım birlikte bir fotoğrafımızı defterın arasına koyup vermıştım... Ağlamıştı begendıne çok sevindim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…