[/B]Bu sabah umutsuz başladım güne..Aynanın karşısına geçip kendimle yüzleştim, hatalarımı düşündüm gördügüm boş gözlerde...Sonra düşündüm hiçbirşeyin imkansız olmadığını..Seni düşündüm aynı durumda seni düşündüm! Geçmişte bu durumu o yaşamış olsaydı ben de ayrılırmıydım acaba dedim..Anlamsız geldi..Onca zaman saklamana kızabilirdim, sinirlenebilirdim..Ama bu durum herşeyin sonu olamazdı.. Geçmişinde yaşadığın bazı durumlar bana da acı veriyordu zaman zaman, mesela yaşanan dört yıl, ama benim bu durumdan acı duyma sebebim çok farklıydı seninkinden..Başka bir kadınla dört yıl yaşamış oldugundu canımı acıtan.Tesellim yanımda olmandı..Onu sevse onun yanında olurdu diye kendimi teskin ediyorudum..Zamanla geçti..Benim yanımda , benimleydin artık..
Ben seni bırakabileceğim senden ayrılabilecegim bir neden bulamadım. Bu konuda senin kadar başarılı olamadım..Belki de hayat güçlü olmasını öğrenmekti artık..Geri dönen sevendir..Dönmeyen hiç sevmeyendir..Bekleyen her sona hazır olandır..Biz asla ayrılamayız zannediyordum, yakınlarıma yoo hayır o benden vazgeçmez derdim o benim herşeyim o benim ailem o benim eşim o benim kolum kanadım..Şimdi bekliyorum diyorum o şimdi asker de..Dönecek..Kimselere kolumun kanadımın kırıldıgını söyleyemedim..
Bir pazar günü gecesi vardı 11.08.2008 hayatımın en uzun gecesiydi... İlk defa o gece acımın büyüklügünden seni tanıdıgım güne isyan ettim..Ve bir daha kimseyi kendimden çok sevmeyeceğime..Kapalı bir telefon cevapsız kalmış belkide hiç okunmamış onca mesaj belkide bu gönderdigim maillerde hiç okunmadan silinip gidicek tıpkı hayatından kalbinden ve aklından silinip gittiğim gibi..Ya hayırlısı ya da çok yazık olacak..Zamana bırakılan ilişkimiz belki bir mucizeyle yeniden başlar..Evet bir mucize lazım..
Mucize uğramadı henüz yanına, yoksa dayanamaz arardı! yüreğinde ben olan sen..Giderken bıraktın mı yüreğini boş mu şimdi?Kimler dolduracak acaba..Hiç öğrenmek istemiyorum..Ama sen şunu bil ve yüreğine değil aklına yaz.Bir o vardı de..İsmim kazınsın aklına yüreğine değil orası dolu olacak..Adımın her geçtiği yerde benim için acıyı düşün hayallerin yitip gidişini herşeyin bomboş oldugunu, yalnızlığı, terkedilmişliği, yaptığına değip değmedigini... Kırgınım sana, acılıyım sana, özlemle doluyum sana, vicadanım sızlıyor giderken seni bu kadar üzdüğüm için bunun için senden özür diliyorum. Bu olay ikimizi de derinden yaraladı, yanlış zamanda yanlış yerde anlattım büyük derdimi! Kimi zaman stresimin ve yanında bir keresin geçirdiğim ağlama krizinin temeli buydu..Sordugunda anlatamadıgım sorun buydu, korktukça korktuğun başına geliyor.. Oysa ben cesurdum neydi senden bu kadar korkmamın sebebi kaybetmekmiydi acaba olan oldu işte KAYBETTİM!!!