sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

güzel topik olmuş valla
ya kızlarrrrr bizde bugün kavgalıyız ya bu adam beni çıldırtacak çok rahat son dk adamı .bugün görümcemin düğünü var eşimde işteydi dedimki kaç gün önceden bak kuaföre gitcem ona göre ayarla 3 kere aradım açmadı sonra açtı sana dönecem ne zaman nasıl gideceğimizi dedi bende dedim bak kuaföre gitmem lazım sana döncem dedi dönmedi saat 4 te eve gelmiş diyoki hazırlan gidelim diyorumki kuaföre gitcektim oda diyoki napcan kuaförde delüüüüü dedim ne yapcam saçımı toplatacam diyo hadi saçını toplayıver gidelim dedimmmm bana bakkkk yeterrrrr saaannnnna yüz verdimm ne sandın kendini kalk git düğününe ben gelmiyom işte böle oda gittiiii ben daha hıncımı alamdım ama burnundan getirecemmmmm

Kızlar naptınız durun ayrılmayın boşanmayın....:1shok:.

demet'cim seni biliyorum ne olduda bu kadar ciddiye döndü hiçbir şans yokmu o kadarmı fena durum :çok üzgünüm:

murgiz klasik erkek işte boşver onlara gereksiz böle şeylerkaydirigubbakcemile2

diğer arkadaş senin de sıkıntın var ama herhalde baştan ipleri vermekten kaynaklanıyo şekil a ben gibi :nazar:

ayy bu erkekler:mymeka:

aşkım bı sıteye üye olmuş hanı şu meshur olan f.. anladınız mı cok moralım bozuldu 4 tane kız ısmı var kım onlar sorcamda işte elı acmıyokı sızce normal mı akrabası mı acep yoksa baskasımı bıde bana maıl attı bak dıe yabancı olsa yollar mıydı ayy kafam cok karısık:bbo:

aha bir f.... olayı daha yahu ne işleriniz var girmeyin üye olmayın bunlar sevgililerin eşlerin arasını açıyor yahu ne diye üye olmuş ki :nazar:
ben karşıyım böcüğüm bizde yasak mesela ne ben nede o giremez he şayet gizliden girdi yakalandık
fena olur durduk yere sinir bozan şeyler....
illa bir şey çıkar ben buna inanır bunu sülerim akrabası olabilir kötü birşey olsa gel bak demez zaten ama ilerde o istemesede olursa bişi ne gerek var sorun yaşamaya

aşkım bı sıteye üye olmuş hanı şu meshur olan f.. anladınız mı cok moralım bozuldu 4 tane kız ısmı var kım onlar sorcamda işte elı acmıyokı sızce normal mı akrabası mı acep yoksa baskasımı bıde bana maıl attı bak dıe yabancı olsa yollar mıydı ayy kafam cok karısık:bbo:
böcüğüm söylemez olaydım yaa:çok üzgünüm:

geçen hafta bir mağaza da eski erkek arkadaşımı gördüm on sene olmuş görmeyeli yanında da eşi vardı araba da dedim ki eşime eski erkek arkadaşımı gördüm (ağzım durmaz ki) biraz surat astı bu sabah arabadayken nerden konu açıldı bilmiyorum ama bana at hırsızına benziyordur falan dedi ben de yok dedim vay ki öyle demişim bir bakışta zaten nasıl tanıdın falan demeye başladı bende ağlamaya tabi nasıl konuşuyorsun ya dedim içimde kötü niyet olsaydı zaten sana söylemezdim dedim bana laf söylemeni artık kaldıramıyorum dedim tamam dedi bundan sonra konuşmalarıma dikkat edeceğim dedi bakalım inşallah

aha bir f.... olayı daha yahu ne işleriniz var girmeyin üye olmayın bunlar sevgililerin eşlerin arasını açıyor yahu ne diye üye olmuş ki :nazar:
ben karşıyım böcüğüm bizde yasak mesela ne ben nede o giremez he şayet gizliden girdi yakalandık
fena olur durduk yere sinir bozan şeyler....
illa bir şey çıkar ben buna inanır bunu sülerim akrabası olabilir kötü birşey olsa gel bak demez zaten ama ilerde o istemesede olursa bişi ne gerek var sorun yaşamaya

beynımde ıkı şık var ya bana neden maıl atıp desınkı bak aşkım yada hepsı erkekte neden o 3 bayan var akrabası falan desek ne bılem telı bı açsında içimde rahatlasın ben üye deılım cnm onunda şifresını alcam sen merak etme:dilcikar:

Kızlar naptınız durun ayrılmayın boşanmayın....:1shok:.

demet'cim seni biliyorum ne olduda bu kadar ciddiye döndü hiçbir şans yokmu o kadarmı fena durum :çok üzgünüm:

murgiz klasik erkek işte boşver onlara gereksiz böle şeylerkaydirigubbakcemile2

diğer arkadaş senin de sıkıntın var ama herhalde baştan ipleri vermekten kaynaklanıyo şekil a ben gibi :nazar:

ayy bu erkekler:mymeka:

:1shok: anam neden acep cok gecerlı bı sebep olması lazımda genede ayrılmazsınız ınş hayrlısı olsun :çok üzgünüm:

canım en son dayak oldu şiddetli bi biçimde
ertesi günde bende evi terkettim
1 ay 4 gündür de ayrıyız boşanacam

ohh be aşkıma ulaştım sonunda
bugun ilk iş günü olduğun için telını ve cuzdanını ustunu cıkarırken bırakmış sımdı almıs yanı bıde kızarlar dıe herhal neysem sonunda duydum sesını aşkımın

ha bıde cok komık şeylerde oldu babası evde benımkısın msn otomatık acılıyo bende benımkı sandım bıseyler yazdım nıe telıne cvp vermıyon falan ana bı bakyom hemen gerı kapanıyo 3kez aynısı oldu neysem sonra bızım ortak formumuza baktım orayada saat 12 yorum yazmış :1shok: şok oldum bu nıye benım tele bakmazda dıe şeytan dürtmeye basladı neysem bıde şu f.. olayı neysem ulastım dedı askım babam evde 3hafta ıznlı odur pekı ya forma kım yadı oda babamdr oku bak benım yazmadığımı anlarsın dedı harbı kullanımı yazı ıfadelerı farklı neysem f.. olayını sordum 1 yıl önce kaydolmuş ark.gır benı ekle demıs tekrar etkın yapmış o sırada tanımadığı bı suru ınsan bunu eklemıs ınan onları tanımıyorum dedı bıde pıs pıs güldu kavuşmadan ayrılmayı düşünme artık dedı:asigim: ayy bıde akşam sana şifresını verım kendın bak aşkım suan şifreyı hatrlamıyom dedı yanı cok mutlu oldum yaa :sm_cool:

X