sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

slm kızlar
napıyonuz
ben ıdare eder
valla pek ıyı degıl aramız
sorum yok ama pek yaglı ballı degılız bız
uzulıyom ama pek ustune gtmıyon yoksa sole babama decek susuyom bende

vallahi bugün öyle bir kavga ettik ki ! deliricem zannettim valla .az daha ayrılıyoduk.
sinirimden 5 saat ağladım.çok kızdım çok.
sonra bide hiç kavga etmemişiz gibi davranmıyomu deli oluyorum.
sinirrrrrrr sinirr!!

günaydın topiğimin gözel hatunları
hepiciğinize iyi haftalar diliyorum önceliklen

sonra gelelim seldama canım vallah üzüldüm hele bir anlat bakem niye üzdü seni
bunların hepsi aynı işte hepsi kutup ayusu
hiçbişi yokmuş gibi davranmalarına bende acayip kıl oluyorum bir kutup ayusuda bende var öle :nazar:
gurban olsun o senin göz yaşlarına bidenem benim:teselli:

slm ben geldım
aman sallayın erkeklerın hepsı böle mını etek gıydım dıe konusmuyo benle ınadına dun evden cıkarmadı benı ayvan heruf:nazar: zatı ıkımızde hastaydık

kelebenkim canım valla sabah bilgisayarımın başına geçmiş karıştırıyo bende kızdım ne arıyosun diye.oda başladı sen gece 3 lere kadar pc başındasın felan.böyle başladı.ondan sonra artık ne var ne yok döküldü.bende sinirlendim başladım ağlamaya.bana demezmi bak ben kadının gözyaşına inanmam.ay bu sefer hepten delirdim.bana değer vermiyo diye.
bağırdım çağırdım.dedim çalışmak istiyorum istemiyosun çalışmamı.sıkıldım dedim.yaşlanıyorum evde dedim.bi arabeske bağladım. ağladım ağladım.sonra anladımki gözyaşına inanmam derken ayak yapıyomuş.2 saat sonunda aşkım bebeem bitanem diye başladı.
asıl sinir olduğum şey : bir ara geldi sarıldı bende ittim. hemen kalktı nasıl bağırıyo bana.elbet biraz naz yapıcam dime birden hiçbişey yokmuş gibi davranamam ya. o istiyoki onları hiç o söylememiş bende hiç duymamış olıyım.ama kırıldım baya.dedim sonunda ben sinirden kanser olurum sende kına yakarsın.selda dertleriyle öteki tarafa gitti üstümden büyük bir yük kalktı ohh dersin dedim.
işte böyle valla gece baktım nefes alamıyorum sinirden hala içim titriyo.dedim resmen ömrümden alıyosun..

ebru var ya canım böyle sıkıntılı bir ilişkiyi sürdüreceğine bir süre üzülür insan ama ömür boyu huzurlu olacağı bir ilişkisi evliliği olur.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
bak ben beni çok sevdiğini benim için yaptıkları ve yapacaklarından biliyorum.bende çok seviiyorum.ama bazen o kadar yıpranıyorum ki gözüm hiçbirşey görmüyor..o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun ...

ebru bende yanlızım benımde bılıyorsun canım yok...
ınan olmayınca dunyanın sonuda degıl amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn
bosver gıtsın....bak sımdı talıplerın ne kadar cogalacak ...artık sec begen...bana oyle oluyorda...

la amma dertlısınız haa
selda senınkı ayu hersey beklenır ondan en azından gelıyomuş delu bıde bısey yok gıbı

ebru nan sana noldu anacım barısmadın mı daha

ayudur ne yapsa yeridir..
feminist olcam ya köküne kiprit suyu sıkçam valla.sırf zararlar valla ya ne faydaları var.günlerce üzül ağla ne geçiyo ne eline? hiççç...........

slm ben geldım
aman sallayın erkeklerın hepsı böle mını etek gıydım dıe konusmuyo benle ınadına dun evden cıkarmadı benı ayvan heruf:nazar: zatı ıkımızde hastaydık

böcüğüm eski nişanlınlamı görüşüyonuz şimcik

slm kızlar
bu topık bulunmak bana bı nasıp olmuyo
tam oldu derken
artık sevgılı falan yok bende
haberı veryım bıttı ayrıldık:KK43:(
ebrum noldu cnm nie ayrıldınız:çok üzgünüm:

kelebenkim canım valla sabah bilgisayarımın başına geçmiş karıştırıyo bende kızdım ne arıyosun diye.oda başladı sen gece 3 lere kadar pc başındasın felan.böyle başladı.ondan sonra artık ne var ne yok döküldü.bende sinirlendim başladım ağlamaya.bana demezmi bak ben kadının gözyaşına inanmam.ay bu sefer hepten delirdim.bana değer vermiyo diye.
bağırdım çağırdım.dedim çalışmak istiyorum istemiyosun çalışmamı.sıkıldım dedim.yaşlanıyorum evde dedim.bi arabeske bağladım. ağladım ağladım.sonra anladımki gözyaşına inanmam derken ayak yapıyomuş.2 saat sonunda aşkım bebeem bitanem diye başladı.
asıl sinir olduğum şey : bir ara geldi sarıldı bende ittim. hemen kalktı nasıl bağırıyo bana.elbet biraz naz yapıcam dime birden hiçbişey yokmuş gibi davranamam ya. o istiyoki onları hiç o söylememiş bende hiç duymamış olıyım.ama kırıldım baya.dedim sonunda ben sinirden kanser olurum sende kına yakarsın.selda dertleriyle öteki tarafa gitti üstümden büyük bir yük kalktı ohh dersin dedim.
işte böyle valla gece baktım nefes alamıyorum sinirden hala içim titriyo.dedim resmen ömrümden alıyosun..

ebru var ya canım böyle sıkıntılı bir ilişkiyi sürdüreceğine bir süre üzülür insan ama ömür boyu huzurlu olacağı bir ilişkisi evliliği olur.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
bak ben beni çok sevdiğini benim için yaptıkları ve yapacaklarından biliyorum.bende çok seviiyorum.ama bazen o kadar yıpranıyorum ki gözüm hiçbirşey görmüyor..o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun ...

al işte bende buna uyus oluyom bağırsın çağırsın sonra ben onları sinirlen söyledim
unut gitsin trip yapma
yok yaaa ayyy ayyyy:nazar:

ayudur ne yapsa yeridir..
feminist olcam ya köküne kiprit suyu sıkçam valla.sırf zararlar valla ya ne faydaları var.günlerce üzül ağla ne geçiyo ne eline? hiççç...........

aha ben üle yapıyarum ...en ıyısı kibrit suyu...
ayrıca ayıyada ...hakaret oluyor...o bılem egıtılıyor...bu erkek denen yaratıklar egıtılmıyor...
alcan bunları etnanın ıcıne atcan...:mymeka:

ebru bende yanlızım benımde bılıyorsun canım yok...
ınan olmayınca dunyanın sonuda degıl amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn
bosver gıtsın....bak sımdı talıplerın ne kadar cogalacak ...artık sec begen...bana oyle oluyorda...

evet duygucum
artık bende gonlume gore bırını secıp kendı yoluma bakıcam
bende senınleyım artık canım bırazdaha kendımı ıyıce toparlıyım

bende bı kac tane var hangısını anlatam:roflol:
ebrum noldu balım yaa:KK43:

ebrum hala anlatmamış anlatmak istersen bekliyoz bilesin:çok üzgünüm:

saolun kızlar
13gın olmustukı ayrılıdk
aılesı abbası baska bı kız ıstıyomus bıtmıstır dedım
artık o baskasıyla evlenecek
nasıl bı duygu dımı
evlılık dusunurken hayallerımde o varken hepsı yıkıldı ssımdı yaralarımı kapatmaya ugrasıyorum
onu hayallerımden atmaya ugrasıyorum
kımseye guvenım kalmadı

bu erkekelr bole hemen bıse yok saycan oldu gozlerım doldu

ole canım hayırlısı bu dıyorum ama yınede cok zor
evlılık hayallerım onunlaydı hepsı yıkıdı
zor bı donemdeyım

bende bı kac tane var hangısını anlatam:roflol:
ebrum noldu balım yaa:KK43:

ebrum hala anlatmamış anlatmak istersen bekliyoz bilesin:çok üzgünüm:

saolun kızlar
13gın olmustukı ayrılıdk
aılesı abbası baska bı kız ıstıyomus bıtmıstır dedım
artık o baskasıyla evlenecek
nasıl bı duygu dımı
evlılık dusunurken hayallerımde o varken hepsı yıkıldı ssımdı yaralarımı kapatmaya ugrasıyorum
onu hayallerımden atmaya ugrasıyorum
kımseye guvenım kalmadı

canım benim inan çok üzüldüm hakkında hayırlısı bidenem:teselli:
anlamıyorum ben ailesi istiyo diye hemen nasıl ok diyolar
hayır benim sevdiğim kız bu ben bu kızdan başkasıyla evlenemem diyemiyolarmısenağlama

bende sinir oldumm benimkine aldım solugu burdaa :eek:klava:
oje sürmeme izin vermiooo sevmiomuş beyimizz
:mymeka:

canım benim inan çok üzüldüm hakkında hayırlısı bidenem:teselli:
anlamıyorum ben ailesi istiyo diye hemen nasıl ok diyolar
hayır benim sevdiğim kız bu ben bu kızdan başkasıyla evlenemem diyemiyolarmısenağlama

bılmıyorum ıstemıyorum demıs ama baya bı ustune geldıler sanırım
herhalde kısmet degıl cok mucadele ettık
hakkımızda hayırlısı artık
erkekler cok yureksız bızler daha yureklıyız

bende sinir oldumm benimkine aldım solugu burdaa :eek:klava:
oje sürmeme izin vermiooo sevmiomuş beyimizz
:mymeka:

nan delü keşke her dert her kavga bu kadar küçük olsa şahsen benim için küçük de kaydirigubbakcemile2

bılmıyorum ıstemıyorum demıs ama baya bı ustune geldıler sanırım
herhalde kısmet degıl cok mucadele ettık
hakkımızda hayırlısı artık
erkekler cok yureksız bızler daha yureklıyız

öyle canım hayırlısı değilmiş demekki
ALLAHım gönlüne göre verir inşallah :teselli:

X