- 26 Şubat 2011
- 1.596
- 2
Aman nazar degmesin masallah canim
ama bu mesafelerin de insanin askina kattigi bi güç oluyor degil mi :)
ya tabi ki öyle. insan ne kadar sevdiğini bi daha anlıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman nazar degmesin masallah canim
ama bu mesafelerin de insanin askina kattigi bi güç oluyor degil mi :)
saol canim:)) iste en can alici noktadan yakaladin
Her anini baskalariyla paylasmasi.. Senin disarda kalmann..
Ama az once dedigim gibi burda sevgiliye de buyuk is dusuyo sende bu duyguyu minimuma indirmesi gerekiyo
seninle cok ilgilenmesi cok aramasi gerekiyo , senin onun hayatinin bi parcasi oldugunu ve asla disinda kalmadigini sana hissettirdikten sonra
gerisi daha kolay..
Ve biz bunu basardik cok sukur ki 5. yilimiza giriyoruz
Ama dedigin gibi insan sabretmeyi ögreniyor. Zor bir sinav insallah herkes bu sinavi guzel bir mukafatla atlatir
kızlar sizle bişey paylaşıyım. yurt dışı görüşme kartları varmış. üzerinde şifreler varmış numarayı çevirmeden onları giriyomuşsun senden de karşı taraftanda kontör felan gitmiyomuş. sevgilimle annesi bu şekilde görüşüyolarmış. ben henüz alamadım bu karttan. alınca anlatırım sizede nasıl oluyo felan. ptt de satılıyomuş.
linkde veriyim gözatarsınız belki.
PTT | Banka Hizmetleri
çünkü camda görüşmek istemiyor
çünkü telde iki dk dan cxok görüşmek istemiyorum ki fatura benden gidiyor uygun tarifem var
mailden bir kac mail atıyor günlük o kadar..
bende sorunlar yaşıyoruz diyorum uzaklık biribirmizi görelim camda sesimizi duyalım ki sıkılaşsın aramızdaki baglar
zten uzaktayız böyle destek olalım dahil olalım hayatlarımıza falan diyorum
yok istemiyormuş falan filan
her sabah üzüyor beni aksam mutlu ediyor aksam mutsuz isem sabah sesini duymak mutlu ediyor(DU)
artık bundan da yoruldum sıkıldım
sıradan bir maille mi olucam hayatında bana deger vermiyor
verse böyle yapmaz
artık kaldıramıyorum ama kıyamıyorum da cekip gitmeye
yine aramadı sormadı hep beni suclu görüyor
ne aradı ne sordu ne de yazdı...
ben degerli degilim bu durumda bitti demek istiyoırum ama yapamıyorum
yapamadıkca bunun adı ilişkimi bitmiş bişeymi belli olmadıkca ben mahvoluyorum dersime konsantre olamıyorum gidiyor elimden herşeyim...
ben 2 aylığına yazlığa giderken bile o duyguyu yaşıyorum. şimdi her gün başkalarıyla geçircek diyorum. buraya hiç öyle bişey yazılmadığını görünce ben de şaşırdım :) ne güzel siz üstesinden gelebilmişsiniz. allah mutlu etsin :)
nasil yani iki taraftanda kontr gitmiyo mu?? süper biseymis buu
butun ülkelere var mi ki?
yok hayatım gitmiyomuş. o yüzden benimde çok ilgimi çekti. çünkü sevgilim arayınca benden kontör gitmiyo ama ben arayınca ondan gidiyo. sanırım her ülkede geçerli.
ayyyyyyy o yastık ne mübarek bi icatmış öyleeeee
cok üzüldm canm benim yaa. Zaten mesafe var bide habersiz birakilir mi yaa Bazi erkekler mesajlasmayi sevmiyo nedense, belki bu yuzdendir sana deger veriyodur eminim.
Ne zamandir birliktesiniz?
teşlefona net yapmış ordan faceden mesaj atacakmışız...
neymiş efendim evdeki neti kapatacakmış ama kendisi üniversitede nete girermiş istedigi an evde gerek yokmuş evdede film falan izlermiş.
yahu yarım saat istiyorum cok mu
zaten saat farkı var
ne var gün icindekileri anlatsak bir derdimiz multlulugumuz varsa paylaşsak.
yok özgür olcakmış
kısıtlanmıcakmış..
günde iki dk sesini duymak kafiymiş..falan filan...
çok içim acıdı çok bunları söyledi agladım konuşamadım...
duydugum her kelime içimi nasıl paramparça etti anlatamam...
bitirmek zorundayım cünkü bir dakika mutlu isem devamında kırılıyorum yerle buz oluyor kalbim...
çook zor geliyor artık ondan soguyorum sogurken askım diyor eriyorum sonra ben erirken laflar diyor ki nasıl derinden acıtıyor nasıl parçalıyor beni anlatamam şuan bile aglıyorum..
çook zor bana çok zor ama bitirmek isrtiyoruım artık bitti özgürsün diyebilmek istiyorum bugücü istiyorum artık..
şekerim onu bulsalar biz yeni bişey isteriz bu gidişle kız cidden olsa iyi olur ama haadimii bir de isinlama makinesi icat etselerde sip diye istedigimz yere isinlaniversekk
bu bizi kesmez
gel gel sende gel canım. bu gidişle biz depresif hallere düşersek şaşırmamahaa burası tam benlık
bızde ayrı ülkelerdeyız sevgılımle
anlatsam roman olur....
daha 2 gün oluyor yanından gelelı, şımdıden çok özledım...
gel gel sende gel canım. bu gidişle biz depresif hallere düşersek şaşırmam