Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sizinki mucizeye bağlı,benimki de imkansız :roflol:
İnşallah yarın iyi haberlerinizi okuruz kızlar
Ya bayram geliyo çıkın kendinize bişiler alın,bayram alışverişi yapın
Gezerken kafanız dağılır

kızlar günaydın sabahın köründe buraya ilk gelen benim işe gelir gelmez burdayım arılamıyorum yakında patrondan fırça yicem varmı gelişme ben artık türkçe şarkı dinlemiyorum yabancı daha iyi hiç değilse ne söylediklerini anlamıyorum yabancıda duygulanma olmuyor

hiç istemesemde bende ayrılanlar arasındayım... unutamıorum.. unutmak istemıorummm.. çok seviorum olmuo olmuo olmuo..senağlama

canımcım anlat derdini...
ama bi süre sonra unutmak isteyeceksin bizden söylemesi...
sadece zorlama kendini... :teselli:

nolur benimki aldatmasn nolur..
hiçbirimizinki aldatmasın..
imkansıza cevirmesinler ya..

budur işte... o hissi yaşattıkları an dediğin gibi hiç bişey kalmıyor içinde...
artık geri dönüşü imkansız oluyor ... aklına bile gelmesinden rahatsız oluyorsun...

ellmacım yaaa ... mesajların hepsini okuyamadım daha çok sayfam var ama...
nolur yapma ... aklına getirme böyle birşey...
senin şimdi bunları değil genel olarak ilişkini değerlendirmek üzere kafanı yorman gerek...

Canım benim estağfurullah, daha benim 40 fırın ekmek yemem lazım bu işleri öğrenmek için.

Size doğru insanla ilgili tek bir tüyo verebilirim hayatta sadece.

Doğru insanla karşılaştığınızda ondan önceki herkesin neden yanlış olduğunu çok iyi anlayacaksınız. Bunu hiç unutmayın.

Bunu hissettiğiniz anda da peşini bırakmayın.

eee ben napıcam o zaman... benim için doğruydu o... önceden aşık olup ; acı çektiğim kişiler de çok yanlıştı... peki bunun doğru olmadığını bir sonrakinde anlıcaksam nasıl olacak... ayy kafam karıştı benim ... kafamçokkarıştı

bu arada bence senin de kafan karıştı... düşünme kötü şeyler... umarım bu sabah güzel uyanmışsındır... daha sabah mesajlarına gelemedim ben...

ayy bitti işte... sabaha geldim artık...
günaydın hepinize...

izmirde bugün hava biraz kapalı ama bizim havamız güzel olsun kızlar ... :)

kızlar günaydın hepinize.yeni bir gündeyiz.ya kızlar bakın ne dicem.hep birlikte çekim yasasını düşünelim.olumlu düşün olumlu olsun.a.s hani ne kadar kötü düşünür umutsuz olursak o kadar kötüyü kendimize çekeriz ya.evet evet bugünden sonra çekim yasasını düşünerek yaşıyorum ben.a.s
sevgilim değişecek bana çektirdikleri geride kalacak.bugün itibariyle herşey istediğim gibi olacak.iş yerimde sinir olduğum patronum bana bugün gıcıklık yapmayacak.bugün çok güzel geçecek.hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hep beraber uygulamaya koyalım hadi.:teytey::teytey:

bende ayrıldım sevgilimden ve bir dahada asla sevgilim olsun istemiyorum çok ağır bir yük kaldıramıyorum ailemden herkes duydu bu beni çok eziyor birtek annemle babam duymadı her dakika duydularmı diye gözlerinin içine bakıyorum paronoya oldum korkuyorumm buyüzden bitirdim kendimi toparlamak istiyorum nasıl yapabilirim bunu kızlar yardım

çok güze yazmışsın elma bence o doğruydu ee şimdi ne olcak şimdiye kladar iki kişiyle çıktım ilki bence yanlıştı bitirdik karşılıklı ama ikincisi canımdı herşeyimdi istese canımı veriydim ilerde başka biri mi doğru insan olcak şaştım

kızlar günaydın hepinize.yeni bir gündeyiz.ya kızlar bakın ne dicem.hep birlikte çekim yasasını düşünelim.olumlu düşün olumlu olsun.a.s hani ne kadar kötü düşünür umutsuz olursak o kadar kötüyü kendimize çekeriz ya.evet evet bugünden sonra çekim yasasını düşünerek yaşıyorum ben.a.s
sevgilim değişecek bana çektirdikleri geride kalacak.bugün itibariyle herşey istediğim gibi olacak.iş yerimde sinir olduğum patronum bana bugün gıcıklık yapmayacak.bugün çok güzel geçecek.hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hep beraber uygulamaya koyalım hadi.:teytey::teytey:

evet evet hadi kızlarr hep beraber çekimyasası uyguluyoruz,bakın ben başladım bilee, bugün herşey çok güzel olucak,işte de sıkıntı yaşamıycam, sevgilim beni merak etmeye başlıcak,bayramını kutlasammı diycek,beni düşünecek bugünnn, bu arada bayramlarını kutlıcakmısınız,ben kutlamıcammm :teytey:

günaydın canlarımmmmsırnaşık şey sırnaşık şey bi göz gezdiriim bakalım:nazar:

hah kulübümüzün neşesi de geldi, gel canım gel çekimyasası uygulamaya başladık zynpkr ve ben süründürme operasyonu devammı,yarın gelcek dimi seninki,devam arkadaşım devam grubumuzun yüz akı,hepimizin acısını çıkaarr :teytey: :sm_cool: eskilere ölüüüüümmmmmmmmm :teytey:

evet evet hadi kızlarr hep beraber çekimyasası uyguluyoruz,bakın ben başladım bilee, bugün herşey çok güzel olucak,işte de sıkıntı yaşamıycam, sevgilim beni merak etmeye başlıcak,bayramını kutlasammı diycek,beni düşünecek bugünnn, bu arada bayramlarını kutlıcakmısınız,ben kutlamıcammm :teytey:

ben de kutlamıcam ama o benim bayramımı kutlucak.bayramda çok ama çok eğlenicem.hihoyyythihoyyyt

X