- 17 Nisan 2008
- 3.009
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bir hafta oldu halen tik yok kizlar
Araya bu kadar mesafe ve saat farkı girince insan daha bi beter oluyo be...
hiç istemesemde bende ayrılanlar arasındayım... unutamıorum.. unutmak istemıorummm.. çok seviorum olmuo olmuo olmuo..senağlama
nolur benimki aldatmasn nolur..
hiçbirimizinki aldatmasın..
imkansıza cevirmesinler ya..
Canım benim estağfurullah, daha benim 40 fırın ekmek yemem lazım bu işleri öğrenmek için.
Size doğru insanla ilgili tek bir tüyo verebilirim hayatta sadece.
Doğru insanla karşılaştığınızda ondan önceki herkesin neden yanlış olduğunu çok iyi anlayacaksınız. Bunu hiç unutmayın.
Bunu hissettiğiniz anda da peşini bırakmayın.
kızlar günaydın hepinize.yeni bir gündeyiz.ya kızlar bakın ne dicem.hep birlikte çekim yasasını düşünelim.olumlu düşün olumlu olsun.a.s hani ne kadar kötü düşünür umutsuz olursak o kadar kötüyü kendimize çekeriz ya.evet evet bugünden sonra çekim yasasını düşünerek yaşıyorum ben.a.s
sevgilim değişecek bana çektirdikleri geride kalacak.bugün itibariyle herşey istediğim gibi olacak.iş yerimde sinir olduğum patronum bana bugün gıcıklık yapmayacak.bugün çok güzel geçecek.hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hep beraber uygulamaya koyalım hadi.:teytey::teytey:
günaydın canlarımmmmsırnaşık şey sırnaşık şey bi göz gezdiriim bakalım
evet evet hadi kızlarr hep beraber çekimyasası uyguluyoruz,bakın ben başladım bilee, bugün herşey çok güzel olucak,işte de sıkıntı yaşamıycam, sevgilim beni merak etmeye başlıcak,bayramını kutlasammı diycek,beni düşünecek bugünnn, bu arada bayramlarını kutlıcakmısınız,ben kutlamıcammm :teytey: