Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne zaman ne olacagı hiç belli olmaz tatlım..
belki bir gün senin bile inanamayacagn kadar seni sevecek mutlu edecek biri çıkar..
her ayrılık yani bi başlangıç..
mutluluğu sonuna dek hak ediyoruz umarm çıkar karşımıza hayrlı biri...

anammmmm hiç caiz deil:))) ozaman şime yaramaz sıradaki gelsinD

aynen sıradakini al bakimm..
kafanı yormana bile gerek yok...
adam gibi seven erkek seviyorum der inan bana...
ayrıca saati de bi ortak arkadasınız varsa onla gönderebilirsin..
yoksa biraz daha zaman gectkten sonra sende bittiğinden emin olduktan sonra götürüp veririsin..

Son düzenleme:

inşallah canım ya hayırlısı olsunda tek güvendigim erkek oydu ama ailevi sorunları vardı falan derken bidaha görüşemedik ama öle gözler olmaz ki ya valla bak şimdi görsem dışarda şimdi çıkarım okadr adam dı ki bi tane daha ondan yoktur sanırım:)

dogru diosun cok haklısın.. bendeki emanetini de arkadası aracılıgıyla gönderirirm artık:)

ayy üzüldüm yaa peki ona ulaşabilecegn bişey yokmu..?
kız kaçar mı böyle erkek..

ayy üzüldüm yaa peki ona ulaşabilecegn bişey yokmu..?
kız kaçar mı böyle erkek..

kaçmaz kaçmazda olmayınca olmuyo işte bilmiyorum şuan naptıgını yeni başlamıştı zatende babası kanserdi aniden vefat edince ailesine bakmak zorunda kaldı ve taşındılar bidahada görmedim ama hep bakışları gelir gözlerime uff bee hayat keşke yine bir araya hgetirse bizi

BİTANEMMMM

2 GÜN İŞTEN İZİN ALDIM HAFTASONUNU BİREştirdim toplam 4 günlük tatil yaptım,dün sabah geldimm..
iyiyim canım sen nasılsın ,barışmışsınız hadi hayırlısı olsun inşallah..

evet barışmıştım 3 hafta felan konuştuk ,sonrasında ayrıldım evet intikam içindi,herşeyin yine içine etti be canım..

sanki benle konuşması o kıza karşıydı ,kız yorum yazmıştı buda duvarına yazmış en azından bazıları gibi karakteri bozuk değil ,ben bunu sezdim böyle söyleyişinde ve boktayı koydum bitirdim ,o andada baya kavga ettik.

bana geçen cumartesi günü mesaj attı konuştuk felan değmez diye arkadaşı teselli ediyrıdum bunada dokunmuş galiba .bana selinin yanına bile yaklaşamazsın dedi,merak etme o kız gibi olmaya niyetim yok,o kız kendini aşmış,bana ettiğin teklifi git onunla yap o kızda öyle zaten tencere kapak misalisinizallahım doğru yolumdan ayırmasın beni dedim.kestim mesajı..

hiç ama hiç üzülmüyorum biliyor musun ?böle biri için gerçekten değmez,rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Ohh çok güzel yapmışsın bebem çok iyi gelmiştir tatil eminim
Keşke benide çağırsaydın dicem ama bende Pazartesi gidiyorum :81:

Kaanada çok iyi demişsin ellerine sağlık bacım tebrik ediyorum seni

hmm benm ki biraz uzun..
3 yıl birlkteydik..
ve ayrılalı 3 ay oldu..

İnş barışırsınız yha

Dikkatimi çektide hep uzun süren ilişkilerin sonu genellikle hüsran bu nedir yha böyle ?

2 yıldan fazla olunca galiba bu erkek milleti azıtıyor

Hep ayrılık ayrılık bu ne yaa

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canm ya.. o olmasa da başkaları var karşına çok çok iyileri çıkartsın Rabbim..

bende anlamıyorum canm neden böyle oluyor.. bi süre sonra erkekler heyecan arıyorlar yeni şeyler istiyorlar sanırım o yüzden..

sagol canım inşallah herkesin gönlüne göre versin erkekler çok uzun ilişkisi olsada olmasada azıtmaya pek meraklılar bence yeehhhh erkek düşmanı oldum çıktım bi tane yüzünden hehh

sagol canım inşallah herkesin gönlüne göre versin erkekler çok uzun ilişkisi olsada olmasada azıtmaya pek meraklılar bence yeehhhh erkek düşmanı oldum çıktım bi tane yüzünden hehh

bence de yeni aşklara hiç doymuyolar..
hiçbirine güvenm kalmadı ilişkimden sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…