Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benimki çook uzun canım,yazsam okuyamazsın heralde

canm çok önemli bi sebep yoksa mutlaka döner emin ol..
ama dönünce eski seni bulamaz..
bende oldugu gibi döndü ama artk öyle soğmuşm ki ondan güvenemiyorum ona...
ve kibarca bulusmayı reddetmek istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum ama
gitmek istemiyorum buluşmaya..
gidersem yine onunla barışmaktan korkuyorum..
yine yalanlarından ihanetnden korkuyorum..

çok önemli değildi bana göre,öyle tartışmayı büyüttü sonra ayrıldık
eger sende güvenmiyorsan artık gitme derim,olayı sen daha iyi biliyorsun canım peki niye buluşmak istiyormuş sordun mu ?

çok önemli değildi bana göre,öyle tartışmayı büyüttü sonra ayrıldık
eger sende güvenmiyorsan artık gitme derim,olayı sen daha iyi biliyorsun canım peki niye buluşmak istiyormuş sordun mu ?

canm az bi zamn deil 1 sene de hemen bitiremez eminm..
ne zamn ayrıldınız peki..?

benm açıkçası güvenm yok bitirdi sözleriyle herşeyi fakat şimdi öyle şyler söylüyo ki biz birbirimizle büyüdük senden başkası olmadı hayatmda bundan sonrada olmaz falan diyor..
sordum neden buluşmak istediğini herşeyi konşalım diyor..
biliyor yanına gidince gözlerine baktığmda beni yine etkileyeceğini o yüzden sanırım buluşalm diyor..
:26:

Selam kızlarr uzun bir aradan sonra yine burdayım ,

Tatilden yeni döndüm ve bende barıştım

Bir iki sayfa baktım da şöyle yol yorgunluyla tatlıkısta da barışmış galeniada bayaa adımlar atmış tebrik ediyorum kızlar sizi , allahım bir daha ayırmasın bütün sewenleri kavuştursun inş...

1 hafta oluyor sanırım,son kez konuşmayı denesem mi diye düşünüyorum artık çünkü çok seviyorum onu ve böyle bitmesini istemiyorum yaa :2:

bak canım eger sende hala duygularını kaybetmemişsen ve tkr başlamak istiyorsan buluşmaya git derim,çünkü neden çagırdı belli oluyor yeniden seni ikna edip başlamak istiyor bu durumda senin ne istedigin önemli,olumlu düşünüyorsan git yoksa bahane uydur ve kalsın öyle...

daha çok yenii canm ara bence ya heba etme daha fazla kendni..
ben bilmiyorum duygularımı ama dönmek istemiyorum.. biliom 2 gün sonra yine üzecek beni hiç gerek yok bi bahane bulup gitmemeliym..

tabiki kırmadan, incitmeden ayrlmak en gzli fakat bu mümkün olmuor malesef. hep bi trf kırılır v daha çok üzülür. birbuçuk senedir sewglm yok ve çok rhtım herkese tawsiye ediorummm

aminn.. tebrik ederm seni de..

daha çok yenii canm ara bence ya heba etme daha fazla kendni..
ben bilmiyorum duygularımı ama dönmek istemiyorum.. biliom 2 gün sonra yine üzecek beni hiç gerek yok bi bahane bulup gitmemeliym..

bende senın gıbı dusunuorm benı cok uzdu ve dönersem yenılcem o yuzden gıtmıcem yenı ayrıldık benı cok yıprattı sızı uzene gıtmeyın tutun kendınızı

bende senın gıbı dusunuorm benı cok uzdu ve dönersem yenılcem o yuzden gıtmıcem yenı ayrıldık benı cok yıprattı sızı uzene gıtmeyın tutun kendınızı

tutmalıym sanırım ona dönmek istemiom... hayatmda gercektn bana deger veren birii var samimi güvenebilecegm gidersem onu da kaybeecegm..
en iyisi gitmemem sanırım.. bi söz okudum ve sanki beni anlatıyordu..
''Tαm ‘unuttum’ dersin geri gelir, gülümser ve inandırır seni aşkına. Hiç kopmayacakmış gibi bağlanırsın; O yine çekip gider …''
gidecek üzecek olana dönmenin bi anlamı olmasa gerek...

ya öylesine ne yapıyorsun diye sordum canım,geziyormuş sanırım ve mutlu görünüyordu..içimdekileri uzunca yzdım önce göndercektim ona kararsız kaldım şuan..galiba daha fazla zorlamanın anlamı yok

anladm canm.. biraz kendi haline bırak bakalım zamnla belki hisleri değişir.. zamana bırak canm hayrlısı olsn

ne güzellllllllllllll bir gündü ya.nasıl özlemişim.. yanına gıttım istanbula oda geldı.el ele göz goze neglz bir gündü ya.iyiki affetmısım cok sevıyorm onu oda benı.ınanıyorm artık.onun bana daha oncekı sarılmalarınıda bılıyorum..sımdı koklaya koklaya opuyo ellerımı gözlerımı..haftayada o gelıcek yanıma..affettım pisman deglm :):)

ve galenianın ilişkisine burda son nokta koyulur.. ve dönücek adım gibi eminim ama kapılarım sonuna ve sonsuza kadar kapalı...!

sen bunu fazlasıyla hakettin güzel meleğim benim...
allahım hiç ayırmaz kuzumuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…