- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
off canm ya çok güzel yazmışsın... acılarım daha çok taze böyle şeyleri okuyunca kanıyor yeniden...
canım öncelikle belirtmek isterim ben yazmadım bunu sonra emeğe saygısızlık olur.
taze olmasa da kanıyokanaya kanaya yakında bizde tükenip biticez
kayanayan yaralarıma tuzdur adın
bitmeyecez canm bitmemeliyiz evet O'nsuzuz ama yolumuzu artık çizmemiz gerekiyor... bi şekilde mutlu olmalıyız... bunu ben diyorum evet hiçbir acıya katlanamazken.. artık bu acı olgunlastırıyor bizi yavas yavas... mecburuz alışmaya canm üzülme
Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak.
Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz.
Sokağa fırlayacaksınız, sokaklarda dar gelecek.
Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi.
Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gök yüzü.
Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz.
Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan.
"Önemli olan sağlık.''
''Yaşamak güzel.''
''Boş ver her şey unutulur.''
Siz hiçbirini duymayacaksınız.
Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz..
O'ndan ölmesini isteyecek kadar çok nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz.
Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz.
''Ölüme çare bulundu'' ya da ''Yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı kaldırıp ''Ne dedin?'' diye sormayacaksınız.
Yalnız kalmak isteyeceksiniz.
Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak.
İkisi de yetmeyecek. Geçmişi düşüneceksiniz.
Neredeyse dakika dakika, ama kötüleri atlayarak!
Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz, gittiğiniz yerlere gitmek.
Bu size hiç iyi gelmeyecek ama bile bile yapacaksınız.
Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız.
Aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz.
Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz..
Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz.
Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız.
Hiçbir şey oyalayamayacak sizi, ilaçlara sığınacaksınız.
Bir kaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan.
Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren.
Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek.
Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz.
Uyumak zor, uyanmak kolay olacak, sabahı iple çekeceksiniz.
Bazen de '' Hiç güneş doğmasa'' diyeceksiniz.
Ne geceler rahatlatacak sizi, ne gündüzler.
Ölmeyi isteyip , ölemeyeceksiniz.
Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz, nafile.
Düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek.
Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz.
Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz.
Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz.
Aramayacağını bile bile.
Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek.
Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla.
Yüreğiniz burkulacak.
Canınız yanacak.
Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz.
Hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden.
Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız.
Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz.
Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz.
Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere yerleşmek.
Ama bir umut..Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu.
Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak.
Gel gitler içinde yaşayacaksınız.
Buna yaşamak denirse...
işte tamamıyla aynı ama ben gittim gelgitler yok artık hyatımda evet acıyı sökmek atmak bile istemiyorum ama içimde çok acıyo :S
artık alıştım ben canım acılarla birlikte yaşamayı ayakta durmayı öğrendim ama geceler boyu yastığın, yorganın altında ağladığım geceleri asla unutmam. Ailemle mutluyum ben onlar beni iyileştiriyo ama ona olan sevgim hiçbir zaman tükenmiycek sadece zamanla acım daha çok hafifliycek o kadar. ben öyle biri gelir biri gider o olmazsa başkası olur tiplerinden değilim sevdin mi bir kere seviceksin yanında olsada olmasa da onu en derin en içinde saklayacaksın ve bunu bir tek sen ve Allah bilicek bu benim kişisel tercihimdir tabii.
o nicelerini severken ben tekrar hayata tutunmak için çaba sarfedicem belki başarılı olucam ama onca darbeyide almış olarak hep içimde yaşatıcam sonra kendide gelse o boşluğu dolduramıcak...
söküp atamamanın nedeni ; çünkü gelen acı ondan geliyo ona da razı oluyosun...
çünkü biz yürekten sevdik canm... onların öyle derinden sevecek bi yüreği bile YOK..!!
aynen öyle ben hayatıma başkasına almıcam diye söz vermiştim ona dayanamam başkasıyla görmeye diyodu ama ben onun verdiği zararlara hasarlara bile razı geliyorum artık fazlasıyla acıyo nereye gidersem gideyim aklımdan çıkmıyo hep onun adını ağzıma alıyorum tek kaldıgımda ise anılar bırakmıyo ama ben onda çoktan bttim bunu bilerekte düşünmeyi kendime saygısızlık görüyorum ve unutucam diyorum zor olsada yapıcam bana bu kadar mı acizsin güçsüzsün dedi :S kesinlikle unutmalıyım
bende aynen senin gibi düşünüyorum aslında haklsın.. bi tane olsun sonsuz olsun derdim.. olmadı.. ama bi yerden başlamak gerekiyor ömür boyu bizi sevmeyen bi adamın sevgisini de bekleymeyiz ki...ben artık hayırlısı olsun diyorum sadece bekliyorum unutmam gerekiyor.. çünkü onu unutmadan nefes alamıyorum yaşayamıyorum..kalbim hep agrıyor..
ne zamandır görmüyosunuz kızlar siz
ne zamandır görmüyosunuz kızlar siz
o kadar kötüyüm ki şuan bazen suçum ne diye merak ediyorum ben dün arkadaşımda kaldım onu görmeyeyim diye eve bile gelmedim bugün saat altı gibi mesaj attı sen iste yeterki kanka yazmış hiç cvp vermedim arkadaşım bilerek atıyo s.et dedi atmadım yanlış mı attın diye duramadı ki bi baktım eve gelirken bi mesaj daha 'sen herşeyi haketmişsin iyiki herşeyi demişim pişman oluodum seni üzdüğüme ama iyi yapmışım hayatta başarılar yazmış bunada cevap vermedim sadece metrodA o kadar insanın içinde ağlamaya başladım sonra minibüse bindim aradı açmadım bi daha aradı ne var nee! dedim yüzüme kapattı bi baktım 15 dk sonra bi mesaj daha 'sana şuanda küfür etmemek için zor tutuorum kendimi ama sen sevilmeyi haketmiyomuşsun belliki kalabalık bi yrdesn sana k.gelsin ama gerçkten bugün benim için bittin ama gittiğin yol yol değil haberin olsun sana haytta başarılar bol şans bu mesajı okudugunda s...tr be dicen ve msjda atma cvp bile olarak olsa atma! yazmış bşi demedim dha sonrasında dayanamdım sıkma şu saçma msjlarınla cnmı bni bi erkekle görmen imkansız sana açıklama yapck değilim dedim gördüm yazdı ama erkek değil nse işim gücüm var demiş soğudum ama yapmadıgım şeyleri yapıomuşum gbi yaptıgı muameleden sonra grçekten bişeyler dha bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?