Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Keşke linkini atsaydın canım.Hangi forumdaki

unutmak istiyorum artık... yoruldum aklıma her şarkıda gelmene ...

Ne olur unutayım artk Allahım...unutttur onu bana

canım senın isim ne..nickin bana cok tanıdık geldı..tesadüftür mutlaka da mrk ettım :)

süheyla canm yeni üye sayılırm.. aranıza birkaç hafta önce katıldım

nikim sonsuza dek birlikte anlamında o zamanlar sevgilim vardı öyle yazmıştım öyle de kaldı işte...

Son düzenleme:

evli falan değilim ya. aslında tüm suç bende haklısın. ondan sakladığım bazı şeyler vardı öğrendiğinde de kesinlikle benimle olmaya devam etmezdi eminim buna. evlendiğimde de mutlaka öğrenecekti bunları. şu an burada açıklayabileceğim şeyler değil bunlar. gerçekten ayrılmaktan başka çarem yoktu. evlilik dışında imkansız olamaz diyorsun da o senin görüşün tabi saygı duyuyorum sana da ama inan bana ayrılmaktan başka çaresi yoktu. ikimize de acı çektiriyorum belki ama onun bir an önce hayatına bakması için yaptım her şeyi. yoksa çok daha fazla uzatabilirdim.

cumartesi günü mesajlarrr attıııı.aradııı ama ne oldu hiçbişeyy

bilmiyorum ne yapıcağımı..

cumartesi günü mesajlarrr attıııı.aradııı ama ne oldu hiçbişeyy

bilmiyorum ne yapıcağımı..

bebeim sakın ha sakın açmada aramada ne istiyo bu kadar zamandan sonra facetede dediğin gibi yüzü yokki :S hiç takılma yani ulaşmak isteyen bulur nasılsa seni oyalan birşeylerle bi tane şahsiyette arkadaşımla mesajlaşmış dükkana gel demiş oda güle ne dicem diyince o zaman tamam sonra görüşürüz demiş. sonrasında çok sinirliyim ona tanıyamıyorum artık onu demiş. duyunca daha kötü oldum ama birşey demedim numarasınıda sildim kendimi kandırır gibi saf ben sanki aklımda yok ama çıkarttım hayatımdan o hiç olmadı böyle diyorum gdene bay bay gelene hay hay...

unutmak istiyorum artık... yoruldum aklıma her şarkıda gelmene ...

Ne olur unutayım artk Allahım...unutttur onu bana

hepimiz bunu istiyoruz herkesin acısı kendine birick ya burda benle aynı şeyleri paylaşanları görünce daha bi moral oluyo destek oluyoruz birbirimize.. herkes birşeyler yaşar aynı dygular paylaşılıyo aldatma,reddetme,sevgi,aşk... ama biliyorumki bi gün yeniden başlama çabalarına giricez. bütün bunlar için önce unutma sözcüğünü öğrenmemiz gerekiyo. yeniden başlangıç o kadar zor ki onun bıraktıgı enkazdan sonra yıkıntıdan birinin kurtarmasını bekleriz o kişide o zaman gelmez şans ya yeni başlangıç zor gelse bile geçmişe sünger çekmek, unutmk zorundayız...

evet aynen öyle canm... günler gectikce içim soğuyor dualarım kabul oluyor artk seviniyorum bu yüzden...

dün mesj atmışın yine ne yapan die sms im yok faceden de engelledin nasıl ulasacam die baya düşündüm sonra vazgectm cevapsız kalsın tüm sorularn...
beni merak mı ettn...? eski sevgilini...? :/
beni bi enkaz halinde bıraktın toplanmaya calışıyorum o 3 yılın yaralarını sarmaya calısıyorum.. istediğini yaptım sevdiğim bıraktım seni artk YOKum hayatındaa.. mutlusundur galiba bundan sonra kalbinin çalışacagı biri çıkar karsına umarım O KALB BANA HİÇ ÇALIŞMAMIŞTI DEGİL Mİ....???
vazgeçtim gözlerinden vefasızım çoooooooooooookkk sevdim seni ölümüne... şimdi nasıl yaşıyorum bilmiyorm bi ölü gibi kanatları olmayan bi kuş gibi yaşıyorum işte Allahın izniyle gececek inş. bu günler... beni senden daha cok seven deger veren olacak inanıyorum ama seni bnm kadar seven deger veren sana ailene olur mu benm gibi bi kız hayatnda bilmiyorum... kalbim çok acıyor sevdiğim sensiz hayatta yarı yolda bırakıldım ya canım yanıyor....
nese basını agrıtmayım yine...
sms yapmayı düşünmüyorum.. çünkü artk mesaj yapmak için bi sebebm YOK... ben acımı yaşayarak çekiliyorum hayatından mutlu ol sevdiğim... gözlerine benm gibi aşkla heyecenla korkyla kimse bakmasn olur mu...?YALAN OLUP GİTTİN İŞTE.. VAZGEÇTİM GÜZEL GÖZLERİNDEN HAYATI BULDUGUUM O GÖZLERDEN..... HOŞÇA KAL................

anladım sanırım..tabıı yanlısta anlamıs olabılırim..özel msj hakkın varsa orda anlat ıstersen..ve haklısın hıcbısı gızlı kalmıyo.benım 3 senelık bır ılıskım yalanların ve oyunların üzerine kurulu basladı..ben hepsını sakladım sırf onu kaybetmeyeyım dıe..ki kaybettım...snra herseyı teker teker ben sakladıkca gzıledıkce buldu..fırtınalar kopardı ve bız barıstık ama yürümedı.hergün tokat gıbı carptı yüzüme..3 sene ıskence gıbı gectı.ben ndkr ıyı düzgün olsamda o hiç unutmadı..ayrıldık.suan yüzümü görmek istemiyo..bende aynı sekılde.okdr agır seyler söledıki..hayatımızı ayırdık..sımdı benım baska erkek arkım var onun baska kız arkadası..ama o sözleri bakısları hep aklımdA...sımdıkı aklım olsa ılk gunden sölerdım onun bulmasını gerek yok dıyorum..kbl edıcekse böle etsın derdım.ama ozmn okdr hoslanıyodumki korktum.korktukca yalan attım gızledım..sonuc yınee yok yıne yok..bastn söleseydm daha farklı olabılırdı..ben onun ıcın oyuncu yalancı olmazdım..

cok üzüldüm cidden...bişey diyemiyorum.sen ztn acını en gzl sekılde anlatmıssın..

Kızlar benden size tavsiye ayrılığı yaşıyan biri olarak anlatılcak çok şeyim var inanın.
Bir kere ayrıldığınız erkeği sevseniz dahi mesaj arama olayına girmeyin.
Sen olmadanda ayaktayım imajı çizin ..
Erkekleri delirtiyor bunlar emin olun.

Eğer erkeğe mesaj atmaya seviyorum demeye devam ederseniz sizden iyice soğur emin olun.
Siz sevginizi söylersiniz aslında ama o artık ayrılma kararından sonra yerleştirmiştir kafasına sevgiden uzak durma olayını..
Ya da başka bedenlerde sevgi aramayı..
O yüzden peşine düşmeyin ..
Ve oturun ağlayın sızlayın ama inanın bana zamanla geçmez diyen ben bile atlattımsa hepiniz atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…