Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Offf of beklemekten nefret ediyorummmmm

beklemek öyle zor ki
saniyeyi saniyeye
dakikayı dakikaya
saati saate ekleyerek
beklemek
beklemek öyle zor ki
hele böylesine severken
ve yanımdayken dahi
özlerken seni
beklemek
geri dönmeni
beklemek
sarıp sarmalamak
ve o güzelim ten kokunu
yeniden duymak adına
beklemek
ve hala sen gelmiyorken
öyle zor ki beklemek
her an geleceğini düşleyerek
beklemek
bir ömür sürse bile
sonunda sen varsın ya
yine de güzel
beklemek
seni hayal ederek
beklemek...

evet kesinlikle değmez ve anladımki kimse durup dururken kötü insan olmuyo bu sürece geçmesini sağlyan insanlar oluyo ne yazık ki...

Gözlerim doldu yaaaa Kokusunu özledim allahımmmm yardım et bana yaaa

Gözlerim doldu yaaaa Kokusunu özledim allahımmmm yardım et bana yaaa

Sabret canım sabret bunlarda geçer. sabır acıdır, ama tatlı meyvesi vardır unutma. sabırlı biri oldum artık bende umarım en kısa zamanda sende olursun çünkü sabırlı oldukça beklemeyi öğreniyosun beklemeyi öğrendikçe de acının seni nasıl olgunlaştırdığını ve daha olgun davranman gerektiğini anlıyosun. Bak herşeye rağmen hayat devam ediyor senin içinde kocaman fırtınalar koparken bir başkası gülebiliyo hayat işte alışmak zorundasın ne yazık ki.

Haklısın... Güçlü olucam, daha güçlü olucam!

gelecegı olmayan bı ılıskı nsl oluyo cnm..evlisindir baskasına asık olmussundur okişiye söleyemiyosunudrda.. budur gelecegı yoktur..eger buysa tmm..yoksa ben gelecegı yok ımkansızlıgına ınanmıyorum....ne iş yasamı.ne maddı durum ne kültür farklılıgı nede baska bişi...sevmıssen gelecegı vardır..acık sölemıyosun yardım edemıyorum k.bakma.sen ayrılmıssın cünkü şimdi ikinizde acı cekıyosunuz..

bebegım sok oldum..sasırdım..ama bı yandanda senın adına sevındım..sen yapman gerekenı yaptın ıcındekılerı anlattın..skn üzülme..oda sana cvpını verdı..artık keskelerın yok acabaların..artık hayatıma biri girerse o kıskanır onu kaybederım derdı yok..giden gitmis biz yasını tutuyoruz hala..hayatına yenıden baslıcaksın ben burdayım tmmı msndeyım facedeyım..yanındayım..sana artık sana gerı dönme yollarından dgl onu unutma yollarından bahsetmelıyım..unutucaksın gül..senı haketmeyen bırıne ömrünün en gzl günlerini vermemelısın..bak sana yıne gerı dönecek bunuda sölüyorum..dönecek emin ol..emrede bana sevmıyorum hıcte sevömedım demıstı..yıllar snra döndü..simdi herkonusmamızda sevıyorum asıgım diyo..ben degıstım o degıstı araya zmn gırdı..ama ben senın bkdr beklemenı ıstemıyorum cnm..ve sen benden daha güçlüsündr.eminim.hatırlıyomusun bana hayatına bırını alırsa onu unuturum demıstın..bu okdr güçlü bi kelımekı.sen onu unutabılme ıhtımalını düşünüyosun.ben ıse sevgılısı varken bıle onu hep sevmıstım..unutmk ıstememıstım..rezıllıkler etmıstım ıkısınede..ama sen bnları yapmayacak kdr güçlüsün..unutmalısın.karsı komsunmu olsun..yüzü senin düşmanın olsun.o yüz sana baktı ve o diller söyledi sana aşık olmadıgını..özleme ozmn onları..nefret et..nefret et ve hayatına yön ver..snra nefrette kalmayack emın ol..birliklte dinlediginiz sarkıları dinleme..o yerlere gitme.aldıgı hedıyelerı herseyı at..bak senın ıcın daha zor biliyorum karsı komsun..ama yapıcksın.bu senın ıcın nkdr zor bı sınav olursa olsun yapmalısın cnm.tekefonundan sıl.hatta unutmak ıstedıgıne emınsen hattını degıstır..benı ararmı msj atarmı dıe bekleme..merk etme aramaya nıyetı olan adam numaranı bulur..zor cok zor ama yapman gereken sey.ilk once karar vermek cnm..dönmesını mı beklıceksın..unutumayımı denıyceksın..yanındayım tmmı..burdayım ben..mutlaka gırer okurum c.dısıda yazabılırısın cnm..bakarım arada tmmı..

iyice kararımı verdim artık nefretten başka birşey yok içime küfredesim geldi ama sessiz kaldım işte cazgırlık yapamadım o gülen gözlerimi, umudumünu, hayallerimi herşeyimi aldı doğum günüme 2 gün kala hayatımın en kötü hediyesini verdi bana.. yıktı paramparça etti enkAzz halinde bıraktı sonra bi mesaj kırılma ama böle gül.. bu arada eğer son defa görüşürsek sana sarılabilir miyim diye bi mesaj telefonu parçaladım alıp yere vurdum kapısına gidip ağzıma geleni sayıcaktım çok acip bi rüya gördüm rüyamda ölüyordum tüm arkdaşlarım vardı o yoktu tabutumun üstünde gelinlik vardı sonra beni mezarlığa bırakıp dua okuyup gittikten sonra o geliyordu yalan söylemek zorunda kaldım gülüm sevdiğim diyip başlıyodu ağlamaya çok tuhaf bi rüyaydı ya.. ben unutucam zaten artık geri dönüşü olursa kendime saygımı kaybederim ve onun içn bu kadarı bile değmezmiş :S dilerim allahtan BENİM MUTLULUĞUM ONUN BEDDUASI OLSUN!

3 gündür bi topiğe bakıyorum okdr güldümki sinir üzüntü sıkıntı kalmadı valla..sizede ısrarla tavsıye edıorum kızlar.reklam amaclı asla dgl bende yenı buldum ama koptum resmen :) Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ? adı bu :) okuyun size iyi gelicek benden tavsiye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…