Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm benım 7 yıl sonra döndü :) bekle demıyorum ama umutsuzluga kapılma..bak ben seye inanıyorum..allah sevdıgı kullarınn dualarını duymak ıcın yalvartırmıs bıraz..demekkı sevılıosun sende :) ve sunada ınanıyorumkı..vazgecmeden gerı gelmıyo bu erkekler..nezaman tamamen unutulduklarını anlıyolar ben brz hayatlarına gırıp egomu tatmın edeyım dıyolar ve gerı gelıyolar..gıdıyolar..yok ben ndn nefret edıyorum acaba hepsınden :)

darısı başıma diyorum canım

yedi yıl sonra döndü demişsin ne yaptın gelince?

Aaaaayyyy inanamıyorum. 7 yıl sonra... Waaaoooww..!!

Benim sevgim epeyce azaldı, hiç heyecanlandırmıyor artık beni o kişi. Bu yüzden çok da umrumda değil gibi;yine de bir kez daha konuşmak isterdim onunla. Beni mutlu edemez asla; ama her şeye rağmen yine görüşsek diyorum ne yazık ki. Aşkımdan sevgimden değil, bir tür intikam duygusu sanırım bu istekteki neden. Hiç dua edemiyorum artık. Çoktan bitti o yoğun istekler. Zamanında çok etmiştim sonra bıraktım. Uzun süredir yeni bir aşk isteğiyle çok dua ediyorum ama o da olmuyor. ((((

Tamamen unutulduklarını anladıkları zaman atağa geçebirlirler doğru demişsin de senin sevdiğin insanın bunu anlaması için 7 yıl mı gerekmiş yani? :26:
Çok uzun bir süre bu. Demek ki kaderinde varmış. Tek neden bu bence. :))
Onu hala çok seviyorsan ne mutlu sana.

Bir arkadaş daha vardı bu topiğe yazan 2,5 yıl sonra barıştılar sevdiğiyle ve şu anda nişanlılar. :)) Ayrılık süresinde de hiç irtibat kurmamışlar. Olacağı varsa oluyor. :)))

darısı başıma diyorum canım

İnşallah canım. Zaman her şeye ilaç emin ol. )

Son düzenleme:
yedi yıl sonra döndü demişsin ne yaptın gelince?

şapşal gıbıydım :) evlenme teklıfı ettı..bende kı cvp suydu..emre eminmisin :) hyr okdr beklemıyorumkı öle bisi sasırdım kaldım...naptım kabul etmedım..cnku benı sevdıgıne ınanmak ımkansızdı.görüsmeye basladık..hayatım boyunca onu hıc böle görmedim..ailesiyle tanıstırması ck gzldı..anneannesının yanaklarımı sıkması..onunkıler benı sevsın dıe kopya vermesı:) kahve yaptırması..gzldı..ben hala sevıyorum onu..o sevıyomu bılmyrm..öle dıyo..ben senı ılk defa tanıyorum dıyo.ılk defa özlüyorum..7 yıldn snra koskoca bı kız olmussun herseyınle..düsüncelerın tavrın..asiligin gıtmıs hanım hanımcık bı kız olmussun..benı sevıyomu bılemem ama sunu bılıyorum kı benım degıstıgımı anladı ve bna hayran..bu snrm sımdılık daha onemlı..sevgısınede zmnla ınancam.bu sefer ben aramıyrm o arıyo..ben gıtmıyrm o gelıyo..ben 1 sey yapıosam o 10 sey yapıo...artık caba harcaması gereken kısı o..ben onsuz yasayabılıyomusum.7 senede bunu anladım..ölürüm demıstım sensız.ölmüyomusum..zaman herseyın ılacı zaman...ama o zaman gelınce karsında boynu bükük duruyoya işteee buu ınanılmaz bır duygu..allah herkeze nasip etsinn :)

hahah aynısını dedım bılıomusun..allahım neler sölerdım..gelse yüzüne bakmam.unuttum bıtttı..şöle bisi var bunu deyınce cıdden o kısıyı gorene kdr bıtmıs gelıo..beyın nasıl bısıyse artık kendıne yalan atıyosun kalpte ınanıyor..sarkılar dokunmuyo eskısı gıbı arkadaslarınla gezıp tozuyosun..hatta baskalarından bıle hoslanabılıosun..hı yenıden asık bıle oldugunu sanırsın bırılerıne...snraaaaaaaaaaaa :) ılk önce o gelıyo karsıdan..sanra gzlerı ve gülümseyisi...snra mimikleri yüzüne okdr yakısırki :) ve bır bakmıssın gıttıgını sandıgın ask orda oldugu gıbı duruyor..sadece yıpranmıs bıraz zedelenmıs..ama orda..inan bana orda..yada inanma acı verırı kabullenmek..bilirim..en gzli unuttugunu kabullenmek..
umarım gerı döner kısmetınde varsa olur..ısallah onunla yada onsuz mutlu olursun cnm..kısmet demısken..bıde noldu biliyomusun..bız sımdı barıstık ya.ben o aksam bı rüya gördüm bebegım oluyo okdr gzlkı herseyını hatırlıyorum..bır kız masmavı gozlerı melek gıbı..bide ben erkek cocuk ısterım kız gördüm..uyandım ole neselı neselı dolasıodum..o aradı..bana dedıkı bu aksam bır rüya gördüm..sen hastanedeydın elınde gzlmı gzl bır kız.ben bakıyorum sana anlamaya calısıyorum..yanına gelıyorum bana uzatıyosun bizim kızımızmıs...böle dedi ben sok tabii :) aynı gece aynı rüya..kadermı kısmetmı bilmiyorum..umarım herkez ıcın hayırlsıı olur :)

Maviliyle belirttiğim kısımlar tıpkı benim cümlelerim.
Demek ki aynı şeyi düşünen başkaları da varmış.

Sonuçta 2 yıl olacak biteli benim, tabi ki de son derece hissiz bir durumdayım bu sebeple. Henüz başka birine aşık olmadım ama aşık olmaya, bambaşka bir erkekle bir ilişkiye başlamaya tamamıyla hazır hissediyorum kendimi. Dediğin gibi belki de bu kendimize söylediğimiz bir yalandır, bilemiyorum. Bunun doğru olup olmadığını ancak o insanla karşılaşırsam anlarım ama ikimiz de farklı şehirlerde olduğumuz için buna imkan yok. :)) Benim yollarım tıkalı yani her bakımdan. :)) Böyle bir şey olmadığı için de şimdi ilgim, isteğim yok o insana karşı. Bu arada unutmak imkansız, yaşadığımız her şey bilinçaltımızda kalır ömür boyu o ayrı mesele; fakat canımızı acıtmamaya başlar. Bu da artık o mevzunun kapandığının ve beynimizde bunu taaa en gerilere attığımızın göstergesidir. :)) Ben şu an bu durumdayım. Ve eski için değil, hep yeni bir aşk için dualar etmekteyim. ) Onunla mutlu olmam; ancak yepyeni bir sevgili beni kendime getirir. :)) Hayırlısı olsun her şeyin. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz bundan sonra. :))

Son düzenleme:
bende ayrıldım nişanlımdan 3,5 ay olacak 1,5 yılı aşkın nişanlı kaldım ailesi ayırdı ama unutamadım arkasına bile bakmadan çekti gitti uğraşmadı bile tepkisinide vermedi onun için nelerden vazgeçtim ona verdiğim sözleri tuttum ,aklıma gönlüme girdi umut verdi ne sözler verdi ama sonra naptı arkasına bile bakmadan çekti gitti,unutmak istiyorum ama unutamıyorum geri gelmeside imkansız offf napıcam ben böyle hayata küstüm resmen kimseye de güvenim kalmadı Allahım yardım et,tekrar barışan arkadaşlarıda kutluyorum sevdiğinin ve sevildiğinin kıymetini bilsinler

yağmur senin 3 buçuk ay olmuş. benimkisi taze Sonunda ayrılacak benden dedim ayrıldık offf ayrılığın 9. günü. anasının sözünü dinledi kendi akrabasıyla evlenecekmiş. beynimden vurulmuşa döndüm. canım yanıyor hemde çok. benden 1 yılımı çaldı.kendine aşık etti. şimdide ben haketmediğim bir mutsuzluğu acıyı yaşıyorum. yeğenide onla evlenip benim olmam gereken yerde olacak . adaletsiz dünya.allah bildiği gibi yapsın.seni ismi malum şahısss

9.gün mü demekki seni hiç sevmemiş insan bu kadar mı ş...z olur ya, ana kuzusu desene bizimkisi sonradan ana kuzusu oldu çıktı ,sizin nişanlılık varmıydı peki?

anlıyorum canım bizde farklı sehırlerdeydeık onlar tasındılar..ama geldı..ya diyorum ya kısmet sanırım..allah herkeze hayırlısını versın..bende hıcbızaman emin olamam acaba dogrumu yapıyorum dıe..bı bakmıssın yrn öbür gün burdan size yenı sevgilimi anlatıyorum :) hayat akıyo iste degisiyo..tutamıyosun..ozamannnn eskı aşklara by by gelsin yeni aşklar diyelim senin icin :):)

canım cok üzüldüm ya ailesi diyosun anlamam bu aileler ne ister sevenlerden.ve nisanı yapmadan akılları nerdeymıste iş ciddiye binince çıban gibi acıtmıslar seni..nişanlına gelince seven adamı geçtim kusura bakma ama erkek olan adam anasının babasının sözünemi bakar..kiiii sen onun ne sevgilisisin ne arkadası 1.5 yıl nişanlı kalmıssın dahası mı var..bence 1.5 yıl uzun birsüre nişanlın ailesini bahanede etmis olabılır gıbı gelıyo bana..belkıde o ayrılmk istedi..her ne olursa olsun..seven adam sevdiginin yanında olur..biz kız basımıza nelere cesaret ediyoruz..kımse umrumuzda olmuyo..karsımızdakı yeri geldiginde git sevmiyorum diyor yine vazgecmıyoruz..cnm skn üzülme bak söylediklerime ama sunu bil..ben ne gurur bilirim ne engel..bnlr yalan dolan..seven adam vazgecmez..o senden vazgecmıs senınde ona verdıgın ceza unutmak olsun..kolay olmuyo ama alısıyosun inan bana..allah o sabrı verıyo öyle gzl verıyokı..

cnm benım senınkı yas bıle tutmamıs ne diyeyim..sen acısını cekerek bıle ona hakettıgınden fzla deger verıosun...nefret et dıcem yok etme ya..kişiye anlam yüklemiş olursun..inan cok üzüldüm ama kızdımda okurken..9 gün şaka gibi..ana kuzusu erkeklerdn nefret ediyorum..

“O olmazsa yaşayamam” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni, senin O’nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.

Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini…
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzü ile birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin, güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı,senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.

İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.

Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gedecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak…

Can Yücel

kızçem az banada moral versene

kızçem az banada moral versene

bebegım :) moral sana lazım dgl :) okudugum msjından snra senı hala cok sevdıgını düsünüyorum cnku..bitürlü belırtemedım bunu msj hakkı yzunden yazayım üstten şöle buraya :) bence kafası karısık.ama düzelicek inan bana.sevmeyen adam afadersın bi tarafını kaldırmaz..seninki göze batıck sekılde ilgili..burda bi cgrı atsın die bekleyen okdr ck kısı varkı tatlım..inan bana anlalttıklarındn snra sevdigini ama zmna ıhtıyacı oldugunu düşünüyorum..hic bkdr sevılmemıs ınsanlar ve beklemedıgı kişi tarafından olursa bu..sudan cıkmıs balık durumuna düşerler..benım kı gıbı düşün cnm.bende ck sevıyrm ama onun benı sevme ıhtımalı bgne kdr yoktu şimdi olunca sevsemmı kacsammı bılemedım..ama dönüp dolastıgım geldigim yer gözleri..bence oda öle..sevıyo ama kaybetme korkusu var..ve herzmn söledıgım bir söz..seven insan bırakmaz bırakan insan sevmez..bekle cnm..zmna bırk ve üzülme tmmı kıyamam sana..varmı bi gelisme son durum ne bakalm bana özelden yaz cnm..

Ardından bakakaldım yüzüne doymamışken
Filiz vermeyen sözlerdi gözlerindeki
Merhaba demeden geldi vedalar
Neydi aşkı karasevda yapan
Gelmeyişlerin mi bekleyişlerim mi
Hiç bilemedim
Dizesi eksik şiirler iklimsiz ülkeler mazeretsiz yaslar gibi
Gelmedin .
Gelemedin.
Sis çökmüş açık denizler gibi
Sevgilim..!
Aklımın tenhasında gözlerin.

Bir söz bekledim
Girilip içi içtenlikle kırılmış bir kalbin hatırına
Hiçbir şey söylemedin
Araftı beni bulduğun yer
Ve saçlarımda küf tutmuş keder çiçekleri
Rayihasında sonbahar günlerinin
Özüm gözüm içim yüzüm sen olan iç çekişleri
Benim dilimde gam sende tutsaklığın acısı
Sevgilim….
Bu sevdanın yazgısı yok tamamı gönül ağrısı
Ben gün gelir gelirsin de sarılırız sanmıştım
Dudakları titreyen genç kızların gölge düşmemiş düşleri gibi
Sana olan her sözümü beyazlarla kutsamıştım.

aminn canımmm bu arada 7 sene sonra ne diyipte döndü sana görüşüyo muydunuz yani bu 7 sene içinde karşılaştınız mı hiç nasıl oldu konunu tam bilmiyorum kusura bakma o yüzden soruyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…