Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Aşk anlamını mı kaybediyor artık? Daha mı kolay pes eder, vaz geçer olduk? Gururumuza mı yeniliyoruz, hep yanlış insanlar mı çıkıyor karşımıza? yoksa hep günah keçisi olmaya mahkum olan şu mevsim, bu havalar mı bunun sorumlusu?

çok haklısın canım ben çok sorgularım bunları ama Gelecekte mutlu olucaz diyede kendimizden taviz veremeyiz diye düşünüyorum ben

Yan sen
Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan
Geçtiğim tüm hayaller gibi düşler gibi yan
Git ne yapıyorsan ben nasılsa görmeyeceğim

nekadar zor ya.insanın dinlemeye kortugu sarkıların olması ya aklıma gelırse ya yıne acı cekersem diye..bundan 7 yıl önce ılk kez bırını sevdım 16 yasındaydım.oda 18 ama yasından daha olgundu.herdavranısı benım ıcın sankı cok onemlı bısı yapmıs gıbı olurdu.hayrandım ona..hersey cok glz gıderken en yakın arkadasım onun kendısınden hoslandıgını söyledı.yıkıldım.inkar ettı senın arkadasın aramızı acmaya calısıyo dedı.inanmadım ayrıldım.yazdı ayrıldıgımızda ilk defa yorganın altında titredigimi hatırlıyorum..hı bıde onu aramadan önce ki titremelerimi anlatmalıyım..cenem öylesine titrerdiki konusamazdım sacma sapan bahane uydurup kapatırdım.sakınlesınce arardım..ben ona asıktım hayrandım..ayrıldıgımızda hersey durdu benım ıcın..kız arkadasım ah kız arkadasım nerden bılebılırdım ona inandım..kardesım gıbıydı kavga etsek omzunda aglardım..bılırıdı nkdr sevdıgımıç.yaparmıydı...yaptı...ögrendıgımde bıraz gec oldu..geri dönmesi icin herseyı yaptım..dualar ettım aradım msjlar attım..saolsun aradabır oda aradı.hep kendımı sucladım..geldi gitti..hic bişzaman benim olmadı.ama ben hep ondn ayrıldım dıe böle yapıo sandım..degıstı elimi tutan adam degisti.gözüme bakan adam gitti..yerıne her lafı alay her sözü zehir biri geldi..ben onun hep tanıdıgım ınsan oldugunu düsündüm ama degildi..yinede kendımı sucluyodum ama bu sadece bir bahaneymıs sonradan anladım..yıllarca bana umut verdı..tam hayatıma devam edecegım zaman cıktı geldı bende kbl ettım saf gıbı.snra ansızın ben bir hicmisim gıbı darmadagın ettı gıttı..bıgun araddı babam hasta dedı gelsene yanıma gıttım gzl bıgun gecırdık..snra eve geldım aramıyodu sormuyodu..aradım ben senı hıc sevmedım dedı...kendımı hıc bukdr kullanılmıs hıssetmemıstım..onu son gorusum oldu..baska hıckımseyı onun kdr sevmedım..sna yurt dısına geldım okumaya..bırıyle tanıstım..hoslandım.hayatıma baska bı tad getırdı..ona cok deger verdım.hatta ılk erkek arkadsım cok nadır aklıma gelıyordu.bir sarkı cıktıgında nedensız agladıgımıda bılırım tabıı..sadece gomdüm onu kendıme okdr gzl yalan attımkı unuttum diye..yaz tatılnden bırınde sevgılısıyle gordum onu..ıcım acıdı..sabaha kdr agladım..msnıme ekledım sahte profılımden konustuk baskası gıbı.ayrılmıs kız ondan aldatmıs..ugruna yıllarca agladıgım adam karsımda cocuk gıbı gözlerini ova ova aglıyordu..benım kım oldgumu bılmeden..ölmek istedim..neden dedım ıcımden o kızı gordum bende ne yoktu onda olan..hayatıma yındede dvm ettım aramadım sormadım.yenı erkek arkadasımla 3 sene kavgalı gurultulu pek normal olmayan ama eglencelı gunler gecırdım..bıara rüya gıbı gelıodu öyle biri hic oldumu hayatımda diye..ve size anlatmak istedigim sey daha dogrusu yardım istedigim konu..okdr karısıkkı okdr sıkıstım..yenı erkek arkadasım hayatımda gordugum en ıyı ınsanlardan bırıydı..sevdımde..durumları cok ıyı degıldı..ama benım okul ıcın en buyuk destekcımdı..o olmadan okuyamazdım..hazırlık bıtınce bolum secmem gerekıyordu ama bulundugum sehırde yoktu..oda babasıyla o sehırde yasıyordu baska yere gıdemezdı.ev kırası vs.durumları yoktu..babamda bıze bı teklıf yaptı.ben sıze bır ev tutucam bırlıkte yasayın dedı ben karsılıcam masraflarınızı yeterkı okuyun..babmdn beklemezdım yemın ederım..sok oldum...bana sana guvenıyorum dedı nerde olursan ol gozumun onunde degılsın ha aynı eve koymusum ha koymamısım dedı..bende onun guvenını hıc bosa cıkarmadım..ztn hersey snra oldu..bız baska bır sehre geldık basladık babama okdr sey borluydumkı cocugun elını tutamıyordum..oda minnett duygusuyla bana kardesı gıbı sahıp cıkıyordu..bız bılıdgınız okul ve ev arkadası olduk cıktık :) bole basladı hersey..snra bız kardes gıbı olunca ayrılalaım dedık..arkadasız nasıl olsa..sacma ama arkadastık cıdden..ztn okdr kıskanctıkı onula evlenemeyecegımı anlamıstım..sadece hayatımdakı yerı cok buyuktu.ondn baska asrkadasım yoktu.yabancı bı yerde okumk okdr zorkı.yapayanlızsın aılen yok dostun.ıstedıgınde arayacagın bırı.o benımherseyım olmustu.bende onun..sevıyodum ama bu ask degıldı..onun bana ıhtıycacı vardı okumk ıcın..aıleme babama ıhtıyacı vardı..ve bız ona soz verdık okul masrafaları ıcın..bıze guvendı..bırakamazdım onu..hayatıma 1 senedır kımse gırmemıstı onunlada arkadastık..bırbırımıze karsı bısı hıssetjmedıgımızı konusmustk bıle..ev arkadası modunda gıdıyoduk..odevlerımızı yapıyoduk sınavlara gırıydk.eglenıydk..daha gzldı hersey..ve ben evıme gıttı tatıle.arkadasımla bulustum.bu arkadasım eskı erkek arkadasımında yakın arkadasıydı..konu acıldı ve babasını kaybettıgını soyledı.cok üzüldüm..ıcımden bı ses msj at dedı ve attım..askerdeymıs..izne gelmıs.hemen cvp yazdı..konustk eskı bı tanıdık gıbı.benım msj atmama cok sasırdı.konustuk karsılastıkca..snra gorusmek ıstedı..ben sadece ıntıkam alıcaktım.benı gorsun ıstedım..daha gzldım daha akıllı daha olgun.ici acısın ıstedım gittim..4 sene snra ılk kez karsımdaydı..ona bellı etmemeye calısırken bıle tıtrıyordum..okdr tatlıydıkı hala cok yakısıklı.hala o ukala bakısı ama daha olgun karizmatik..yıllar yaramıstı cıdden.bende fena sayılmazdım özenmıstım kendıme o gun..bellıkı oda begenmıstı..gezdık brz...o sehrde gezdıkce onunla hatıralar geldı ustume..dedımkı bak ben burda senı bekledım ogun gelmedın...bak bigun sırf senı goreyım dıe butun cafelerı gezmıstım sabahtn aksama kdr..bk ben bole sevmıstım senı..kendımle dalga gectım btn gun..ama dokunsa aglayacaktım hıckıra hıckıra ama gururum varya..takmıyorum sözde..ölüyordum nedemek bitiyrdum..yanımdaydı ya yanımda..gıttık oturduk bıyerde..konustuk ordn brdn bana degıstımm dedı..babam oldukten snra degıstım.eskıden kımseyı takmazdım duygular degersız gelırdı ama sımdı degıstım dedı..arkasından garson bı buket cıcek uzattı bana beyfendıden dıye.üstünde benımle evlenırmısın..sok oldum.rüyamda görsem uyan salakmısın sen deyip dalga gecerdım kendımle..karsımdaydı simdi diyordu gel gidelim..yapamazdımkı..okulum ve bana baglı olan bır hayat..hala orda benı beklıyodu nsl yaparım..ama ıcım gıdıyordu..guvenmıyordumda..allak bullak oldum..ertesı gun yıne bulustuk benı aılesının yanına goturdu.herkezle tanıstırdı evlenecegım kız diye..aıle buyuklerı herkez..soktaydım..ama ne yapacaktım bılmıyordum..bekle dedım evt demıyorum ama hayırda demıyorum..ve sevgılı olduk durum boyle olunca..benım kontrolumde degıldı..bısıler oluyodu ıste..cocuga agzının payını vermeye gıttım ertesı gun elını tutmus aılesının icindeydim..ve ben donmek zorundaydım okuluma evıme evımde bekleyen eskı sevgılıme..geldım onula telefonlasıyoduk..ama gızlıyordum..ve oda baska bırılerıyle gorusuyordu ama cıddı degıldı chatte konusuyodu..bende bndn cesaret alıp ben eskı erk arkadasımla barıstım dedım..soyledım..sasırrdı ınanmadı..okdr masumdukı yapmazsın oyle bısı dedı..ınandıramadım..nzmnkı tel konusmamızı duydu ozmn ınandı..yüüzndekı ıfadeyı unutamıyrm elınden oyuncagı alınmıs kucuk bır cocuk gıbı..okdr muhtac okdr ıncınmıs.. en kotu yanı gıtse gıdemez kı..gururunu hıce sayması lazım yapamaz..bikac aydır kabullenmıs gıbı gorunuyordu..degılmıs dün aksam bana okulu bırakacagını söyledi..arkadas bıle olmus olsak bunu hazmedemezmıs..babamın yüzüne bakamazmıs..aynıu evde yasayamazmıs..baska evede cıkamaz durumu yok..okulu dondurucakmıs..eskı erk arkadasım artık yenı oldu tabı..hergun arıyo...gorsenız nsl ılgılı..sevıyorum dıyo ben sana asık oldum yıllar snra..bıtarafımda yarım kalmıs sevdam bi tarafta vijdanım ve o ya onada hıc kıyamıyorumkı..okdr tatlı okdr savunmasız..bana ıhtıyacı var bılıyorum..ben onu nsl bırakırım..erk arjkadasımdn ayrıldım desem gıtmeyecek bılıyrm..ayrılmalıym ama nasıl...evlılık hayalı kuruyo.askerlık bıtsın söz nisan.okul bitince dügün..napıcam ben ya napıcam...cıkamıyorum ısın ıcınden...yardım edın ne olur tarafsız bakmalıyım.en yakın arkadaslarım ayrılma dıyo onca yıl bu anı bekledın vıjdan yapma dıyor..ben ıse kıyamıyorym ona ıcım eziliyor..ve burdakı en buyuk destegım o..kımsem yok kı baska..napıcm ben soyleyın ne olur..

evet gerçekten zor bi durum canım tarafsız bakmaya çalışıyorum olaya çünkü sen olamam senin yerine kendimi koysam hiç içinden çıkamam ama benim fikrime göre kendin hayatın içinde başkasınınkini yakma hem nasıl bi aşktir ki zamanında ben seni hiç sevmedim diyip şimdi söz nişan düğün v.s diyo ben sevgilinin karakterinden açıkçası şüphe ettim amacın intikamken duygularına yenilmişsin bence bi şekilde sevgilini test et uzak aşk ne kadar yürür bak iyice ölç biç tart ve illa ayrılmak zorunda değilsin bu yabancı şehirde eski sevgilinin kalbine girecek hiç mi kız yok...? kendini dedüşün tabi bak bakalım evlensen gerçekten o değişen adam sabit durabilicek mi yoksa sadece sen gerçkten hep yanında oldugun için o adam gdip yerine yne o vurdum duymaz mı gelicek? iyi düşün derim acele karar verme bırak eski sevgilinde az kendini dinlesin gitmesinede izin verme bence yazık olmasın...:26:

kızçelerim ben geldim evet bi dahA gitmemek üzere daimi üyesiyim artık ne siz sorun ne ben söliyim artık geçmişi bıraktım arminem barışmış sonsuza kadar mutlu olur inş. o bunu aynı burdakiler gibi çok hakediyo esmerim bebem hiç giremedim k.bkma ya ama işte uzun aradan sonra geldim hepimiz sevilmeyi hakediyoruz veunutmayın bize bu kdar çektiren bu varlıklar insan diyemiyorum artık en olun ahlarımız da tutar yani ham maddesi odunsa :) yanmayı da hakediyorlar

Merhabalar kızlarr

Şimdi facebookta gördüm benimki bir kızlar arkadaş olmuş, çok kıskandım yaaa :84::84::84: ALLAH kahretsin , ben hala onu severkennn neyse bişey demiycem onaa

Birde bende hala söz yüzüklerimiz duruyor napcam onu yaa ? Geri idae emek istiyorum ama nasıll ? Doğru olur mu ki acaba :44:

evt evlılık teklıfıyle geldı cnm..hemde ılk bulusmada..adam suratıma bakmıodu basına ne düstüyse artık..bnlrda benı ck etkılıyor..bıde askerde..askerdekı erkelere ztn guvenmem bu benı dha cok celıskıde bırakıyor..genelleme yapmakta istemiyorum.ayrılık msjını bıle hazırladım aslında ama yollayamıyorum..ya yazık edıyosam dıyorum..onca yıl bekledım..ya degısmısse ya gercekten sevıosa..ama bı yandanda sorumlu oldugum baska bı hayat var..onada kıyamıyorum..askerdekı erk arkadasımla bgn tartıstık..bana karsı soguksun kararını ver ben senınle herseye varım ama sende bu kararlılıgı goremıyorum dedı..adama diyememkı k.bakma benım ev arkadasım eskı sevgılım o yuzden senınle mesafelı konusuyorum nkdr caresızım ya..o garıbımde sevgılımle konusmamı duydu sabahtan berı suratı asık ben kesın sınanıyorum ya..okulum eskı sevgılım yenı sevgılım..zaman dıyorum zamanda kalmadı ıki yanımdan cekıstırıyolar benı..bırı benım ol kararlı ol dıyo..dıgerı ben bole yasayamam gıdıyorum dıyo.. ben ne yapayım ufff askmı vijdanmı oda ayrı bır sorun..

meraba esmercim.
yüzüğü geri vermeye kalkarsan konuşmaya calışıyosun gibi bi anlam cıkar bence ya

Kaç ay oldu bilmiyorum foruma gelmeyeli galiba sene oldu ben çoook özledim monamı,böcüğümü,fırtınamı ve sayamadığım diğer yoldaşlarımı acaba hala buralarda mısınız?:81:

Kaç ay oldu bilmiyorum foruma gelmeyeli galiba sene oldu ben çoook özledim monamı,böcüğümü,fırtınamı ve sayamadığım diğer yoldaşlarımı acaba hala buralarda mısınız?:81:

ayyy kuzucuum ben arada sırada günlüğe gelip bişiler yazıyorum sonra gelmiyorum bir süre sonra yine geliyorum filan... bu aralar geldiğim dönemlerden ama çok şey değişti sanki bilmiyorum ki...
valla bazen ben de çok özlüyorum o zamanları onca acıya rağmen... yeni sevgili bulsak da sonra ayrılınca tekrar mı buluşsak acaba ben hala bulamadım da :26:

aaaaa küöük böcük ben senle monanın hayraniyimm ya buraya sevgilimle başladımda girip okuyup dua ediyordum size şimdi senin yazman beni nedense çok mutlu etti hatta bi ara sormuştum eskilerde gelse destek olsa diye iyiki geldin.. senden öğreneceğimiz çok şey var...

gerçekten çok zor cnm allah yardımcın olsun ama bende seni hazır göremedim evliliğe ne bileyim sana bi süre verse hemn evlenmekte neyin nesi yangından mal kaçırır gibi ne olursa olsun vereceğin karar senin için umarım doğru karar olur.. belki kalbini susturursun ama vicdanını asla gerçi oda niye asıyo zamanında bşi hissetmiyorum demiş sonuçta bence onun egosu zedelendi azda.. walla yardımcı olmak çok istiyorum aslında :44::44: üzülmeyeceğin pişmanlık duymayacağın şeyi yap derim. ama önce zaman ver kendine de ilişkinede...

öyle cidden..dedigin gibi yapıyorum suanda beklemeye aldım..askerdekı erk arkadasım kararımı beklıyor..ben arayana kdr aramayacakmıs..evımdekı ıse onunla artık konusmuyrm dıye daha yumsadı..bana aksam akıl verıyo kıyamam senı üzücek askerdekının nıyetı bellıdır dıye..en yakın arakadaslarım ise..snradn pisman olıcksın onca yıl sevdın diyor..allak bullak oldum..zaman bıraaktım..allah büyük ama umarım hayırlı bi karar verırım herkez icin..

hadi yaaa ; ben de sevindim valla... benim acılarım hafifleyince başkalarına destek olmak iyi geliyordu ama bir süre sonra insan aklından ayrılık acısı fikrini çıkarıp hayata dönmek istiyor... o acı zamanla huzura ; sonra tekrar aşkı bulmak isteğine dönüşüyor... benim ayrılığımın üzerinden 3 sene filan geçti sanırım... hesap yapmayı bırakalı çok oldu da :) kasımda 3sene bitmiş olacak...

ne yazık ki aşkı bulamadım tekrar ama o benim biraz çevremle alakalı ; çok fazla yeni insanla tanışabileceğim bir hayatım yok... dilerim siz hazır olduğunuzda doğru insan çok bekletmeden çıkar karşınıza... ne kadar acı verse de aşk olmadan olmuyor işte...

birşey daha söylemek istiyorum ; burda benzer duyguları paylaştığınız insanlarla kopamıyorsunuz... bir süre sonra görüşmeler azalsa da hep aklınızın bir köşesinde o insanlar mutlaka var... yani bu kulupte kazanılan dostlar gerçekten çok özel... içlerinden bir tanesi evlendi ; biri burda bahsettiği aşkıyla tekrar barışıp nişanlandı ; kimisi yeni aşklara yelken açtı... kimisi ben gibi yalnız hala ben onların hepsinin sevinci ve hüznünü çok içimde hissediyorum... galateiam gibi bir sürü isim sayabilirim ama onlar kendilerini biliyor zaten yani paylaşmaktan vazgeçmeyin ancak böyle geçiyor acı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…