• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

arminemmm nasssın eysinnn? allah iyilik versin :) kızçelerim sizede diyim esmer tatlı kıss bana mesaj atın sizden ricam olucak armine senden yardım meleği konusunda özel mesaj atıcaktın anacım adresimi vericem sana cici kıyafetlerini ayarla köydeki kızçelere yollayıvercez unutmaaa.. :9: hadi öpüldünüz

galeniacımm bende pek iyimmmm aramız iyi .sevgilimiyiz onu bile bilmiyorum ama bugün bana bitanem dedi bend ebişey yazmadım bidaha gerçi yazmamı gerektirecek bir durum söz konusu değildi.

haldır haldır çalışıyorum canım valla maşallahım var hem okadar işin arasında bide buraya yetişiyorum ya :1: ben seni facede göremedim sorucaktım buarada ben
akşamları önceden 2 saat duruyosam nette artık yarım saati geçmiyorum :7:
bayağ gelişme var bende :27:

hatunnnn napıyon laaa nasıl gediyi:9: eminim benden iyidir bugün 19 gün oldu 20yi buldummu tamamdır :) bavulumuda hazırladım haberde vermicem bu sefer gidiyorum diye..

Selam bebikler :1:

Tatlıkıss ne sevgilisi bu ? Benim niye haberim yok leynn :63:

Galenia fıstıkım ,, hemen msj atıyorum sana merak ettim ne isticen bizdennn :52::52:

benim barışma gibi bi niyetim yok canım çokkkk seviyorum ama asla.. güven daha önemli bikere güvenimi kaybetti
onunda beni sevdiğini çok iyi biliyorum
en son hep seni seviyorum dedi bana
ama onun sevgi anlayışı buysa ben böyle sevgiyi kabul etmem
aslında benimde hatalarım vardı bazı şeyleri düşünmeden yaptım beni silme dedi zamana bırakalım dedi faceden sildim msnden sildim silme dedi yalvardı ama sildim..
barışmak için çabaladı ama ben hiç suyundan gitmedim onun
demek bundada varmış bi hayır gerçek yüzünü görmüş oldum
aslında bizim sorunumuz başkaydı ama unuttum gitti kızları eklemesi daha ağır geldi bana
kaldıramadım :14:

Son düzenleme:
Selam bebikler :1:

Tatlıkıss ne sevgilisi bu ? Benim niye haberim yok leynn :63:

Galenia fıstıkım ,, hemen msj atıyorum sana merak ettim ne isticen bizdennn :52::52:

tam koyulmuş bişe yok şekerimmm
sadece görüşüyoruz adı konlsun yazıcam buraya merak etme

qbrha ilk zamanlar zor olur çok ağlarsın canın çok acır ama bi zaman sonra yavaş yavaş diner yangının unutamazsın ama zaman herşeyin ilacı canım

qbrha ilk zamanlar zor olur çok ağlarsın canın çok acır ama bi zaman sonra yavaş yavaş diner yangının unutamazsın ama zaman herşeyin ilacı canım

hiç kavuşamadığım biri için 1 sene ağladığımı biliyorum buna ne kadar ağlarım kimbilir :43::43::43::43:
hem de doğum günümden 1 gün önce terketti beni :84::84::84::84:

hiç kavuşamadığım biri için 1 sene ağladığımı biliyorum buna ne kadar ağlarım kimbilir :43::43::43::43:
hem de doğum günümden 1 gün önce terketti beni :84::84::84::84:

Böyle yaparsan sadece kendini yıpratırsın, güçlü birisin sen, bırak umursamamaya çalış :45:

Bende artik size katiliyorum böylelikle . aslinda hic ayrilmiyacagiz diye düsünmüstüm. Insan öyle saniyor... ve ayriligi düsündügüm zaman icim aciyor ve hayir biz ayrilmiyacagiz diyordum ama ..galiba ayrilmak bizim durumumuzda en dogrusu ... Isterseniz size anlatayim size benimle fikrinizi paylasmis olursunuz.
Aslinda o Cok iyi bir Sevgili. Is Adami 29 yasinda ben 23 benimle cok ilgileniyordu hergün, uzak iliski yasadigimiz halde hep ariyor soruyordu vede gelmem icin bana bilet aliyordu. iyi anlasiyorduk aslinda. ama snra onda sanki birseylerin azaldigi gibi hiss ettim. mesela ilk aylarda hemen evlilikten konusuyordu vede sen Türkiyeye yerlessene (ben almanyadanim)ama artik hic öyle birsey demiyor vede arkaya adim atmisti . artik facebookda ona davetiye gönderdim diye iliskisi var bununla diye bana hatta kizdi bunada cok kirildim. ailesinden sakliyor beni halbuki zaten beni biliyorlar. tanismak istiyorlar ama tanistirmiyor... vede benim annem onu biliyor ama ailemle ilgili birsey deidigm zaman sinirleniyordu iliskim senle diyordu bende buna kirildim ve onun askina inanmadim. sürekli sen beni sakliyorsun söyle böyle ...gercekten sevmiyorsun 10 aydir beraberiz ve sen hala bana güvenmiyorsun (10ay sizin icin fazla olmiyabilir ama bence bir insan 10 ay sonra bagri birazcik ilerlemeli arkaya adim atmamali) Herneyse sonra agzindan su laf cikti Sen aktris olmak istedign sürece benim ciddi olmami bekleme . .ve bu beni kirdi . tanistigimzda ben zaten theatrookuluna gidiyorum. bunun icin 2 defa ayrilmistik ama geri baristik simdi yine ayni seyle geliyor. ve uzun bir konusmadan sonra farkli seyler istedigmizi anladik (güya) ve ayrildik. hersey birden oldu. 1 günde ne tuhaf. ve bu sefer sanki gercekten ciddiyiz.... bu asil beni korkutuyorda biraz... Siz bu duruma ne dersiniz. ve sizce o aff dilerse geri dönmek isterse ne yapmaliyim. Sonucta ben Aktris olmak istiyorum hala.. ve vazgecmiyecegim. Fikirlerinize sevinirm . Öptüm.

Back