Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

biz de dün ayrıldık kendimden biliyorum hemen kabul edersin beni arasa ben hemen dönerim :84: zaten ayrılmak isteyen oydu ben hala çok seviyorum :84:

biz de dün ayrıldık kendimden biliyorum hemen kabul edersin beni arasa ben hemen dönerim :84: zaten ayrılmak isteyen oydu ben hala çok seviyorum :84:

Wow ne aci.... bizde ikimiz istemistik... ama isin seyi su..... o beni simdi aradi ve ben manyak gibi hemen yumusadim . sanki mümkün degil demek. hayir sen beni reddettin. ben aktris olmak istiyorum ve sen cogu zaman bu konuda beni yipratiyorsun diye diyemiyorum iste. niye hemen yumsuyorum ? böylelikle ne degisebilirki .... offfffff

kadınların yapısı böyle hemen yumuşar bişey bilse bile susar

hoşgeldin aramıza..
sana bişey sölücem ama kızma ben öle sezdim..
bu adam evli olma ihtimali var mı acaba:44:bana öle geldi sanki 10 aydır konuşuyorsunuz çocuk değilsinizki adam 29 yaşında bu zamana kadar siz geri adım atmak yerine ileriye dönük adımlar atmalıydınız.
facede ilişkisi var durumuna gelince niye kızıyorki insan burda şüphe duyar açıkcası niye seni saklıyorki
bence daha mantıklı düşünüp kendine yol çizmelisin hakkında hayırlısı canım

Selam kızLar ben geLdim , nasıLsınız görüşmeyeLi

Yeni geLen arkadaşLar hepiniz hOşgeLdinizz

Bizde herşey aynı ne aranıyorum nede arıyorumm

Bugün annem tv izLerken ne zaman seni istemeye geLcekLer dedi , BeLki bu temizLik onun içindir dedi Boya yapıyoruzda, Bende geLmiyoRLar dedim.SöyLeyemiyoRum çünkü ya barışırsak düşüncesi varr... Sonra anneme bu durumu açıkLamam çok zOr oLacak çünkü annem onu istemiyor

Günlük bizim sevdamızın sonu yazıldı. Bittik biz günlük. Ayrıydık zaten. Bugün görüştük,ricalarımı söyledim. KAbullenecek zamanla.
Biz yabancıyız artık.
Biz hiç olmadık günlük.
Bittik.
Ama sevgilimi kaybetmekten çok , bana gösterdiği baba şefkatini kaybetmek koydu günlük.
Babam öldüğünde bile üzülmemiştim bu kadar. Çünkü o şefkati babamda hiç bulamamıştım.
O beni babam gibi sarıp sarmalamıştı.
Artık gene o yetim kız çocuğuyum.
Ağladığımda gözyaşlarımı silecek,bunlar geçecek diyecek alnımdan öpüp beni sarmalıcak kimse yok.
Gitti.
Bittik.
Babam gitti günlük,abim,arkadaşım,sevdiğim adam ..
Bende gittim günlük.
Bittim.
13 ayım,yaşananlar,aşkım ..
Yüreğimide aldı gitti.
Ama herşeye rağmen o iyi olsun,kötü haberini duymak nasip olmasın günlük..

Yüreğim onu çok sevdi..

Canım içimi acıttın resmen ya üzülme ne olur :2:

bende kulube katılmak istiyorum. sevgilimden ayrılmadım ama ayrılacaz çünkü bizim bir geleceğimiz olamaz dedi öylesine çıkıyormuşuk gibi konuştu . hem beni sevdini söylüyor. hemde ilerde ayrılacaza odaklamış kendini .ne yapacam ben yardım edin ben onu çok seviyorum . kazanmak için elimden geleni yaptım ama yine olmadı. canım yanıyor .

dalga geçerdim aşık olanlarla başıma geldi lanet olsun aklı olan aşık falan olmasın lütfennn yalvarıyorum sakın aşık olmayın bu resmen dünyanın sonu gibi kıyamet gibi birşey hayatım son buldu yaşamıyorum ölü gibiyim .

geçen yıl bugün ne kadarda mutluyduk heyecanlıydık...hiç unutulmıcaksın...
gittin ama hala bendesin..bu kalp ağrısı geçsin istiyorum artık ama olmuyor olmuyor...

(bunları yazmak geldi içimden)

Selam kızlarr

Nerdesiniz kaç gündür armine , galenia , tatlıkıss , Grimsi ve sayamadığım diğer arkideşlerimmm

Francy canım barışmışsınız hayırlısı olsun diliyorum sanaa... İnş bidaha böyle birşey yaşamazsınız , darısı başımaaa

aleykumselam esmercim nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…