Böyle yaparsan sadece kendini yıpratırsın, güçlü birisin sen, bırak umursamamaya çalış
Bende artik size katiliyorum böylelikle . aslinda hic ayrilmiyacagiz diye düsünmüstüm. Insan öyle saniyor... ve ayriligi düsündügüm zaman icim aciyor ve hayir biz ayrilmiyacagiz diyordum ama ..galiba ayrilmak bizim durumumuzda en dogrusu ... Isterseniz size anlatayim size benimle fikrinizi paylasmis olursunuz.
Aslinda o Cok iyi bir Sevgili. Is Adami 29 yasinda ben 23 benimle cok ilgileniyordu hergün, uzak iliski yasadigimiz halde hep ariyor soruyordu vede gelmem icin bana bilet aliyordu. iyi anlasiyorduk aslinda. ama snra onda sanki birseylerin azaldigi gibi hiss ettim. mesela ilk aylarda hemen evlilikten konusuyordu vede sen Türkiyeye yerlessene (ben almanyadanim)ama artik hic öyle birsey demiyor vede arkaya adim atmisti . artik facebookda ona davetiye gönderdim diye iliskisi var bununla diye bana hatta kizdi bunada cok kirildim. ailesinden sakliyor beni halbuki zaten beni biliyorlar. tanismak istiyorlar ama tanistirmiyor... vede benim annem onu biliyor ama ailemle ilgili birsey deidigm zaman sinirleniyordu iliskim senle diyordu bende buna kirildim ve onun askina inanmadim. sürekli sen beni sakliyorsun söyle böyle ...gercekten sevmiyorsun 10 aydir beraberiz ve sen hala bana güvenmiyorsun (10ay sizin icin fazla olmiyabilir ama bence bir insan 10 ay sonra bagri birazcik ilerlemeli arkaya adim atmamali) Herneyse sonra agzindan su laf cikti Sen aktris olmak istedign sürece benim ciddi olmami bekleme . .ve bu beni kirdi . tanistigimzda ben zaten theatrookuluna gidiyorum. bunun icin 2 defa ayrilmistik ama geri baristik simdi yine ayni seyle geliyor. ve uzun bir konusmadan sonra farkli seyler istedigmizi anladik (güya) ve ayrildik. hersey birden oldu. 1 günde ne tuhaf. ve bu sefer sanki gercekten ciddiyiz.... bu asil beni korkutuyorda biraz... Siz bu duruma ne dersiniz. ve sizce o aff dilerse geri dönmek isterse ne yapmaliyim. Sonucta ben Aktris olmak istiyorum hala.. ve vazgecmiyecegim. Fikirlerinize sevinirm . Öptüm.
biz de dün ayrıldık kendimden biliyorum hemen kabul edersin beni arasa ben hemen dönerim :84: zaten ayrılmak isteyen oydu ben hala çok seviyorum :84:
Wow ne aci.... bizde ikimiz istemistik... ama isin seyi su..... o beni simdi aradi ve ben manyak gibi hemen yumusadim . sanki mümkün degil demek. hayir sen beni reddettin. ben aktris olmak istiyorum ve sen cogu zaman bu konuda beni yipratiyorsun diye diyemiyorum iste. niye hemen yumsuyorum ? böylelikle ne degisebilirki .... offfffff
Bende artik size katiliyorum böylelikle . aslinda hic ayrilmiyacagiz diye düsünmüstüm. Insan öyle saniyor... ve ayriligi düsündügüm zaman icim aciyor ve hayir biz ayrilmiyacagiz diyordum ama ..galiba ayrilmak bizim durumumuzda en dogrusu ... Isterseniz size anlatayim size benimle fikrinizi paylasmis olursunuz.
Aslinda o Cok iyi bir Sevgili. Is Adami 29 yasinda ben 23 benimle cok ilgileniyordu hergün, uzak iliski yasadigimiz halde hep ariyor soruyordu vede gelmem icin bana bilet aliyordu. iyi anlasiyorduk aslinda. ama snra onda sanki birseylerin azaldigi gibi hiss ettim. mesela ilk aylarda hemen evlilikten konusuyordu vede sen Türkiyeye yerlessene (ben almanyadanim)ama artik hic öyle birsey demiyor vede arkaya adim atmisti . artik facebookda ona davetiye gönderdim diye iliskisi var bununla diye bana hatta kizdi bunada cok kirildim. ailesinden sakliyor beni halbuki zaten beni biliyorlar. tanismak istiyorlar ama tanistirmiyor... vede benim annem onu biliyor ama ailemle ilgili birsey deidigm zaman sinirleniyordu iliskim senle diyordu bende buna kirildim ve onun askina inanmadim. sürekli sen beni sakliyorsun söyle böyle ...gercekten sevmiyorsun 10 aydir beraberiz ve sen hala bana güvenmiyorsun (10ay sizin icin fazla olmiyabilir ama bence bir insan 10 ay sonra bagri birazcik ilerlemeli arkaya adim atmamali) Herneyse sonra agzindan su laf cikti Sen aktris olmak istedign sürece benim ciddi olmami bekleme . .ve bu beni kirdi . tanistigimzda ben zaten theatrookuluna gidiyorum. bunun icin 2 defa ayrilmistik ama geri baristik simdi yine ayni seyle geliyor. ve uzun bir konusmadan sonra farkli seyler istedigmizi anladik (güya) ve ayrildik. hersey birden oldu. 1 günde ne tuhaf. ve bu sefer sanki gercekten ciddiyiz.... bu asil beni korkutuyorda biraz... Siz bu duruma ne dersiniz. ve sizce o aff dilerse geri dönmek isterse ne yapmaliyim. Sonucta ben Aktris olmak istiyorum hala.. ve vazgecmiyecegim. Fikirlerinize sevinirm . Öptüm.
Günlük bizim sevdamızın sonu yazıldı. Bittik biz günlük. Ayrıydık zaten. Bugün görüştük,ricalarımı söyledim. KAbullenecek zamanla.
Biz yabancıyız artık.
Biz hiç olmadık günlük.
Bittik.
Ama sevgilimi kaybetmekten çok , bana gösterdiği baba şefkatini kaybetmek koydu günlük.
Babam öldüğünde bile üzülmemiştim bu kadar. Çünkü o şefkati babamda hiç bulamamıştım.
O beni babam gibi sarıp sarmalamıştı.
Artık gene o yetim kız çocuğuyum.
Ağladığımda gözyaşlarımı silecek,bunlar geçecek diyecek alnımdan öpüp beni sarmalıcak kimse yok.
Gitti.
Bittik.
Babam gitti günlük,abim,arkadaşım,sevdiğim adam ..
Bende gittim günlük.
Bittim.
13 ayım,yaşananlar,aşkım ..
Yüreğimide aldı gitti.
Ama herşeye rağmen o iyi olsun,kötü haberini duymak nasip olmasın günlük..
Yüreğim onu çok sevdi..
Canım içimi acıttın resmen ya üzülme ne olur :2:
günlük diye buraya yazmışım o kadar sarsılmış durumdayım.
zaman güzelim zaman ..
yaralar hep kabuk bağlar ..
Ama üzülme ne olur canım benimm dün akşam resmen içim acıdı sanki bana olmuş gibi
Selam kızlarr
Nerdesiniz kaç gündür armine , galenia , tatlıkıss , Grimsi ve sayamadığım diğer arkideşlerimmm
Francy canım barışmışsınız hayırlısı olsun diliyorum sanaa... İnş bidaha böyle birşey yaşamazsınız , darısı başımaaa
aleykumselam esmercim nasılsın[/QUOTE
İyiyim canım , sen nasılsın
Barıştınız mı sevdicenlee
aleykumselam esmercim nasılsın[/QUOTE
İyiyim canım , sen nasılsın
Barıştınız mı sevdicenlee
Yok canım, kökten bitmişti zaten
Yok canım, kökten bitmişti zaten
Sizdede bizim gibi hiç umut yok zaten off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?