Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

anacım sanada mı ya tamam bebeğim özelden msn ver ekliyim bakayım senimi kırıcam biz bizimkiyle sabah akşam konuşuyoruz ama barışmıcam içimden gelmiyiiiiiii

kızlarrrrr benimkinin hayatında kimse yokmuş beni hala unutmamış hoş gerçi olsada olmasada beni ilgilendirmez ayrılır ayrılmaz facede kaşarları ekleyen evlenincede kavga ettiğimizde karıya kıza gider güven çok önemli aşkından ölsem dahi asla

kızlar bide ben şöyle bişey duydum kaç kişiden hiç kalmadığın bi evde kalır o evin anahtarını yastığının altına koyarsan evleniceğin kişiyi rüyanda gösterirlermiş çok duydum ben
bende dün gece 2 de komşuya indim kocasıda şehir dışındaymış
komşu abdest aldı okudu üfledi namaz kıldı bende öyle dua ettim allahım bana göster diye
rüyamda benimkinin adını soyadını söylediler bana gökhan k***** diye
çok etkilendim bilinç altıda olabilir uyurken onu düşündüğüm için ama herkes bilir benim rüyalarım hep çıkar dua okudum o niyetle yattım bana onun adını soyadını söylediler

anacım sana diyorum siz barışcaksınız sen oçocugun geleceğinin içindesin diye e artık bşi diyemicem benim bitti gitti kızçem ama arkdaşça kahvaltılar bilmem neler kendime çok kızıyorum engel olamıyorum diye arkdaşım saçmalama kullanıyo o seni dedi kavga ettim onunlada kalbime soruyorum sevgi yok artık eminim ama alışkanlık galiba:26: ama adım gibi biliyorum sen gökhanla barışcksın :)

mantığım kesinlikle hayır diyo ama kalbim milyonlarca evet facede o kızları eklemesi bende onu tamamen bitirdi ayy bide sordum kimi eklemişimki diyo ya arkadaşlarıymış biz yeni tanıştığımızda ben bunun faceinde hepsini sildim sağlam ayakkabı olmayan kızları hepsini geri eklemiş artık fotoğraflarına bakıp tahrik oluyo bu erkekler heralde başka bişey çıkarmıyorum bundan yada +18 muhabbet ediyolar
barışsak başka sorunlar hallolur bi şekilde birbirimizi sevdiğimiz için ama facede o kızları ekledi ya ona bidaha imkansız güvenmem çok gurur yaptım aşkından ölsem dahi gururumdan ödün vermiycem

ya en iyisini yapıosun yawrum ama insanlar neyi affediyo belkide sağlıklı düşünemiyordu yada seni unutmaya odaklanmıştı yada öle yapınca unutucam sandı veyahut sırf inadına sildiğin kızları ekledi bende seda diye bi kaşarı çıkarmıştım arkadaşlığından ayrılınca ilk onu eklemiş inat değilde ne? ama iyi oldu şimdi bol bol sohbet ediyodur :) istemediği kadar insanla

bak geçen gece komşuda kaldım bana diyoki sen çok dobrasın bazı yerde yalan söylemeyi bil politikacı ol diyo ama ben onu asla yapamıyorum işte
benimki tutturdu sadece pantolon giyicekmişim ..
ben ona dedimki bak benim kıyafetim bunlar senin için dolabımı baştan yenileyemem aldığım yepyeni giysileri neden giymiyim üstelik daha tanıştığımızın haftasına dedi sadece pantolon giyicekmişim neyse dedim birden yapamam ama yavaş yavaş alışırım

neyse bu bana soruyo telde bugün ne giydin ben diyorum etek sonra kızıyo tabi
desene pantolon giydim salak kafam nerden görücek yok ben illa doğru söylüycem ya

hayret ediyorum benim bikaç kız arkadaşım var kız bize geliyo akşam çocuk arıyo evdeyim diyo
geçen günde kuzenimin sevgilisi diyoki bana benimki evde temizlik yapıyomuş
ben aradım kuzenimi arkadaşlarıyla dışardaymış bende dalga geçtim seninkide çok marifetli sancak alçaktan at diye
aslında böyle olucaksın saman altından su yürütüceksin ki yaranasın

bak benim geçen yaz annemle babam kavga etti ramazanda babam aşırı sigara içiyo ilk defa evi terkettik ananemlerde kaldık 3 gün
ben bunu bile söyledim ozaman daha yeni olmamıza rağmen
yalan konuşanlar daha kıymetli oluyo ben bunu anlamadım

Mrhaba kızçelerr

RANA32 hoşgeldin tatlımm...

Armine inş barışırsın gökhanınla yawrum yaa ,rüyanıda bende denemek istiyorm ama öle bi imkanım yok maleseff...

Bizde hala tık yok , bizimkide kökten bitenlerden aman napıyım yaa uff

canım benimde imkanım yoktu babam hayatta başkasının evinde yatılı bırakmaz ama kocası şehir dışında başka kimse yok korkuyolarmış dedik gece 1 de aklıma düştü indim pijamalı kapıyı kitleyip anahtarı yastığımın altına koydu kadın dedim deprem falan olsa bana güvenmeyin
öyle işte rüya görmedim sadece adını soyadını söylediler
artık gerçekmi bilinç altımı bilemiyorum

İşimiz hurafeler kaldı desene yavrum senn...
Dur bnde 6 mayısta bişeyler yapayım sevgilim geri dönsünnn

yok kıs ben hurafelere inanmam hıdırellez falan bikere hıdırellez günü ottan bişeyler yaptım ogece rüyamda solucan falan gördüm bence allah tarafından bana demek istediki batıl şeylere takılma çimenden araba ev falan yapmıştım ben o rüyayı gördükten sonra inanmıyorum hıdırelleze falan yani öyle fal falan gırgırına
herşey allahtan

anacım galenia trakyalı esmer trakyalı benimkide trakyalı kaldım aranızda yanlız hep beni buluyosunuz bizim komşularda trakyalı çoğu yakınımda

kızım ben size facede dedim trakyalıyla karadeniz erkeği olmaz zıt kutuplar gerçi benimkide trakyalı ama onu değil beni benzetiyolardı trakyalılara tip olarak beyaz tenli mavi gözlüyüm ya
gerçi bizim sülale öyle beyaz ten renkli göz kökümüzde göçmenlik varmış sanırım

MS"]Galenia sende trakyalıymışsın ? Nresinden kuzummm [/FONT][/I][/B][/QUOTE]

armine seni vurucam yok kıs ben trakyalı değilim anacım ama bayılırım taklitinide yaparım ben macırım has bulgaristanlıyım :) bu arada ben olmayalı baya karıştırmışınız topiği gızçeler armine garısı hatun sen bu çocuktan vazgeçmiycen galenia garısı dediydi dersin gör bak ne gözel garısan senden iyisini mi bulucak hoşşşik tatlıkısııımmm yawru ceylanım sen yeniyilen nasssın bakaım esmer sende senin öküzcanı salla :13:hayır gelmez gidenden ama arminemin durum farklı anacım öpüyore hepicüğünüzü

kıs bende severim konuşmalarını benimki hayatta konuşmazdı ben konuşurdum derdim ona işten gelince oj geldin mare kızanım hiç selam vermiyisin beyaa hatta bikere kendimi okadar kaptırmışımki aşkımmm h leri yutuyosun bizimkiler gibi diyo hırsız yazıcama ırsız yazmışım

benda severim beaep sülerım zaten trakyalaları çuk severim die :) biz senin çanakkalelei arkideşle kaynaştık haberin ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…