Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

şu an boşluktasın canım o yüzden bu haldesin.normal bir bekarın sevgilisnden ayrılması ile evlinin ayrılması çok bambaşka bişey aynı yatakta yatacağın,ona yemek yapacağın,beraber gezeceğin insan olmucak...
Ama hayat işte bizlere darbeleri vuruyor iyiyi kötüyü daha iyi ayurt edebilmemiz için .
Içini ferah tut ve hep dua et rabbim büyük.çocuğun yoktur inşallah.

Çok şükür çocuğum yok o yüzden rahatım canım. Ben de dua ediyorum hep Allah'tan başka sığınacak yer yok. Dediğin çok doğru hep o boşluk hissinden kaynaklanıyor böyle üzülmem. O boşluk hissi ne zaman geçer? Ya da geçer mi bir bilsem...

oyyy yawrum benim tabi yakışır taş gibi hatunsun deli meli o beni bitirdi mi bitirdi bende şimdi kazanmak için popomu kaldıramam hem hayat ondan ibaret değil kiniyeağlıcakmışım anammı öldü babammı? ondan önceki 18 yıl nasıl geçti ki o ilk sevgilimdi şapşallığıma denk geldi ama takamam açıkcası eteğimide giyer makyajımıda yaparım kimsenin hayatına endeksleyemem kendimi bu hayat benim sonuçta.. ayrıca o nasıl istediği gibi hareket edip ben ona bunalmasın diye ol bıraktıysam oda bana bırakıcaktı k.bakmasın herkes bi gün unutulur kimse bulunmaz bursa kumaşı değil :) ve ben kimsenin sökük çorabı değilimki habire yenilenip değiştirileyim zaten onada dedm köpeğin değeri olsaydı insanlar ona köpek diye hitap etmezlerdi sende bana öle yapıosun diye ben rahatım dansımı ediyorum sinemaya gidiyorum hayatın tadını nihayet çıkartıyorum bence hepiniz böyle yapın o zaman ondan eser kalmıyo ki sen zaten sil onu p.slk ya nasıl der hala anlamıyorum da onun amacı başkaymış hiç konuşma derim

sonuna kadar katılıyorumm kesinlikle herkes unutulur yerini başkası alırr hahahayyy hayat güzel anacım biz önümüze bakalım eskileri kaapatalım salla gitsin aman kendilerini öle sanıyorlar ondan kaybediolar ya...
Kesinlikle başkaydı ama şimdiki o kadar temiz ki bana öle geliyor hiçbirşeyde ısrar etmiyor anlayışlı birine benziyor bakalım...
Konuşmam için ancak benimde o istediğini yapmam lazım hayatım asla ölürümde olmaz.en çokda koyan bu ya bana neye dayanarak bana öle sordu söledi..

Çocuğun olmaması çok iyi.kesinlikle rabbim büyük.bir kapı kapatır,diğer kapıyı açar isyan etmemeliyiz hayata şimdi belkide sen bir sınavdan geçiyorsun,deniyor seni ne kadar güçlü olucaksın ,nereye kadar diye isyan mı edicek diye...
aa gerçekten bizim yaşadıklarımız bişe değil kendi adıma konuşuyorum onca dertli insanlar varki benimkide dert mi diyorum yani..

elbet geçicek neler geçmiyorki yaşadığımız sürece.sadece zamana ihtiyacın var.bir zaman sonra yaraların kabuk bağlıcak hiçbir şey seni üzmücek unutucaksın.emin ol buna .herşeyi akışına bırakmalıısn geçer mi geçmez mi ne zaman diye düşünmemelisin hep pozitif ol olumlu düşünki olumlu güzel şeyler olsun canım..

onlar hiç bişeye dayanmıyo bebeğim.. sadece istediklerini elde etmek istiyo bence o hala bittiğinin farkına varamamış bi şekilde anlat ona.. uf varya seninki benim elime düşücekti harbi çekerdi benden çok fena kinciyimdir intikamımı almadan durulamazdım ve anasından emdiği sütü burnundan getirirdim eminim.. bu arada rehberde buldugum kızın numarasını arkadaşlık sitelerine koydum canım aşkım unutmasaydı telinde kızın numarasını keşke yada yalandan unutmuş gibi bırakmasaydı yazık olucak madem o kadar konuşmak istiyo birileriyle işte ona bi sürü arkadaş

gızancıklarımmmm kızçelerim nerelerdesiniz yaaa esmer,arzulum, arminem,tatlıkısss, grimsi, matahari... anacım bi kayboldunuz tam kayboldunuzyaa hepinizmi barıştınız cici güzel uykulara mı daldınız yoksa kendiniizi çevrimdışı modamı aldınız tek mi kaldım yaaani yaa bende burda enler yapalım diyordum diğer sayfadaki kalbi kırık hatunlar yapmış bende eskileri yaad edelim demiştim sahi keşke onlarda gelse bize tecrübe olurlardı az sizi güldüreyim bişi buldum :)
Newyork'ta ikiz kuleler yıkılmadan önce bir adamla bir kadın kulelerin tepesinde akşam yemeği yiyorlarmış. Romantik bir yer, ortam süper, Newyork acayip güzel, kemancılar, yemek... her şey süper... kadın mest... başlamışlar muhabbete.. adam konuştukça kadın hayran, adam konuştukça kadın hayran.. adam en sonunda konuyu yatağa getirmiş:

-Yatalım mı?? demiş..
kadın, birden ayağa kalkmış;

-Lanet olsun size, bütün erkekler aynısınız.. aklınız fikriniz yatakta.. deyip kendini camdan aşağıya atmış..

65. katta bir İngiliz camı açmış hava alıyor.. bi bakmış ki kadın düşüyor.. kadını belinden yakalamış..;
-Napıyorsun?? demiş..
kadın ağlamaklı;
-Yaşamak istemiyorum.. demiş..
İngiliz;
-Olur mu hiç, hayat güzel, bak, seninle Londra'ya gideriz..
kadın
-eee sonra? demiş..

İngiliz;

-Orada benim şatom var

- eeee sonra??

-Atlara bineriz, av partilerine katılırız..

-eee, sonra?

-en güzel viskileri içeriz

- sonra??

-Şöminemizin karşısına geçeriz..

-eee??

- sonra da yatarız .. demiş İngiliz..

kadın yeniden ağlamaya başlamış;

-Allah kahretsin, bütün erkekler aynısınız,lanet olsun, aklınız fikriniz yatakta.. demiş ve atmış kendini camdan aşağı..

45. katta bir Fransız balkonda hava alıyor.. bi bakmış kadının biri düşüyor, hemen kadını belinden yakalamış
-Napıyorsun? demiş..

kadın ağlamaklı;

-nefret ediyorum, yaşamak istemiyorum, hayat çok kötü.. demiş..

Fransız;

-olur mu.. hayat çok güzel.. seninle Paris'e gideriz..

-eee, sonra??

-cafelerde otururuz..

-ee, sonra?? demiş kadın..

-şanzelizede otururuz..

- sonra??

-en güzel yemekleri yeriz.. en güzel şarapları içeriz..

-eee??

-sonra, müzeleri gezeriz, elele tutuşup Eyfel'e çıkarız..

-eee,sonra?? demiş kadın..

-ordan benim çiftliğime geçeriz..

-eee,sonra??

-yıllanmış bi şarap açarız..

-sonra??

-şarabımızı içeriz..

-eee??

-sonra da yatarız.. demiş Fransız..

kadın yine ağlamaya başlamış;

-lanet olsun size.. bütün erkekler aynısınız, aklınız fikriniz yatakta.. deyip kendini tekrar camdan aşağıya atmış...

18.katta Temel balkonda hava alıyor... bi bakmış kadının biri düşüyor..yakalamış belinden hemen;
- ne ediysun?? demiş..
kadın ağlamaklı;

-yaşamak istemiyorum.. demiş..

Temel;

-olur mu, hayat çok güzel daa.. demiş..

-seninle Rize'ye gideriz..

-ee, sonra??

-ee, çay toplaruk..

-ee, sonra??

-yaylaya çıkaruk..

-ee, sonra??

-ee, horon teperuk..

-ee,sonra??

-baktuk sıkılduk,deniz kenarına ineruk..

-ee,sonra??

-denize açıluruk..

-ee,sonra??

-ee, hamsi tutaruk..

--ee, sonra??

-hamsi tava yeruk..

-ee,sonra??

-hamsi buğlama yeruk..

-ee,sonra?

-hamsikoli yeruk..

-ee,sonra??

-hamsili pilav yeruk..

-ee,sonra?

-hamsi çorbası içeruk..

-ee,sonra??

-hamsi reçelu yeruk..

-ee,sonra??

-hamsili ekmek yeruk...

-ee,sonra??

-hamsi çorbası içeruk..

- eeee, yani yatmıycak mıyız..? demiş kadın.

Temel kadına bakmış;

-O**spii!!!

demiş, atmış kadını aşağıya... iyigeceler yavru ceylanlar hepinize mutluluk ve keyifdolu geceler dilerim muahhhh sizi seviyoreeee

günaydınnn anacımmmm nasılsınız bakam gızancıklar moraller iyimi??? aman iyi iyi allah dahada iyi etsinnnnnn armineeeee falımmmm çıktı haaaaaaaa döndü anacım döndü hemde 28 cevapsız arama 19 mesajla geri döndüüüü bizim odunun toto tutuştu ohhh ama ben istemiyorum şimdide harbi dengesizim sen o kdar ağla terkedildim diye şimdide dönünce hevesim kaçtı de aaaaaa hayat çok cuzılll yaaaa

ne zaman bakcen benim falıma anacım beklemedeyimm yaaaa anammm salla gitsin hepimizde böle oluyor kaçan kovalanırrrr misali

ben regl sancısı haricinde iyiyim anam bakk benim tanıştığım çocuk ne yazdı yazamm mıı

EYY !! Kalbim....
Aşk düştü mü bir kere cılız
yüreğine,Bir serçe misali bir
damla gözyaşıyla yok
olursun..
Yüreğin fırtınalar kopararak
göçer Bu alemden, Yüreğin
Susar,Söz Söyleyemez ,
Konuşamaz
Yüreğin kavrulur , Yanarda
Söndüremezsin.. Yüreğin
Yaralanırda Deva bulamazsın...
Aşk'ın büyük deryasında
Kayıpolursun...Sonsuzluğa İlk
Adımı...nı atarsın..
Bulut misali akıtırsın içinde
Kendinden kalan son
Nezdeleri..
EYYY!!! Kalp..
Artık vuslattan çıktın..AşK'ı
buldun....Güneş misali AşK'a
Doğdun,Aşk'a sevdalandın,
Aşk'a yorumlandın...
Git şimdi kendinden,
Benliğinden ,Aslında olmayan
Senden...
Aşk'a Yönel.Aşk a yürü,Aşk a
koş,Aşk a dayan...
EYY!!!AŞK sana geldim,
Kabul buyurur musun ? BENİ ....

çk beğendimmm ben yaaa,,ne düşünüyosun canım yazı hakkındaaa bakalım yorumları beklşyorummm:)

Son düzenleyen: Moderatör:
waaayyyy mübarek anacım bayıldım döktürmüş valla :) ama yinede hani böleyeşil ışık yakma derim sarıda beklet onu... özelden msn vereyim ordan istdiğin şekilde döktüreyim yawrum senimi kırıcam ama olanları biliyosun ondan fala konsantre olamadım k.bakma

şu kadar diyeyim hani insanların yazıları karakter yapısını ortaya çıkarır ya yanlış anlama bu konuda benim ön sezilerim kuvvetlidir bencil birazcık ama hoyrat değil kendini seven bi tip aşka aşık güzel duyguların peşinden koşacak biri ve onu yaşatacak birilerini arıyo nacizane fikrim bu gızanciğım

:))yok henüz hemen pat diye olsun istemiyorum bunu omada söledim yavaş yavaş olsunn sonuçta ne sen beni,nede ben seni tanıyorum bunun için henüz çok erken dedim..
ver anacım ama hotmailden yazışabilirim seninle yavruceylanım önemli değil canım benimm

bana şey dedi ilşkide sevgi istiyorum beklenmedik mi ne öle bişe demiştii.zamanla görücez

kız arkadaşı varış 2 yıllıkmış kız izmide yaşıormuş bununda oraya taşınmasını istemiş ama gitmemiş o yüzden ayrılmışlar ben için üzmem sevdiğim insanı hep mutlu etmek isterim dedi

amannnn hepsi bunu baştan diyo ama iyice tanı derim gerçi sevgili olmadan anlaşılmaz gerçek yüzü kızçem hayırlısı valla

merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yıllık izne ayrıldım istanbuldayım fırsat buldukça bakıyorum yazmaya pek fırsatım olmadı ben malesef barışmadım barışmaya da pek niyetim yok

Fıstıklar merhaba

Bugüne bugün lise mezunu bir arkadaşınız var , hadi bana alkışşş alkışşş

Galenia canım napıosunuz siz böyle anlamadım gitti ben yahuu... Ya barış yada uluşma konuşma bu çocukla oyuncak ettin bee... Çok mu sert çıktım anacımm

Çok üzülüyorum size yhaa , öyle yanında yatışın felan ah çekiyorum içimdenn... Keşke... diyorum benimde ama olmuyor işte... Benim odun , odunluğun hat safasında geri dönmek gibi bir niyeti yk dahaa

Neyse bizim için herşey bitti zaten konuşmaya gerek yok daha...

Hayatıma bakıyorum ben bundan sonra, arkama dönüp bakmıyorumm daha

balım kızçem gızanım oyuncak olsun anacım yaptıklarına saysın dur gidene kdar köpek gibi yalvartmazsam ama ben ona köpek diyemem ya nese lafımı geri aldım yalvartmazsam içimdeki kin geçmez dur azcık daha koşsun benim dengesizliğim haytta dönmem biliyorum ama işte ona döncekmiş gibi ümit veriyorumki nasıl bişeymiş anlasın anacım yok öle konti garanti aşk benim öküzcanın burnu sürttü az kaldı yakında yelkenler fora :)

Dört gözle bekliyorum canım barışmanızı

Hani bana fal bakcaktınn kıss sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…