- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
canım ben eşimden ayrıldım bir de, henüz boşanmadık resmi olarak ama mahkeme aşamasında. 2,5 ay kadar oldu ayrılalı. Genelde iyiyim, bana çok kötü şeyler yaptığı için ona öfkem sevgime baskın geliyor. Sanki hiç sevmiyor gibiyim, ama öfkem geçmiyor çünkü gururumu çok kırdı. Dediğin gibi alışkanlıklar çok koyuyor insana, sevgi bitse bile alışklanlıklardan kopmak zor. Yapayalnız hissediyor insan kendini. Yazdığım gibi genellikle çok kötü hissetmiyorum artık ama arasıra geliyor bana sağdan soldan her taraftanKeşke hiç böyle bir insan olmasaydı, tanışmasaydım, zamanında sevmeseydim, yaşanmasaydı diyorum ve sanki ömür boyu bu his sürecek gibi geliyor. Inşallah zaman gerçekten ilaç olur.
şu an boşluktasın canım o yüzden bu haldesin.normal bir bekarın sevgilisnden ayrılması ile evlinin ayrılması çok bambaşka bişey aynı yatakta yatacağın,ona yemek yapacağın,beraber gezeceğin insan olmucak...
Ama hayat işte bizlere darbeleri vuruyor iyiyi kötüyü daha iyi ayurt edebilmemiz için .
Içini ferah tut ve hep dua et rabbim büyük.çocuğun yoktur inşallah.
kesinlikle bu sözüne katılıyorum bebeğimm
unuttum belki biz sizinn gibi başka sebeblerden olsaydı unutamazdım evet.ama o teklifi benim aklıma geldikçe kendinden nefret etti sevgi değil nefret besledi bu kalp ona karşı..
4 ay oldu bebeğim biz ayrılalı.
15 ay mı yapıcak bende beklemiştim öle zorkiiii anam 460 gün bekle bekle bitmek bilmiyor,ömrünü yiyor resmen
oyyyy anammm ne güzel yaaa kız sen delisin hee çk seviyorsun ama inadın yüzünden barışmıyorsun çocukla
dimi tam hanfendi üzerine de gömlek belede kemer.anam gözümde canlandırdımmm owww süper olurr ya annemi kandırmalıyım aldırtmalıyım ona bunu:)
oyyy yawrum benim tabi yakışır taş gibi hatunsunDeli meli o beni bitirdi mi bitirdi bende şimdi kazanmak için popomu kaldıramam Hem hayat ondan ibaret değil kiniyeağlıcakmışım anammı öldü babammı? Ondan önceki 18 yıl nasıl geçti ki o ilk sevgilimdi şapşallığıma denk geldi Ama takamam açıkcası eteğimide giyer makyajımıda yaparım kimsenin hayatına endeksleyemem kendimi bu hayat benim sonuçta.. Ayrıca o nasıl istediği gibi hareket edip ben ona bunalmasın diye ol bıraktıysam oda bana bırakıcaktı k.bakmasın herkes bi gün unutulur kimse bulunmaz bursa kumaşı değil :) ve ben kimsenin sökük çorabı değilimki habire yenilenip değiştirileyim zaten onada dedm köpeğin değeri olsaydı insanlar ona köpek diye hitap etmezlerdi sende bana öle yapıosun diye ben rahatım dansımı ediyorum sinemaya gidiyorum hayatın tadını nihayet çıkartıyorum Bence hepiniz böyle yapın o zaman ondan eser kalmıyo ki sen zaten sil onu p.slk ya nasıl der hala anlamıyorum da onun amacı başkaymış hiç konuşma derim
Çok şükür çocuğum yok o yüzden rahatım canım. Ben de dua ediyorum hep Allah'tan başka sığınacak yer yok. Dediğin çok doğru hep o boşluk hissinden kaynaklanıyor böyle üzülmem. O boşluk hissi ne zaman geçer? Ya da geçer mi bir bilsem...
sonuna kadar katılıyorumm kesinlikle herkes unutulur yerini başkası alırr hahahayyy hayat güzel anacım biz önümüze bakalım eskileri kaapatalım salla gitsin aman kendilerini öle sanıyorlar ondan kaybediolar ya...
Kesinlikle başkaydı ama şimdiki o kadar temiz ki bana öle geliyor hiçbirşeyde ısrar etmiyor anlayışlı birine benziyor bakalım...
Konuşmam için ancak benimde o istediğini yapmam lazım hayatım asla ölürümde olmaz.en çokda koyan bu ya bana neye dayanarak bana öle sordu söledi..
günaydınnn anacımmmmnasılsınız bakam gızancıklar moraller iyimi??? aman iyi iyi allah dahada iyi etsinnnnnn armineeeee falımmmm çıktı haaaaaaaa döndü anacım döndü hemde 28 cevapsız arama 19 mesajla geri döndüüüü bizim odunun toto tutuştu ohhh ama ben istemiyorum şimdide harbi dengesizim sen o kdar ağla terkedildim diye şimdide dönünce hevesim kaçtı de aaaaaa hayat çok cuzılll yaaaa
waaayyyy mübarek anacım bayıldım döktürmüş valla :) ama yinede hani böleyeşil ışık yakma derim sarıda bekletonu... özelden msn vereyim ordan istdiğin şekilde döktüreyim yawrum senimi kırıcam ama olanları biliyosun ondan fala konsantre olamadım k.bakma
şu kadar diyeyim hani insanların yazıları karakter yapısını ortaya çıkarır ya yanlış anlama bu konuda benim ön sezilerim kuvvetlidir bencil birazcık ama hoyrat değil kendini seven bi tip aşka aşık güzel duyguların peşinden koşacak biri ve onu yaşatacak birilerini arıyo nacizane fikrim bu gızanciğım
bana şey dedi ilşkide sevgi istiyorum beklenmedik mi ne öle bişe demiştii.zamanla görücez
kız arkadaşı varış 2 yıllıkmış kız izmide yaşıormuş bununda oraya taşınmasını istemiş ama gitmemiş o yüzden ayrılmışlar ben için üzmem sevdiğim insanı hep mutlu etmek isterim dedi
amannnn hepsi bunu baştan diyo ama iyice tanı derim gerçi sevgili olmadan anlaşılmaz gerçek yüzü kızçem hayırlısı valla
balım kızçem gızanım oyuncak olsun anacım yaptıklarına saysın dur gidene kdar köpek gibi yalvartmazsam ama ben ona köpek diyemem ya nese lafımı geri aldım yalvartmazsam içimdeki kin geçmez dur azcık daha koşsun benim dengesizliğim haytta dönmem biliyorum ama işte ona döncekmiş gibi ümit veriyorumki nasıl bişeymiş anlasın anacım yok öle konti garanti aşk benim öküzcanın burnu sürttü az kaldı yakında yelkenler fora :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?