- 27 Ekim 2008
- 5.964
- 2.394
- 723
ajanım coştuk farkındasın demi :sm_cool: :sm_cool: :roflol: :roflol:
yerim ben seni kız mannnaaakkkŞeniz bende içimdeki mannak potansiyelini çıkarcak yer arıyom zaten alkisalkisalkisolur mu olur valla kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:coştuk valla kim tutaaarr biziiiii uleyynnnnnn :sm_cool:dünyanın dört tarafına buluşmaya gideriz biz vallaaaaaaa
bence de olur bu iş, tamamdır, konyayı ayaklandıralım kaydirigubbakcemile3
işte buuuu alkisalkisalkis pariste buluşma olsa giderim uleeen delikafadulden
tutmayıııın delikafadulden
hepınız de bırbırınızden sırın gorunuyorsunuz
hepınız de bırbırınızden sırın gorunuyorsunuz
sağol canım a.s. şirinizdir, hele şu bacılar var ya, içime sokasım geliyo bunları
adanayı birden ankara okumuşum, bi dahakine sen de gel dicektim kaydirigubbakcemile3
hepinizi aramıza alabiliriz, ama sevgilinizden ayrılıp gelmeyin, geçerken uğrayın :içelim:
:roflol::roflol: sevgisinden ayrılanlar kulübü ayaklanmalarııı başlıyoorrr bizde ayaklanmayı çıkaran elebaşlarıı:roflol:
bencedee aman sevgilinizden ayrılmayın gerçi sevgilimden ayrılmasam böyle cici insanları tanıma fırsatım olmayacaktı her işte hayır vardır diye boşuna demıyolarrrsırnaşık şey
puhahaa deli kızz kendini yiyorr gerçi bende cok kullanırım o lafı bazenn yanaklarımı sıkarım kendi kendimin
olurmu olur valla kısmet busağol paresim Şeniz bu güzellerin içinde güzel çıkmamak mümkün mü, yanımdakilerin ışığı yansıyo :dance: ben burdaki dostlarımı zaten biyere bırakmam, elimden kaçamazlar artık, çok seviyorum, inşallah sizlerle tanışmak da nasip olur :asigim: :enbuyukkk:
:roflol::roflol: sizi bırakanlar utansın be onlar kaybetmiş :lepi:aynen ya, ne iyi etmişim de aşk acısı çekmişim, yerim ben beni alkisalkisalkis
olurmu olur valla kısmet bu
:roflol::roflol: sizi bırakanlar utansın be onlar kaybetmiş :lepi:
sevgilimle ayrilmayip evlendiysem suc bendemi ayol:icecream:
neden çağrilmadim çene hanimÇok üzgünüm çoook
illaki terkmi edilcektim sizi görmek için:mymeka:
maşşallah size harika görünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?