maşallahınız var zaten amabitanede benden olsun arkadaşlığınız dostluk olsun daim olsunçenebazım sende pekbi güzelçıkmışın yav :asigim:
kız şase pardon çene ne çok hayranın varmış kız öle
ee şaşmamak gerek insan bu kadar tatlı bu kadar sıcak olunca....Şeniz
aşkım Şeniz tatlılıktan çok çeneden kaynaklanıyo sanırım
seni tanısalar yer bitirirler bana kalmazsın, neyse tanımayın ajanımı, bana kalsın cokacimcoook
:roflol:aman sana kaldı zaten ajanın merak etme, alan yok bak başına kaldım hbrin olsun delikafadulden
oyy maşallah kıslar çok güzelsiniz gerçekten..inşallah bahtınız da yüzünüz kadar berrak ve güzel olur...
:roflol: :roflol: ben de sana kaldım ajanım :roflol: :roflol:
az önce yemek yerken de o geldi aklıma, ne çok hayranın var dedin ya, içimden dedim bi kişiye sevdiremedik kendimizi, bi o kaldı yani :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: ben de sana kaldım ajanım :roflol: :roflol:
az önce yemek yerken de o geldi aklıma, ne çok hayranın var dedin ya, içimden dedim bi kişiye sevdiremedik kendimizi, bi o kaldı yani :roflol: :roflol:
aman onlar da eksik kalsın... :dilcikar:
çok içten bir aaamiiiin demek istiyorum ... :Saruboceq:
aman o ne anlar hatunun iyisinden hoşundan:dilcikar:eşek hoşaftan ne anlar diycem kusura bakma,aklı olsaydı seni kaçırmazdı demekki beş para etmez:dilcikar:
ayy canım benim nasıl duygulandım bilemezsinsenağlama o temiz kalbine göre versin Allahım:Saruboceq:ya var ya ben seninlede çok görüşmek isterim yaa belki bigün biyerde şartlar olur be böcüğümmm :asigim:
ben bu gazla konya buluşmasına da giderim söyliyim delikafadulden delikafadulden
oyyy oyyyyy kimler bulusmus böyle... Şeniz
hepinizde cok tatlisiniz kizlar... yerimseniben
ah türkiyede olup bu bulusmaya katilmak vardi... senağlama
arkadasliginiz bogulmasin canlarim...
aslında konya banada çok yakın çenebazım yaa delikafadulden aslında.....!!aslında....... ???ayy bi gece de kalırız otelde delikafadulden
oyyy oyyyyy kimler bulusmus böyle... Şeniz
hepinizde cok tatlisiniz kizlar... yerimseniben
ah türkiyede olup bu bulusmaya katilmak vardi... senağlama
arkadasliginiz bogulmasin canlarim...
canım ben seni konyadasın diye hatırlıyodum,kısmet bu bellimi olur içimdeki sen'im bi bakarsın bigün yollarımız kesişivermişŞeniz
ne demiş kayahan abimiz: yolu sevgiden geçen herkesle bigün biyerde mutlaka buluşuruz!!!
evet evet işte bu :lepi: :lepi:
hem konyamızı da görmüş oluruz :sm_cool: :sm_cool:
kız türkiye bizim alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ajanım bana uyar, ne manyak bişe olduğumu biliyosun, kızlarla tanışma fikri de zaten katlıyo valla manyaklığımı alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?