:lepi: aynen katılıyorum böcüğee :lepi:süpersiniz kızlar:enbuyukkk:
ben de başka böcük olarak katılıyorum ...
hepsi salak işteee :dilcikar:
ŞenizŞeniz
orta biyerde mi buluşsak acaba mesela afyon,bolu:roflol:
afyon nere bolu nere yavrucum ...
sen hala buluşmanın heyecanını yaşıyorsun galiba kaydirigubbakcemile3
Hava biraz soğuktu o gün. Çenebazımız yedi sadece dondurmayı :))) Oooooh afiyet olsun :) Biz akşam 10.30a kadar falan birlikteydik sanırım.kızlar çok tatlısınız ayrıca madoda dondurma yedinizmi nan gözumden kaçmadı orası.. bu arada kaça kadar birlikteydiniz hava kararmış hala foto çekilmişsiniz. daha nice buluşmalar..
ayy prensesim bi da baktım sana; fibritimin saçına bakıım derken ... ... doyamadım valla kaydirigubbakcemile3
kızlar hepicinizde dibcik gibisiniz maşallah
hele çenebaz ne güzel gözlerin var kısss senin oğluşuma alıcam seni sakın evlenme haaa:jeyyar:
nan çene ben seni hep başka türlü hayal etmiştim oysa-tatlicadiarzu-
şöle accuk cadı gözleri felfecir okuyan biriydin hayalimdekafamçokkarıştı
hayallerimi yıktın üleen
şaka bir yana hepiniz su gibisiniz maşallahta
çenemde pek bi masum görünüyormuş yahu:1hug:
doğru söyle yoksa yoksa bizi aldattınmıkötükedihüso
çok sevindiiimmmm bunu duyduğumaaaa, canım benimmmmmm sositososito sositososito
herkeslere tekrar teşekkürleeeerra.s.a.s. ben artık bırakmam zati bu fıstıkların peşini:jeyyar:
çok şekersiniz kıskandım işte
maşallah hepicinize ne güzel hatunlarsınız siz sengözlerimebaksanab
buluşmalarınızın devamını dilerim alkisalkisalkis
oyy oy oyy çenebazımız nerelere gitmişte ankara lı güzellerle buluşmuş yerimseniben
hepiniz manken gibisiniz maşallah kızlar
ya ne güzel bak gönül isteyince nerelerden buluşuluyor :enbuyukkk:
dostluğunuz daim olsun ..
çenebazım senide ayrıca öptüm o güzel yanaklarından :jeyyar:
maşallah kızların en güzellerine...Allah nazardan korusun hepinizi... öpüyorum KK nın güzel kızlarını...Şenizçenebazım sen hangisisin anlayamadım ben hüüüü....kafamçokkarıştı
Amaninn bizim hatunlar:lepi:...
Yaa kiskanmamak eldemigamyoncuiremsu
Pek datli cikmisiniz hepinizde...
ŞenizŞeniz
ne kadar güzelsiniz kızlar sizden ayrılan sevgililer çaat die ortalarından çatlasın ne diim elinizi deil serçe pamanızı bile oynatsanız yeter . diğer buuşmalarınızıda bekliyoruz a.s.
fıstıklaaarr çoookk güzel cıkmışsınızzzz.
ayrıldığınız sevgülülerin çiğerleri yanar haa...:1ninca:
böyle güzelliklerden mahrum kalmak :1no2:çoookk kötüüü
anam çok hoş çok tatlısınız maşşallah.allah en iyilerine nasip etsiiinnn :Saruboceq:
yaaaaaaaaaa cenebazummmm ne gzuel cıkmıssınız ole işde bulusunca zaman akıyo valla :) dostlugunuz daım olsun kızlarr cok gzuel cıkmıssınız:)
ben de başka böcük olarak katılıyorum ...
hepsi salak işteee :dilcikar:
kızlar çok tatlısınız ayrıca madoda dondurma yedinizmi nan gözumden kaçmadı orası.. bu arada kaça kadar birlikteydiniz hava kararmış hala foto çekilmişsiniz. daha nice buluşmalar..
kızlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız.Çenebazım süpersin 41 kere maaşallah.
ayy prensesim bi da baktım sana; fibritimin saçına bakıım derken ... ... doyamadım valla kaydirigubbakcemile3
hepiniz süper çıkmışsınız:lepi: evet buluşmalar ayrı bi güzellik gerçekten keşke bigün hepinizi tanıma fırsatım olsaydı(bazıları olamasada oluğ tabi)maşallah ..
ulennn bu erke milleti hakikatten sıfır kilometre bi beyne sahip:roflol::roflol: böyle hatunlar bırakılırmı ..aman boşverelim onları salaklıkalrına yana dursunlar..
sizi tek kelimeylealkisalkisalkismaşallah çok güzelsiniz
çenebazım sen hem çok güzel hemde çok sempatiksin canım:1hug: ..öpüyorum seni Şeniz..inş birgün bizde görüşme şansını yakalarız...:Saruboceq:
oyy maşallah kıslar çok güzelsiniz gerçekten..inşallah bahtınız da yüzünüz kadar berrak ve güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?