Doğru söze ne hacet :) Çok güzel söylemişsin Prensesim a.s. Resmen ekildik yahuuusizi seviyorummmmmmmm beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool::teytey:Şeniz
nan jeli nan mona bidahaki buluşmaya gelmeyin de kırıyım bi taraflarınızı resmen ekildikkkkklava:
Ankara'daki diğer arkadaşları çok bekledik. Keşke gelseydiniz.Yani yok böyle bişey hemencecik kaynaşıverdik :asigim: Çenebaz, Nilim,Prenses hepsi dünya tatlısı güzeli.Eminim hepiniz öylesiniz. Ya salak bu erkekler cidden yani ben artık %100 eminim.Böyle kızlar sevilmez mi ya :dance:sırnaşık şey:enbuyukkk:
İyi öyle olsun bakalım sen hep Prensesi sev bizleri sevme :dilcikar:
anaaa ne güzeeeeeeeeeeelll
hiç kıskanmadım zatiiii :dilcikar:
Çok sağol güzel dileklerin için canım a.s.herkes buluşmuş bu haftasonu buradada dördü bir yerde bir buluşma gerçekleşmiş çok hoşsunuz kızlardostluğunuz daim olsun artarak sürsün inşallah
herkes buluşmuş bu haftasonu buradada dördü bir yerde bir buluşma gerçekleşmiş çok hoşsunuz kızlardostluğunuz daim olsun artarak sürsün inşallah
Sağol canım benim.Amaaannn sevgilimiz olmasada dostluğumuz var artık ne yapalım. Öpüyorum çok.sızı bırakanların aklı yokmuş nanhepınız dıpcık gıbısınız masallah
dostluğunuz daım olsun bıdhakı bulusmada sevgılınız olsun ınş
Sağol tatlım.Çok teşekkür ederima.s.hepinizin maşallahı var çok şugar hatunlarsız.çok güzel görünüyosunuz.Allah dostluğunuzu baki kılsın güseller
sızı bırakanların aklı yokmuş nanhepınız dıpcık gıbısınız masallah
ne çirkinsınz sız öle:dilcikar:
sızı bırakanların aklı yokmuş nanhepınız dıpcık gıbısınız masallah
hepinizin maşallahı var çok şugar hatunlarsız.çok güzel görünüyosunuz.Allah dostluğunuzu baki kılsın güseller
ayy ne güzeeel
çenebazım o yeşil gözlü olan sensin dimi
:lepi: aynen katılıyorum böcüğee :lepi:süpersiniz kızlar:enbuyukkk:
Çenebazımmmmmm seni de gördümmmm ohhhh
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Eminim çok keyif almışsınızdır, mükemmel görünüyorsunuz.
ben diyooooommmmm bu erkek milleti hakketen mannaaaakkkkkkkkk................
kızlar diğer topiğede yazdım ama burayada yazcammm
maşallah hepiniz ayparçası gibisiniz bebişlerrr, çenebazım senin gözlerin ne güzel ööle, sefiyom seni gızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?