- 23 Mart 2020
- 75
- 32
- 30
- Konu Sahibi mandalinaa8
4 yıllık ilişkim 1 sene önce bitmişti. Onun bir sevgilisi oldu sonra 2 ay sonra ayrıldılar. Ayrıldıkları dönemde biz tekrar konuşmaya başladık. Aramız iyiydi ben barışıcağımızı düşünürken birden sessizliğe büründü ve yazmamaya başladı bende yazmadım. 3 ay böyle devam etti. Bugün yine mesaj atmış bana bende yüzüne vurdum yaptıklarını. Beni sadece merak ettiği için aramış bu aralar sürekli aklına geliyormuşum beni çok özlüyormuş eski resimlerimize bakıyormuş vs. Bu tarz şeyler söyledi. O kızla tekrardan sevgili olmuşlar. Yani kısacası bana hiç bir şey demeden konuşmayı kesmesi bu yüzdenmiş. Bunları öğrenince ona cevap verdiğime konuştuğuma pişman oldum. Bozulduğumu belli edemedim hala ona karşı bir duygu beslediğimi düşünmesini istemedim. Onun yokluğuna tam alışmışken bana mesaj atması aklımı karıştırdı. şu an kızla araları bozukmuş. Kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli onu düşünmeye telefona bakmaya başladım. Onun barışma gibi bir niyeti olmadığı belliydi. Sizde bundan sonra bir daha beni ararsa görüşmek istemediğimi mi yazmalıyım yoksa tepkisiz mi kalmalıyım? Çocuk gibi durmamak için engellemek istemiyorum ama bir daha bana yazmasını da istemiyorum her yazdığında ben en başa dönüyorum..