- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
Merhaba herkese. Benim 3.5 senelik ilişkim var. Üniversitede tanıştık. İlk görüşte aşk diyebiliriz aslında. O günden itibaren hiç ayrılmadık. Sevgimiz giderek katlandı. Şimdi ise üniversitelerimiz bitiyor ve ben avukat olacağım. O kötü bir bölüm bitirdiği için ve benim mesleğimin yanında kendisini kötü hissettiği için yurtdışına ingilizce dil eğitimi almak daha sonra Türkiye te geri dönmek istedi. Ne diyebilirdim ki? Onun için en iyisini istiyordum. Tabiki git dedim. Ona destek oldum hatta gerekli belgeleri çıkarmasına yardım ettim. Çünkü onu seviyorum. Biliyorum ki gitme deseydim onun geleceği önünde engel oluşturacaktım. Ben bunu istemedim.
Şimdi ise önümüzdeki günlerde 6-1 sene arasında yurtdışında olacak. Çok zor geliyor. Beklemek değil özlemek. Onsuz olmak. Ama biliyorum ki kalplerimiz bir. Ondan da bunu hissediyorum. Bana aşkla bakışı asla değişmedi bugüne kadar.İlgisi en ufak azalmadı. Biliyorum bizim ilişkimiz bu uzaklığı da kaldırır.
Bu konuyu açtım çünkü hissettiklerimi sizinle paylaşırsam zaman daha hızlı geçer diye düşündüm. Umarım ayların sonunda size kavuştuğumu yazarım.
Şimdi ise önümüzdeki günlerde 6-1 sene arasında yurtdışında olacak. Çok zor geliyor. Beklemek değil özlemek. Onsuz olmak. Ama biliyorum ki kalplerimiz bir. Ondan da bunu hissediyorum. Bana aşkla bakışı asla değişmedi bugüne kadar.İlgisi en ufak azalmadı. Biliyorum bizim ilişkimiz bu uzaklığı da kaldırır.
Bu konuyu açtım çünkü hissettiklerimi sizinle paylaşırsam zaman daha hızlı geçer diye düşündüm. Umarım ayların sonunda size kavuştuğumu yazarım.