ben de varımm :) ilişkimizi resmileştirdik fakat iş kesinleşsin diye bekliyoruz biz de... akabinde para sıkıntısı da olacak gibi...
daha çabuk olsa ne güzel olurdu... nasip :)
senle aynı durumdayım offf adamın ağzından evlilik kelimesi çıkmıyor arkadaş ama ben de erkekliğe şey sürdürmüyorum ben de ağzımı açmıyorum bilmiyorum iyi mi yapıyorum acaba
Selam kizlar, bende yazin nisanlandim sevdigim erkekle. Bizimde dügün tarihi belli degil, fakar ben meslegimi almak istiyorum. 3 sene var daha, sizce bu surec cokmu, yasimda 20.
Ben yurtdisinda (Danimarka), da yasiyorum, kendisi Istanbulda. Ben Istanbulda yasamak isterim, meslegimi alip. Aranizda Istanbulda yasan varmi, yada yasantisi nasil bir sehir. Belkim dizilerdeki yasananlara hevesleniyorum, ama Istanbul benim SEHRIM! :)
Selamm kızlar ben de aranızdayım 5 yıllık bi ilişkim var. Üniversitede okuyorum aileler tanıştı daha söz yapmadık okulumun ilerlemesini bekliyoruz. Büyük ihtimalle seneye olur.. Allah yardımcımız olsuuun
Ben henüz nişanlı değilim ve bu gidişle de nişanlı olamayacağım... Erkek arkadaşımla bir süre önce evlilik kararı aldık ve ben bunu ailemle paylaştım... Babam haricindeki herkes bu işin olmasını canı gönülden istiyorlar ve bana çok destek oluyorlar. Ama babam o kadar garip bir adam ki anlatması çok zor. İstemiyor; erkek arkadaşımla ilgili bir sorun değil bu hiç evlenmemi istemiyor. Üstelik 3 ablam var üçü içinde aynı şey söz konusu. Bizi evlendirmek istemiyor. Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir yandan elimdeki azcık parayla iyisi kötüsü demeden evimin ufak tefek eşyalarını almaya çalışıyorum; bir yandan babamı ikna edemezsem ne olacak diye kendimi yeyip bitiriyorum. Babam bana git kendin evlen derse giderim tamam ama ya sonra pişman olursam diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Çevremdeki herkes yağmurdan kaçarken doluya tutulma istemiyorsa zor diyor. Ama o kadar zorluyorum, o kadar çabalıyorum ki anlatamam. Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum; gerçekten sevdiğim adamla evlenmek istiyorum... Ve olaylardan, içinde bulunduğum şu durumdan o kadar bunaldım; öyle bir strese girdim ki erkek arkadaşımla ufacık ve gereksiz şeylerden kavga etmeye başladım. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım anlayacağınız...
Kızlar çok üzgünümm biz sevgilimle evlilkten konuşmaya başladık ve tam haziran ayında söz yapmaya karar verdikki bugün abisine kız istemeye gidiyormuş ailesi. Yani benim iş kalır değilmi bu durumda? Abisi yeni başladı ve başlar başlamazda evlenmeye karar verdi. Ayrı şehirlerdeyiz ve buluşamıyoruz sık sık. Moralmen çöktüm ve ona patladım. Fazla istemiyor sanırım evlilik ama madem beni neden ayaklandırdı değilmi anneme kadar biliyorlar sadece babam bilmiyor zor durumda kaldım ve abisi evlenecek bile diyemiyorum.