• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Olup Düğün Tarihleri Belli Olmayan GELİNCİKLER

bizde iki yıldır sevgiliyiz..sözde çok ister evlenmeyi kavuşmayı ama hiç umrunda olmaz hazırlık yapmaz yani..geçen ciddi bi konuşma yaptım ondan sonra toparlandı söz yapalım aile arkadaslar arasında dedi..düğünde yaza veya sonbahara olur diyo ama hiç sanmıyorum..:(((

Bizde nişanlıyız ama yaza düğün olacak diye bi konuşma oldu daha tarih belirledikleri yok :50:

Aynen ya bende düşünüyorum :( nişanlımda telaş etme filan diyor. ben haftasonu salonlarda yer bulamayız diye korkuyorum o yüzden uğraşıyorum. kayınpeder ev alacak işte evi aldıktan sonra konusalım filan diyormuş. nolacak bilmem :50:

Aynen ya bende düşünüyorum :( nişanlımda telaş etme filan diyor. ben haftasonu salonlarda yer bulamayız diye korkuyorum o yüzden uğraşıyorum. kayınpeder ev alacak işte evi aldıktan sonra konusalım filan diyormuş. nolacak bilmem :50:

canım en azından siz onları konuşmussunuz ..ama seni çok iyi anlıyorum..sırf bunlar yüzünden uyku girmiyo gözüme..çaba sarfetmiyolar ben ona sinirleniyorum ama sıkmayalım canımızı bundada vardır bi hayır..daha bizim sözümüz olmadı düşün.sen benden biraz daha sanslısın kp ev verecekmiş..bize hiç birsey yapmıcaklar herşeyi erkek arkadaşım la ben ve ailem yapcaz:(

canım en azından siz onları konuşmussunuz ..ama seni çok iyi anlıyorum..sırf bunlar yüzünden uyku girmiyo gözüme..çaba sarfetmiyolar ben ona sinirleniyorum ama sıkmayalım canımızı bundada vardır bi hayır..daha bizim sözümüz olmadı düşün.sen benden biraz daha sanslısın kp ev verecekmiş..bize hiç birsey yapmıcaklar herşeyi erkek arkadaşım la ben ve ailem yapcaz:(

hadi ya ciddi mi halime şükrediyim o zaman , ama yinede kafamda takılı kalıyor :(
ay canım ya Allah yardımcınız olsun. Neden öyle peki cok zor düğün dernek işleri :(
Evet kayınpederim sağolsun her şeyi kendilerine düşen görevi hatta daha fazlasını yapıyor ve yapmaya da devam edeceğini biliyorum. Allah ondan razı olsun...

hadi ya ciddi mi halime şükrediyim o zaman , ama yinede kafamda takılı kalıyor :(
ay canım ya Allah yardımcınız olsun. Neden öyle peki cok zor düğün dernek işleri :(
Evet kayınpederim sağolsun her şeyi kendilerine düşen görevi hatta daha fazlasını yapıyor ve yapmaya da devam edeceğini biliyorum. Allah ondan razı olsun...

bir destekçin var valla şükret inş hayırlısıyla en kısa zamanda hayallerine kavusursun..bizde kendi kendmize nasıl halledeceksek sinir oluyorum:47:

bir destekçin var valla şükret inş hayırlısıyla en kısa zamanda hayallerine kavusursun..bizde kendi kendmize nasıl halledeceksek sinir oluyorum:47:

Evet çok şükür ... inşallah canım sende öyle inşallah. Siz neden kendi kendinize yapıyorsunuz onlar yardım etmiyor?

Merhaba :)
Bizde 8 aydır birlikteyiz.
20 yaşındayım , erk arkadaşım 23 yaşında. Yazın söz yapmak istiyoruz ama daha askerliğini yapmadı.
Kısa dönem yapacak. Muhtemelen 2015 olacak bizim düğün :( üüü

Merhaba :)
Bizde 8 aydır birlikteyiz.
20 yaşındayım , erk arkadaşım 23 yaşında. Yazın söz yapmak istiyoruz ama daha askerliğini yapmadı.
Kısa dönem yapacak. Muhtemelen 2015 olacak bizim düğün :( üüü

Canım benim nişanlımda askerliğini yapmadı, kısa dönem yapacak o da. Ama ondan önce açıköğretimden lisans tamamlaması lazım. şimdi onun için uğraşıyor. Ve evlendikten sonra askere gidecek. Biz öyle düşündük ailelerde sağolsun karşı gelmediler. Ha yapsa daha iyi olurdu ama bu seferde baya bi beklememiz lazımdı, kimse bu kadar uzamasını istemedi o yüzden bizde öyle ypmayı düşündük. Sizde öyle yapabilirsiniz .

Canım benim nişanlımda askerliğini yapmadı, kısa dönem yapacak o da. Ama ondan önce açıköğretimden lisans tamamlaması lazım. şimdi onun için uğraşıyor. Ve evlendikten sonra askere gidecek. Biz öyle düşündük ailelerde sağolsun karşı gelmediler. Ha yapsa daha iyi olurdu ama bu seferde baya bi beklememiz lazımdı, kimse bu kadar uzamasını istemedi o yüzden bizde öyle ypmayı düşündük. Sizde öyle yapabilirsiniz .

Benim erkek arkadaşımda aöf den lisans tamamlıyor şuanda.
Askerlik olmadan evlenmek malesef çok zor bizim için. Erkek arkadaşımın babası yok. Düğün için yeterli birikimimiz henüz yok. Bir de ailem kabul etmez.
Ben daha önceden asker yolu beklemiştim... O kadar iyi biliyorum ki o duyguyu .. Evliyken çok daha ağır (maddi manevi) yaşarım. O yüzden istemiyorum askere gitmeden evlenmek.
Mecburuz işte. .

Eveeet sanırım her konu bana uyuyor :) 23 yaşındayım öğretmenim, cancağızım da 23 yaşında o da öğretmen, bugün tam 11 ay oldu birlikteyiz, nasipse eylül gibi söz yapacağız 2014 te de düğün diye düşünüyoruz :54:

2 yılı aşkın süredir sevgiliyiz, ben 24(,5:) sevgilim 29 yaşında. Askerlik gibi bir engelimiz de yok ama rahatız anacım.

2013 yılında evleneceğim diye öyle bir koşullanmışım ki 2013 geldi çattı bizde tık yok resmen.
Adam pek rahat, yaza evleniriz sıkma canını diyor. Anlamıyorum ki istemeyi,sözü,nişanı bırakın daha anne*-babasıyla tanışmadım yahuu. Ama inatçıyım 2013'e çekeceğim tarihi.

Benim erkek arkadaşımda aöf den lisans tamamlıyor şuanda.
Askerlik olmadan evlenmek malesef çok zor bizim için. Erkek arkadaşımın babası yok. Düğün için yeterli birikimimiz henüz yok. Bir de ailem kabul etmez.
Ben daha önceden asker yolu beklemiştim... O kadar iyi biliyorum ki o duyguyu .. Evliyken çok daha ağır (maddi manevi) yaşarım. O yüzden istemiyorum askere gitmeden evlenmek.
Mecburuz işte. .

Ayy eminim zordur ama yapacak bi şey yok mecbur 5 ay katlaanacam yani yoksa cok bekleriz :( bi de böyle söz nişan yapıldıktan sonra beklemek daha zor gibi. Sende haklısın canım herkesin yaşamı farklı zorluklar icinde işte. Allah yardımcımız olsun...

Back