Sevgilisi Olup Düğün Tarihleri Belli Olmayan GELİNCİKLER

Yaşlarınız uygunmuş. Ailenizde de sıkıntı yok. İnşallah hayırlısıyla olur. Ne zaman düğün :) :)

Evet canım cok şükür :) valla haziran diye düşünüyoruz ama tam tarih belli değil yarın konusmaya gelecekler işte bakalım :))

İyi diyelim iyi olsun tatlım :)
Hayat işte oraya buraya koşturuyoruz .
Sen nasılsın ?

bende iyiyim napim cnm geyikte topiğim var boş zamanlarımın çoğunu orada geçiriorum buraya pek kimse gelmio

beni de alın aranıza benii ben de varım ajgom askerde ne zaman ne olacağımız belli değil

bende bekleşip bekleşip dururm.ne geelen var ne giden

benimde 7 yıllık ilişkim halen sewqili olarak dewam etmekte ceyiz hazırlıqına kapıldık gidiyoruz inş. bi ara evlenicez

Son düzenleme:
Bana göre de konu varmış :))) bakalım bizim iş ne zaman murada erecek...

selam kızlar.. bende bu başlığa uygunum 4. yılımıza yeni girdik ve artık bende evlenmek istiyorum yahu :)))

bende bu gruba dahilim aslında, evlenicez ama ne zaman o hiç belli değil. olabilecek en yakın zamanda diyoruz hep. şartların olgunlaşmasını bekliyoruz. ilişkimiz daha bebecik yılımız dolmadı

aynı dert bende de var :S
2,5 sene oldu hala bir tık bile yok. ben onun ailesi ile tanıstım, o benim annem ve teyzemle tanıştı, benim mezun olmamı bekliyordu şimdi o da bi engel değil. İş arıyorum şuan fakat bunu bahane etmiyor farketmez diyo. Ne teklif gördüm ne birşey

Farklı bi konu gibi olacak ama para biriktir diyorum tamam diyor ama maaşının neredeyse yarısını saçma sapan şeylere yatırıyor, yok araba bakımı yok arabanın bişeyi eksik falan. Kafam karıştı yani ne yapmaya çalışıyo anlamadım:)

meraba bizde erkek arkdsmla 3 yıldır brlkteyz ailelerimzn tanısma gbi bir problemi yok bi dönem 2 ay öncesine kadr evlerimz yanyana oldgu içn komsuyduk zaten . ama hala ciddi anlamda bir gelşme kaydedeblmiş degliz babam en basından beri blmesne ragmen hala kabullenemıor aralık ayında erkek arkdsmn ailesi söz ypmk istediler ama babam sevgilm 18 martta askere gideceği içn kabul etmedi sözlenemedk yani askerden sonraya kaldı

Merhaba,

1 yılı aşmakta olan birlikteliğimde evlilik uzak bir yarın gibi. Henüz bir evlilik teklifi aldığımı söyleyemem alacağımı da sanmıyorum. Bu nedenle belirsiz zamanlara gebe, kim bilir belki birgün. Ne der büyükler

"Nasipse gelir Bağdattan Yemenden, nasip değil ise ne gelir elden"

Dilerim yüreğinizden geçenler tez zaman da olur.

evlenmeye karar verdik artık ben 25 o 27 yasında annene söyledim ailesi alevi olduğunu annem fotosunu gördü ii çocuğa benziyo gelsin dedi sonra babama gösterdi annem oda iyi bakalım gelsin dedi bu aksamda babam ARAŞTIRMIŞ BİR ARKADASINDA TOKAT ZİLE NİN ALEVİLERİ ALEVİLİĞİ ÇOK KOYU YAŞAR ÇOK 3 KAĞITÇI OLURLARMIŞ BENİM GÖNLÜM YOK DEDİ YIKILDIM ŞİMDİ SEVGİLİME NASIL SÖYLİCEM

Başlığa uyan birisi olarak ben de yazmak istedim.Benim de 5 yıllık ilişkim var gayet de mutluyuz ancak bizim de ne söz ne nişan var ortada onun okulu bu sene bitiyor benimki seneye ancak daha askerlik iş bulma derken uzayacak gibi.Ailesi biliyor babam bilmiyor.Açıkçası babama ne zaman söyleyeceğimi de bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…