Sevgilisi Olup Düğün Tarihleri Belli Olmayan GELİNCİKLER

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
Aman bir recalim var
Oturdum göbek başına
Sürmeler çektim kaşıma
Abe bizi çekemeyenler
Çatlasın patlasın allah aşkına
çok seviorummm , onun aşkından yanıp tutuşuyorumm ama bir türlü kavuşamıyorum diyenlerrr

kısacası sevdiği oluptaaaa henüz kavuşamadıkk diyenler , düğün tarihleri belli olmayannn gelincikler burda toplanıyoruz artıkkk buyrun sevdiceklerimizi çekiştirelim buradaaa

Son düzenleme:
biz 5bucuk senelik bir iliskinin ardindan ne hayet 4 ay önce sözlendik ama hala tam dügün tarihimiz yok 2014 yaza olacagini biliyoruz

selam kızlar. başlığa uygun bir durumdayım ben de :/
o 2013 yazında istiyor benim için de erken bi zaman bu.
zaten uzağız da birbirimize. her gün telefonla görüüyoruz. ayın 15-20 günü bulunduğum şehre geliyor onda da haftasonları görüşebiliyoruz sadece. sanki aceleye gelecekmiş hissediyorum :26:

Bende başlığa uygun bir durumdayım.. 2 yıldır birlikteyiz, baharda nişanlanmayı düşünüyoruz ama henüz işim olmadığı için düğün tarihimiz belli değil

Bende başlığa uygun bir durumdayım.. 2 yıldır birlikteyiz, baharda nişanlanmayı düşünüyoruz ama henüz işim olmadığı için düğün tarihimiz belli değil

h.g cnm git gide kalabalıklaşcaz inşallah

Son düzenleme:
merhabaaaaa

en kıdemli ben olurum heralde bu başlıkta :)

7 yıllık sewgilimle henüz evlilik tarihimizi kesinleştiremedik

hatta bırakın evlilik tarihini henüz aileleri tanıştırmadık :)

hatta birbirimizi ailelerimizle bile tanıştırmadık

her ne kadar gıyaben tanısıyor olsak da resmi olarak bir adım atılmış değil
temel problemler aynı yaşta olmamız, daha yeni iş hayatına atılmış olmamız, sevdiceğimiz henüz düzgün bi işi olmaması ve henüz askere gitmemiş olması :)

kısacası bu başlıktaki herkes evlenir de ben hala burda dert yanıyo olurum :)

ne yapsak da bi çatı altına girmeyi başarsak sevdiceklerimizle :)

birgün kavuşursunuz mutlaka cnm sıkı sıkı sarıl sevdiceğine ben 5 yıl bekledim üstüne birde 1,5 yıl asker yolu gözledim sonuç şuan ayrıyız o nişanlı

Sabredicez canım başka çıkar yolu yok.. Bizde 2 yıldır birlikteyiz, üniv den mezun olduk sonra askere gitti geldi, iş buldu.. Ama çalıştığı işi evlenebilmemiz için yeterli değil ailem özel sektör olmaz garanti bir işi olmalı diyorlar.. Ki daha ben iş bulamadım o ayrı bir dert.. Biz ailelerimizi tanıştırdık, nişanlanmayı düşünüyoruz baharda ama ne zaman evlenebileceğimiz hiç belli değil.. Nişana bile zor razı ettim ailemi iş durumumuz dolayısıyla.. Şuandada özel sektörde çalışmaktan başka bi şansımız yok ne yapacağız bilmiyorum.. Hayırlısı olsun herşeyin diyorum..

birgün kavuşursunuz mutlaka cnm sıkı sıkı sarıl sevdiceğine ben 5 yıl bekledim üstüne birde 1,5 yıl asker yolu gözledim sonuç şuan ayrıyız o nişanlı

yolarım valla saçını başını onunnn :)
en güzel yıllarımı verdim ona

biz de aileleri sıkıntıya sokmamak için azcık para biriktirelim istiyoruz, bekleyişimizin sebebi biraz da bu yüzden
bu zamanda mecbur özel sektör olacak, kamuda olmak da yetmiyor bence :/
hayırlısı artık ama insan bi zamandan sonra özellikle 7 yıldan kanka gibi oluyor

Haklısın canım 7 yılı düşünemiyorum :)) iyi sabretmişsiniz yine, birazcık daha dayanın.. Bizde para biriktireceğiz ama şu durumda mümkün değil tabi bakalım ne zaman nasip olacak bizlere evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…