Sevgilisi Herşeye Karışanlar Gelin Dertleşelim

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
Erkek arkadaşı herşeye karışanlar hadi toplaşalım=)))

valla benimki şahsen yediğime giydiğime arkadaşlarıma hatta çalışmamı bile istemiyo neymiş yorulurmuşum kıyamazmış kaydirigubbakcemile3

Hep kıskançlık yüzünden bence bizi her türlü durumdan kısıtlıyorlar ama dışardaki bayanlara haranlıkla bakabiliyorlar..

evliyim ikimizinde hayatı var şunu yap bunu yapma bunula konusma diye yönlendirmiyoruz birbirimizi ikimizde kararlarını verebilen olgun insanlarız 2 hafta sonra kıbrısta arkadasımın düğünü var tek gidecem eşimde bişi demez demiyor güvende bitiyor hersey ha eşim herseyime karısan biri olsaydı benim tek basıma insan oldugumu unutup kuklası yapmaya calıssyadı ki o tarz erkekler cok asla evlenmezdim

ılk başta erkek te kızda birbirlerini oldukları gibi kabul ediyor ama imzayı atınca erkek kızı değiştirmeye çalışıyor bence kısıtlamak şunu yapma şunu giyme filan insan alışmadığı bi yaşam nasıl yaşasın öyle değil mi?

ahhh emilia cım imzaya ne gerek var,biz nişanlıyız 4 gün sonra 5 ay olacak 2003 ten beri de sevgiliyiz.Vallahi her şeyi kıskanır ama sanırım bende alıştım,seviyoruz çekiyoruz.Tabi çok ciddi problem yaşatmadığı sürece katlanabiliyorum

Benim E$imde cok kiskanc, elimi birakmaz disarda gezdigimizde..
kiyafet baktigimiz zaman magazada, ozamanda birakmaz elimi
Askim rahat rahat bakiyim derim olsun boylede bakarsin diyo seni cok seviyom diyo birakmam diyo :S

Back