• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle veya nişanlınızla ne kadar sıklıkta görüşürsünüz?

bizde her hafta sonu görüşürdük. istanbul u turlardık. bilmediğimiz yerlere giderdik. eğlenirdik. kaldırıma oturur mısır bilenem yirdiikkk çok özgürce davranırdık kimseyi takmazdık. koşuştururduk... şimciikk yok bir süreliğinee

9 yıl birlikteyiz hemen hemen hergün bilemedim haftanın 6 günü görüşürüz hala da özlerizz..opuyorumnanaktan

değişiyor yoğunlumuza göre bazen haftada 3 gün görüşürüz bazen 1 gün belli olmuyor.. aile yemekleri.. dost ziyaretleri.. özel günler.. alışverişler.. son zamanlarda böle geçiyor görüşmelerimiz :emir_bebek:

Ocakta gitti...
Nisanda bir haftalığına geldi...
Temmuzun sonunda gelecek...
Yoruldum... :gitme:

nişanlımla eskiden aynı okuldaydık
hergün görüşürüdük
sonra okul bitti
haftada bir görüşme durumunda kaldık işi nedeniyle:s
maksimum 3 günde birdir oda dışarda işi olduğunda takılırım peşine:D

Biz ayrı yerlerde çalıştığımız için haftada 3 gün görüşüyorduk cuma, ctesi ve pazar ama artık okul bitti hergünnn görüşüyoruz 25 gün sonra inşallah heran görüşücez

biz haftada en az 3 kere görüşüyoruz . gerçi son 2 aydır isyanlardayım 2 hafta bile görüşmediğimiz oldu düğün hazırlıkları yüzünden ama hergün gormeme 2 hafta kaldı zemuszemus

aynı işyerindeyiz ama bazen akşama kadar göremiyoruz birbirimizi:)
hergün görüşüyoruz.akşamları da msnde:)

bazen her gün, bazen 2 günde 1 görüşüyoruz. :asigim:
anneciğim sağ olsun özleyin biraz öyle her gün görüşmek olmaz diyor. :kızgın:
oysa her gün buluşunca da özlüyorum ki ben onu :gitme:

2.5 yıldır aralıksız her gfüm görüştük
aynı okul aynı sınıf aynı sıra v aynı dersane
şiimdi okul bitti onun ailesi bir yıl önce memlekte kesin dönüş yaptı bitanem bnm için burada kaldı bir yıl daha
şimdi o da gitti ve biz artık ayrı şehirlerdeyiz
3 hafta sonra gideceğim yanına
allahım inşallah aynı okulları kazanırız
ben alışık değilim ondan böyle uzak kalmaya çok özledim :asigim:

enem yaramı deştiniz bu soruyla şimdi yav:(((( tatil de geldi ki mumla ara şimdi tosunu :(((

Tam 4 gündür görmüyorum çok össssssssssledimmmmmmmŞeniz

askerlik dolayısıylaa görüşemiyoruzzzz akannehir

Son düzenleme:
Aynı ofiste çalıştığımızdan haftanın altı günü beraberiz.:1:
Bazen pazarda birlikte vakit geçiriyoruz.:kedi::asigim:

Şu an askerde, onu saymazsak haftada 1 gün maalesef senağlama

Bu arada tüm asker yolu bekleyenlere de Allah büyüük sabırlar versin, bizim az kaldı gerçi 33 gün ama sonlara doğru daha da fenalık geliyor galiba... Aman neyse bunun yeri burası değil, ilgili topiğe gideyim ben :dilcikar:

Şu an askerde, onu saymazsak haftada 1 gün maalesef senağlama

Bu arada tüm asker yolu bekleyenlere de Allah büyüük sabırlar versin, bizim az kaldı gerçi 33 gün ama sonlara doğru daha da fenalık geliyor galiba... Aman neyse bunun yeri burası değil, ilgili topiğe gideyim ben :dilcikar:

cnm benim işallah hemen gecer cok zor oldugunu tahmin ediyo gidibiyim zaten aralıkta yasıcam kısa dönem bile olsa gözümde büyüyo allah herkese sabır versin ben 3yıldır görmedigim gün sayılıdır anca memleketime gidince anca bu yüzen bana cok zor gelicekk:(

Back