ben her gün görüşürüm sevgilimle iş çıkışları gelir alır benii bazen öğle yemekelrinde beni yemege götürür..
bazı akşamlar eger kız arkadaşlarımla buluşcaksam derim ona kızlarla buluşurum ama genelde hergün göüşürüzz :) 6 senedir bu böyle.. eskiden bize derlerdiki yeni çıkmaya başladıgımız zaman çok muhabbet tez ayrılık getirir amaa biz hala doymadık birbirimize..
gercekten öle,tebrık ederım canım sızı herakşam görüşüp doyamamak bıkmamak vede 6 sene boyunca ben olsam ılla kavga cıkardı her akşam her akşam :roflol:aslında tel.de tartısmalar daha cok oluyor imkan varsa bencede görüşmek,ama özlemsız de olmaz
canım tabiki kavgalar oluyoo tartışmalar yeri geliyo biribirine bagırmalar ama ne bilim biz hep böyle başladık ilk başladıgımızda lise sondaydım ozaman okul çıkışlarında alırdı.. sonra staj yaptım staj sonraları gelir alırdı.. sonra üniversite başladı ozamanda sürekli taa 2 araba değişirdi her gün beni almak için ona tersdi yolu ama yinede yalnız eve gitmemi istemexzdi.. şimdi ise okul bitti çalıişıyorum ve hala öyle :)))
birbimizi görmeye alıştık 2 gün görmesek özlem oluyo .. ama kavga diiyosan belki de herkezden fazlada kavgalarımız olur ayrılıklarımızda oldu bu arada aralarda bi kaç günlük:)))
Biz paşamla her dakika telefondayız telefonlara yapışık ikiz gibiyiz gün içinde :) şuan için ewdeyim önceleri hergün işe ben işe giderken sabahları biraz daha erken kalkardı we durakta benim otobüsten geçişimi seyrderdi (canım benim yaa) akşamlarıyla 2 vesait değiştirerek beni almaya gelirdii düşünün şirinewlerden başakşehire beni almaya gelir bakırköye geri bırakırdıı bu böle 5 ay sürdüü daha sonra çok mesailere kalıyorum diye çıkmamı istedi.. her c.tesi öğleden sonra buluşuruz birlikte bişiler yer gezer ewime bırakır..Pazar sabahları ise beraber kahvaltı yaparız sonra sinemaya gideriz daha sonra öğlen yemeği yerizz gezeriz çay içer kumpir yeriz tekrar ewime bırakır benii akşam yine yatana kadar telefonlara yapışırız :)
3 haftada bir görüşürüzkafamçokkarıştı
İş kadınıyım benşakkıdı
Derdimizi sıkıntımıızı tereddüt etmeden paylaşırız.(buda yeter dimitatlicadiarzu)
sinemaya gideriz yada bir kafeye gideriz...
Genelde yitişirizlülülülülülü Onla olmak onla sohbet etmek cok güzel:asigim: Hep yüzümde tebessüm oluşturuyor:1hug:
Zaman cabuk geciyor
Bir gün zamanı durdurucam görceksiniz
vayy beee :roflol:nazar değmesin
yas kac bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?