- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
buna bayıldımben : askım ing pratik yapalım artık ing mesajlasalım
o : hayır canım.... türkçe zor anlaşıyoruz zaten biz.. başımıza ingilizemi çıkcak.kabul etmiyorum
ben: sen beni hiç anlamıyosun...kafanı bile yormuyosun hiç anlamak için
o: yoruyorum ki ama napabilirim,anlayamıyorum sende bana hiç yardımcı olmuyosun ama
uzakta olan sevgiliyle ilişki yürür mü konusunu okuduktan sonra
ben :askım uzaktan bi ilişki yürür mü sence??
o :yine mi kadınlar kulübü
Cnm neresiymis o ulke.meraak ettim :)Sevgilimle balayı için gitmek istediğimiz bir ülke var.
Dün sevgilimle yine bu konu hakkında konuşuyorduk, hayaller, planlar vs..
Sevgilim: Oraya gitmek istemenin en büyük sebebi ne hayatım?
Ben: Bilmem ki, hem doğal güzellik hem de çok huzur verici.
Sevgilim: Bunun için aynaya bakman yeterli ki bitanem.
Ben: Yaaa ama ben seni yerim ama.
Allah kısmet ederse balayımızda Maldivlere gideceğiz canım, oradan bahsediyorduk :)Cnm neresiymis o ulke.meraak ettim :)
Cnm İnş. bizde öylee :) kısmetse ne zamana :)Allah kısmet ederse balayımızda Maldivlere gideceğiz canım, oradan bahsediyorduk :)
öyle mii ne güzel :) eylülün sonu ekimin başı gibi inşallah canım nişanlım şu an ayarlamaya çalışıyor. Sizin tarih belli mi :)Cnm İnş. bizde öylee :) kısmetse ne zamana :)
Ayyyy maldivler benimm hayaliim aşığımm oraya...öyle mii ne güzel :) eylülün sonu ekimin başı gibi inşallah canım nişanlım şu an ayarlamaya çalışıyor. Sizin tarih belli mi :)
yaaa evet canım biz daha fazla dayanamayarak her şeyi göze aldık ve tarihimizi 2015'e çektikAyyyy maldivler benimm hayaliim aşığımm oraya...Pamuğum bizim allah nasip ederse 2016 haziran yada ağustosta olabilir çok var ya Sen canım bu 2015 eylülünde mi evleniyorsun anaaaa :) Hangi adayı seçiyorsunuz benide bilgilendirir misin fiyatları şuan ne durumda Oda tipiniz ne olacak Konu maldivler olunca heyecan bastı şuan bana
Amiin balım inşallaah ..Ne güzeeeel 2015 i seçmişsiniz bana daha çoooooooook vaaryaaa evet canım biz daha fazla dayanamayarak her şeyi göze aldık ve tarihimizi 2015'e çektikSevdiceğim bana sürpriz olsun diye beni bilgilendirmiyor ada ve fiyatları konusunda ama ben o kadar fazla araştırdım ki hemen hemen her adayla ilgili bilgiye sahibim ben muhakkak su üstü villa istiyorum en büyük kriterim bu canım , ada olarak da constance halaveli'yi beğendim en çok ama tam anlamıyla kesinleşip fiyat konusu da netleşince seni ayrıntısıyla bilgilendirirm ben
İnşallah her şey gönlümüzce olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?