• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

+aşkım dikkatimi çekti bu kadınların dudakları nasıl parlıyo öyle ?
-sen elalemin karısının kızının dudaklarına mı bakıyorsun?
+ aşkım dikkatimi çekti ondan sordum, banane milletin orasından burasından!
-oralarına buralarına da mı bakıyorsun
+aşkım hayır yani nereden çıkardın bi soru sordum bin laf işittim
-neyse ! bak canım muhtemelen parlatıcı sürüyorlardır,ıslak ruj da olabilir tabii...
+senin de var mı aşkım onlardan ?
-var canım lazım mı ? sürceksen vereyim :1:
+offf poufff tamam aşkım tamam
-sürmeyi kabul ettiğin anlamına mı geliyor bu ?
+sen süreceksen bana olabilir :1:
-Tamam kabul anlaştık ,sürerim :1:
+:52::51:
-Heeey ,bişey mi kaçırdım ? Bu kadar heveslilik niye ? YOksa sen :53:
+Akşam anlatacağım hayatım, gülmekten karnıma ağrılar girdi de :52::52:

italya ya gidecek sevgilim,

ben: aşkım internetten baktım yeni nesil italyan kızlar güzelmiş fire vermiyolarmş full güzelmiş
o: aşkım 80 kilo olanlar da vardır inşallah bana 80 kilo olanlar denk gelir
ben: neyseki italyan erkekleri tüm nesil yakışıklı da sana bakmazlar
o: başlatma erkeğinden

:1:

Pofuduğum benim 😍😗

Eklentiler

• $1405969347292.webp
    $1405969347292.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 2.099
Çok güzel mesajlar var burada, çok tatlısınız hepiniz.
Kimi okurken ağladım, kimine çok güldüm, imrendim : )

Kavgalı da olsa, sıradan da olsa, seni sevdiğini bildiğin insandan gelen her şey güzel : )
Bir de benim gibi platonikler var, sevgilisiyle değil, sevdiğiyle mesajlaşanlar. Böyle tek taraflı olunca da her mesajında bir umut ışığı arıyorsunuz, bir sürü anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Bu da benim tek taraflı aşkımdan bir mesajlaşma olsun:

O: Heey heeyy, baloon hey heeey
Ben: Deli : ) Naber?
O: İyiyim güzellik senden naber?
Ben: İyiyim ben de.
O: Eee neler yapıyon bakalım? Var mı bi sıkıntı?
Ben: Yok bir sıkıntı : ) Uyucaktım ben de tam.
O: Yok bu saatte uyunmaz. Şaşırmışsın sen. Kalk otur, kalk kalk.
Ben: Ya vallahi çok uykum geldi . Bak ben şimdi uyuyayım, başka geceler sabahlara kadar otururum, söz : ) Hadi iyi geceleeer : )
O: Dur bi duuur.
Ben: İnadına uzatıyorsun şu an dimi ? :)
O: Kuru iftiraa : ) Durdun mu?
Ben: Durdum???
O: Bir şey dicem : )
Ben: De hadi bakalım : )
O: İyi geceler, tatlı uykular. Allah rahatlık versin : ) He bir de kendine dikkat et : ) Hadi şimdi uyuyalım : )
Ben: Sana da Allah rahatlık versin, hadi iyi geceler : )

ben : askım ing pratik yapalım artık ing mesajlasalım
o : hayır canım.... türkçe zor anlaşıyoruz zaten biz.. başımıza ingilizemi çıkcak.kabul etmiyorum

ben: sen beni hiç anlamıyosun...kafanı bile yormuyosun hiç anlamak için
o: yoruyorum ki ama napabilirim,anlayamıyorum sende bana hiç yardımcı olmuyosun ama

uzakta olan sevgiliyle ilişki yürür mü konusunu okuduktan sonra
ben :askım uzaktan bi ilişki yürür mü sence??
o :yine mi kadınlar kulübü
buna bayıldım :-):-):-) yine mi kadınlar kulübü ha... iyiymiş:KK9:

İste 2 3 saat icinde degisen dengesiz ruhlarimiz duygularimiz :)))) saat 9 da yazilan mesajlar ve 11 bucukta yazilan mesajlar arasinda 7 farki bulun :KK53::KK53::KK53:

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-11-22-11-17.webp
    Screenshot_2014-11-11-22-11-17.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 3.999
  • IMG_20141111_233856.webp
    IMG_20141111_233856.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 1.973
Anom cok begendım ben bu topıkı:anneadayı: Bendemi yazsam napsamm..:KK36:

Ben: askim belliki uykun geldii cümle yazamiyorsun
O: Ne uykusu
Ben: yok yok valla belli oluyor askim uyu en iyisi hadi merak etme bende uyuyacam
O: tamam birtanem gercektende cok uykum var..ama bak sende uyuyacan yarin sabah görmiyim gece girrdigini
Ben: tamam canim merak etmee sen yeterki rahat uyuu :-)
O: tamam askim girme hadi iyi geceler

ben: sen hep beni sorunlu gördün

o: hep demek yanlış ben sana hep deyince kızıyordun ya hep görmedim bazen görmüşümdür

ben: genel olarak

o: diyelim ki genel olarak suçladım ve diyelim ki gerçekten öylesin. öyle olsanda sevgim eksildi mi? hayır

ben: öyle değilimm!

o: tamam öyle değilsin

ah şu inadım olmasa :p

Geçen sene görücü usulü tanıştığım ama deli gibi sevdiğim biri oldu :( onla ilk görüştüğümüz zamanlardaki mesajlarımızı hala saklıyorum onu paylaşmak istedim. Bana kendi sesiyle bir şarkı gönderecekti ama ben mail adresimin şifresini unutmustum face üzerinden atmasını istedim ama bir türlü ordan da alamamistim

ben:canım benim olmuyor alamıyorum indiriyor ama açılmıyor
o:bebeğim dur ben bi çözüm bulucam
ben:tamam canım bekliyorum :)
o:sana yeni bir mail adresi açtım ordan al
Birtanembenimaskim@..........
şifresi canım4406 (tabi bazı yerleri değiştirdim buyukharf olan yerleri falan)
Ben:bu ne kadar güzelmiş bayıldım

Ben malatyadayim o ankaradaydi.........ve ben onun bana kendi sesiyle gonderdigi o parçayı (aygız)hala dinliyorum :( dinledigimde hep Ağlıyorum ömrümün sonuna kadar seni unutmuycam ayrilsakta birdaha olmayacağını bilsemde hala SENİ SEVİYORUM ömrümün sonuna kadar kalbimde bi yerin olacak, seni bana sevdiren ALLAH seni benden daha çok sevsin çok mutlu ol...

Sevgilimle balayı için gitmek istediğimiz bir ülke var.
Dün sevgilimle yine bu konu hakkında konuşuyorduk, hayaller, planlar vs.. :KK22:
Sevgilim: Oraya gitmek istemenin en büyük sebebi ne hayatım?
Ben: Bilmem ki, hem doğal güzellik hem de çok huzur verici.
Sevgilim: Bunun için aynaya bakman yeterli ki bitanem.
Ben: Yaaa ama ben seni yerim ama.:KK22::oops::KK60:

Sevgilimle balayı için gitmek istediğimiz bir ülke var.
Dün sevgilimle yine bu konu hakkında konuşuyorduk, hayaller, planlar vs.. :KK22:
Sevgilim: Oraya gitmek istemenin en büyük sebebi ne hayatım?
Ben: Bilmem ki, hem doğal güzellik hem de çok huzur verici.
Sevgilim: Bunun için aynaya bakman yeterli ki bitanem.
Ben: Yaaa ama ben seni yerim ama.:KK22::oops::KK60:
Cnm neresiymis o ulke.meraak ettim :)

öyle mii ne güzel :) eylülün sonu ekimin başı gibi inşallah canım nişanlım şu an ayarlamaya çalışıyor. Sizin tarih belli mi :)
Ayyyy maldivler benimm hayaliim aşığımm oraya...:KK73:Pamuğum bizim allah nasip ederse 2016 haziran yada ağustosta olabilir o_O çok var ya:KK51: Sen canım bu 2015 eylülünde mi evleniyorsun anaaaa :):KK75: Hangi adayı seçiyorsunuz benide bilgilendirir misin fiyatları şuan ne durumda Oda tipiniz ne olacak :KK36:Konu maldivler olunca heyecan bastı şuan bana:KK9:

Ayyyy maldivler benimm hayaliim aşığımm oraya...:KK73:Pamuğum bizim allah nasip ederse 2016 haziran yada ağustosta olabilir o_O çok var ya:KK51: Sen canım bu 2015 eylülünde mi evleniyorsun anaaaa :):KK75: Hangi adayı seçiyorsunuz benide bilgilendirir misin fiyatları şuan ne durumda Oda tipiniz ne olacak :KK36:Konu maldivler olunca heyecan bastı şuan bana:KK9:
yaaa evet canım biz daha fazla dayanamayarak her şeyi göze aldık ve tarihimizi 2015'e çektik :KK22: Sevdiceğim bana sürpriz olsun diye beni bilgilendirmiyor ada ve fiyatları konusunda ama ben o kadar fazla araştırdım ki hemen hemen her adayla ilgili bilgiye sahibim:KK48: ben muhakkak su üstü villa istiyorum en büyük kriterim bu canım:KK22:, ada olarak da constance halaveli'yi beğendim en çok ama tam anlamıyla kesinleşip fiyat konusu da netleşince seni ayrıntısıyla bilgilendirirm ben:KK68:
İnşallah her şey gönlümüzce olur kuzum:KK68:

:mad::mad:
yaaa evet canım biz daha fazla dayanamayarak her şeyi göze aldık ve tarihimizi 2015'e çektik :KK22: Sevdiceğim bana sürpriz olsun diye beni bilgilendirmiyor ada ve fiyatları konusunda ama ben o kadar fazla araştırdım ki hemen hemen her adayla ilgili bilgiye sahibim:KK48: ben muhakkak su üstü villa istiyorum en büyük kriterim bu canım:KK22:, ada olarak da constance halaveli'yi beğendim en çok ama tam anlamıyla kesinleşip fiyat konusu da netleşince seni ayrıntısıyla bilgilendirirm ben:KK68:
İnşallah her şey gönlümüzce olur kuzum:KK68:
Amiin balım inşallaah ..Ne güzeeeel 2015 i seçmişsiniz bana daha çoooooooook vaar :mad: Benden önce gideceksin döndüğünde benide bilgilendirirsin :) Maldivler dönüşü böyle uuuuuuuuupuzuuuuuuuuuuuuuun mesajlarını bekliyorum :KK70: sabaha kadar bıkmadan dinleyebilirim :KK70: dediğin adaya baktım tam istediğim gibi.. Kuzum heyecan var mı bir şey kalmadı eylüle :) zaman çabuk geçiyor helede konu maldivlerse insan sabırsızlanır :)

Back
X