Aldattığını yada aldatıyor olduğunu düşündüm düşünmedim değil (neyse gerisi bana kalsın)
Halada düşünürüm-tatlicadiarzu- Huyum suyum kurusun:lepi:
Düşünmemem lazım ama dayanamıyorumkaydirigubbakcemile İşkence yapıyorum resmen kendime:mymeka:
Denedim. Bana kalsın oda:1closedeyes:
Allah ayrdım etsin erkeklere-tatlicadiarzu-
Çünkü hem deniyoruz hem işkence cektirebiliyoz
eğer sevgilimse asla denemem bu işlerin sonu iyi olmayabilir çünki.sadece açığını bulursam kesin atarım evlenmeden önce.ama kocamsa kesin savaşırım.evliliğim sevgim ve varsa çocuklarım adına
ben malesef sevdıgımı eskıden yaptığı seylerı kafamda kurupta yargıladım ve bıtırdım hıcbırsey yapmamıs benı tanıdıgı gunden ıtıbaren ama yargısız ınfaz yapmış oldum bır kere(
ben malesef sevdıgımı eskıden yaptığı seylerı kafamda kurupta yargıladım ve bıtırdım hıcbırsey yapmamıs benı tanıdıgı gunden ıtıbaren ama yargısız ınfaz yapmış oldum bır kere(
Yargısızz infaz yapmamak lazım delil bulmadıktan sonra suclamak zarf atmaktır,
oo da işe yarıyor gercı,
ben zrf attım oyle kac defa bbülbül gibi ötüyorlar ozaman da, o da başarılı bir harekatmış aslında, ıyı yapmışsın sıkma canını. Aldatmamıssa ama öyle hissettirmişse; kendını affettırmeye baksın :jeyyar:
Düsünürüm..
aklimdan gecer, arastiririmda gerekirse..
Enayi yerine düsmektense, cin gibi olup herseyi arastirip, bir yanlisini buldugumda yüzüne tükürüp terketmeyi tercih ederim.
Bazen yapiyordur diyorum, ama tavirlari benim zannettigimden farkli oldugunda, ya bu cocugun günahina giriyorum ben diyorum.
Ama aklimin bir kösesindedir herzaman, aldatilma ihtimali, kimseye güvenmem.
ama eski erkek arkadaşımı farklı msn adresi alıp denemiştim.
kız arkadaşım yok vs. diyip konuşmaya başladı.
tavlamaya çalışmalar vs..
"çok hoşsun çok güzelsin bi gün buluşalım.
gece msne gelir misin vs."
Allah tekrar yaşatmasın böyle şeyleri, kimseninde başına vermesin. korkunç gerçekten. anlatırken bile ürperdim.