sevgilinizin sizi aldattıgını hiç düşündünüz mü?

hiç düşünmedim. arayan ve ya msnden ekleyen olursa hemen beni arar ble böle e rilgilen der. bende hemen işe koyulur arayanı paylarım

ben telefondan işlettim birkere ama yutmadı.aldatığını düşünüyordum ve oylede çıktı.şüphelenıyorsanız kesin doğrudur.

sürekli denemek lasim bence. O düsünceylen sürekli hayati kendime zehir edemem.evt. süphe warsa dogrudur cünkü garipligi sende seziyorsun...

bn telle denemiştim arkadaşınkinden cvp bile wermedii bikerde msnden eklmiştim onada bitane ortak erkk arkadşımzn msnnini yazıp engellemişti hehehe

ilk zamnlar yapmıştım ama şimdi olsa yapmam dile kolay 3 sene btti 4.senemize grdik

valla hiç öyle beni belir ben onu bilirim falan demeyin benim aklımın hep bir köşesindedeir bu erkek milleti belli mi olur

bikere arkdaşın telinden işletmiştik hemen beni aradı böyle böyle dedi anlamış tabi ama özleden falan çağrı gelse bile hemen söyler bana

benimde aklimin bir kösesindedir, herzaman ve paranoyaklikm yoksa bazen öyle birsey var diyemi hissediyorum cözemiyorum...

Aldattığını yada aldatıyor olduğunu düşündüm düşünmedim değil (neyse gerisi bana kalsın)

Halada düşünürüm-tatlicadiarzu- Huyum suyum kurusun:lepi:
Düşünmemem lazım ama dayanamıyorumkaydirigubbakcemile İşkence yapıyorum resmen kendime:mymeka:

Denedim. Bana kalsın oda:1closedeyes:

Allah ayrdım etsin erkeklere-tatlicadiarzu-
Çünkü hem deniyoruz hem işkence cektirebiliyoz

eğer sevgilimse asla denemem bu işlerin sonu iyi olmayabilir çünki.sadece açığını bulursam kesin atarım evlenmeden önce.ama kocamsa kesin savaşırım.evliliğim sevgim ve varsa çocuklarım adına

ben malesef sevdıgımı eskıden yaptığı seylerı kafamda kurupta yargıladım ve bıtırdım hıcbırsey yapmamıs benı tanıdıgı gunden ıtıbaren ama yargısız ınfaz yapmış oldum bır kere(

şimdi cok pişman olsamda o affetmıyor

Yargısızz infaz yapmamak lazım delil bulmadıktan sonra suclamak zarf atmaktır,
oo da işe yarıyor gercı,
ben zrf attım oyle kac defa bbülbül gibi ötüyorlar ozaman da, o da başarılı bir harekatmış aslında, ıyı yapmışsın sıkma canını. Aldatmamıssa ama öyle hissettirmişse; kendını affettırmeye baksın
:jeyyar:

Düsünürüm..
aklimdan gecer, arastiririmda gerekirse..
Enayi yerine düsmektense, cin gibi olup herseyi arastirip, bir yanlisini buldugumda yüzüne tükürüp terketmeyi tercih ederim.
Bazen yapiyordur diyorum, ama tavirlari benim zannettigimden farkli oldugunda, ya bu cocugun günahina giriyorum ben diyorum.
Ama aklimin bir kösesindedir herzaman, aldatilma ihtimali, kimseye güvenmem.

fiziksel olarak aldatmamıştır ama manen aldattı ve bu beni çok kırdı

hiç düşünmedim, hiç de denemedim

benim sevgilim aldatmaz.
denemeyi istemiyorum birşeyle karşılaşmıcağımıda biliyorum.
büyük konuşmak istemiyorum genede.

ama eski erkek arkadaşımı farklı msn adresi alıp denemiştim.
kız arkadaşım yok vs. diyip konuşmaya başladı.
tavlamaya çalışmalar vs..
"çok hoşsun çok güzelsin bi gün buluşalım.
gece msne gelir misin vs."
Allah tekrar yaşatmasın böyle şeyleri, kimseninde başına vermesin. korkunç gerçekten. anlatırken bile ürperdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…