- Konu Sahibi esmerguzeli06
evet ben girdim sevgilimin msne adresine biraz uzun olacak ama inşallah sıkılmassınız.
Dün sevgilimin adresine girdim ve arkadaşının kardeşi kayıtlıydı sevgilimde kardeşi gibi görür sevgilim gibi konuştum yani beni abisinin arkadaşı sanıyordu selam felan derken konu konuyu açtı.
normalde bu kız benide tanır ismimi felan bilir konuştuğumuzda vardır ben sevgilim gibi konuşurken -_neyapıyosun nasılsın derken
_” kız arkadaşın ne yapıyor” (beni sevgilime soruyor)
_”bende iyi konuşmuyormusunuz”
_ msneye girmiyor
_evet bu sıralar işi var (tam omu diyede garantiye aldım abisini sordum)
_ ömer nerde
_aşağıda
_bende sevgilim nasıl biri dedim
_iyi biri onu sakın üzme dedi
_neden ne olduki
_didemle olanlardan sonra üzme onu dedi. ( ama ben beynimden vuruldum)
_ didem kim sana kim söyledi ben sana anlattım mı dedim (yani sevgilim gibi konuşmaya devam ani harekette bulunursam kuş kaçar onun için sevgilim gibi konuşmaya devam ettim sonra
_ yok sen anlatmadın bana ben abimden duydum dedi .
(aman cinnet geçircem sevdiğim insanın arkamdan yaptıklarını bir başka kızdan öğreniyorum ve beni sevgilim sanıyor)sonra ben
_ sevgilime anlatmadın dimi aramızda dedim
_nasıl söyleye bilirim dedi bende
_ didemle konuşuyomusun seni aradımı dedim numarası varsa ben silmişim numarasını versene dedim. (maksadım numarayı alıp detaylı öğrenmek )
_yok konuşmuyorum dedi son olanlardan yüzü tutup nasıl arasın beni dedi (anam kız şaka yapmıyor gerçek gerçek sevgilimin beni aldattığından bahsediyor ) bende
_numarasını versene dedim
_yok veremem dedi
_son olanlar neki dedim
_ bilmiyomusun onla yaşayan sensin dedi
_yok biliyorumda sen nekadar doğru biliyosun emin olmak için sordum dedim
_nasıl bilmessin sen ya siz yaşadınız son olanlar akıl mantık işi değil deyince (ben bunu biraz zorlayınca )
_ sen kimsin dedi
_çokmu merak ediyosun aç kamerayı kim olduğumu gör dedim ( kamerayı yolladım açtı ve beni gördü beni normalde tanıyor ben x’im zaten biliyosun didem kim, sevgilim nasıl biri, diye sorrdum yazmadı afalladı sustu baya yazmadı sevgilin
_iyi biri diyip (msneden çıktı sonra bomba patladı sevgilimi aradım hakaret ettim )
_didem kim diye (neler neler saydım dinlemeden didem kim diyorum
_ valla tanımıyorum bilmiyorum diyor
_didem kim diyorum
_ yemin ederim o kimse tanımıyorum diyor bana
_o kimse anlatacaksın sana bana yalnış yapmayacaksın demedimmi diyorum
_yemin ederim yapmadım diyor ( ben olanı biteni anlattım gitti kızın abisiyle konuştu ) abisi
_ben didem diye birini tanımıyorum demiş
(kardeşin ne demek istiyo dememiş kızı döverler diye sonra
_bitti dedim adımı anma dedim ne telefonlara çıkıyorum ne msneye yarın o kızı abisini al gel yüzleşecez dedim
kıza abisi sormuş
_böyle bişey var senmi dedin diye (sevgilim kardeşin yapmış dememiş sizin akrabalarınızdan biri yapmış abisede kıza sorunca
_yok ben yapmadım demiş ben bişey demedim demiş
(ben dahada fıttırdım o kız gelcek azını burnunu yer değiştircem beni tanıyor sevgilim döveceğgimide biliyor bugün geldi sevgilim yalnız nerdeler dedim oturduk konuştuk
_ 3 kardeşimi annemi babamı mezara koyuyum ben didem diye birini tanımıyorum sana yalnış yapmadım şu ramazan gününde yalan söylemiyorum o kızda neden böyle demiş bilmiyorum benim onla oturup konuşmuşluğum yok msnede bile konuşmam
(Bu yeminden sonra inandım ama git abisini söyle )
_karı gibi laf taşımasın o kız kardeşinide dövecem eninde sonunda dayağımı yiyecek ha bugün ha yarın ben bilirim dedim
arkadaşlar siz olsanız kızamı sevgilinize mi inanırdınız ben bukadar büyük yeminden sonra sevgilime inandım okuduğunuz için çok teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum canlarımklava::mymeka::teselli:
Dün sevgilimin adresine girdim ve arkadaşının kardeşi kayıtlıydı sevgilimde kardeşi gibi görür sevgilim gibi konuştum yani beni abisinin arkadaşı sanıyordu selam felan derken konu konuyu açtı.
normalde bu kız benide tanır ismimi felan bilir konuştuğumuzda vardır ben sevgilim gibi konuşurken -_neyapıyosun nasılsın derken
_” kız arkadaşın ne yapıyor” (beni sevgilime soruyor)
_”bende iyi konuşmuyormusunuz”
_ msneye girmiyor
_evet bu sıralar işi var (tam omu diyede garantiye aldım abisini sordum)
_ ömer nerde
_aşağıda
_bende sevgilim nasıl biri dedim
_iyi biri onu sakın üzme dedi
_neden ne olduki
_didemle olanlardan sonra üzme onu dedi. ( ama ben beynimden vuruldum)
_ didem kim sana kim söyledi ben sana anlattım mı dedim (yani sevgilim gibi konuşmaya devam ani harekette bulunursam kuş kaçar onun için sevgilim gibi konuşmaya devam ettim sonra
_ yok sen anlatmadın bana ben abimden duydum dedi .
(aman cinnet geçircem sevdiğim insanın arkamdan yaptıklarını bir başka kızdan öğreniyorum ve beni sevgilim sanıyor)sonra ben
_ sevgilime anlatmadın dimi aramızda dedim
_nasıl söyleye bilirim dedi bende
_ didemle konuşuyomusun seni aradımı dedim numarası varsa ben silmişim numarasını versene dedim. (maksadım numarayı alıp detaylı öğrenmek )
_yok konuşmuyorum dedi son olanlardan yüzü tutup nasıl arasın beni dedi (anam kız şaka yapmıyor gerçek gerçek sevgilimin beni aldattığından bahsediyor ) bende
_numarasını versene dedim
_yok veremem dedi
_son olanlar neki dedim
_ bilmiyomusun onla yaşayan sensin dedi
_yok biliyorumda sen nekadar doğru biliyosun emin olmak için sordum dedim
_nasıl bilmessin sen ya siz yaşadınız son olanlar akıl mantık işi değil deyince (ben bunu biraz zorlayınca )
_ sen kimsin dedi
_çokmu merak ediyosun aç kamerayı kim olduğumu gör dedim ( kamerayı yolladım açtı ve beni gördü beni normalde tanıyor ben x’im zaten biliyosun didem kim, sevgilim nasıl biri, diye sorrdum yazmadı afalladı sustu baya yazmadı sevgilin
_iyi biri diyip (msneden çıktı sonra bomba patladı sevgilimi aradım hakaret ettim )
_didem kim diye (neler neler saydım dinlemeden didem kim diyorum
_ valla tanımıyorum bilmiyorum diyor
_didem kim diyorum
_ yemin ederim o kimse tanımıyorum diyor bana
_o kimse anlatacaksın sana bana yalnış yapmayacaksın demedimmi diyorum
_yemin ederim yapmadım diyor ( ben olanı biteni anlattım gitti kızın abisiyle konuştu ) abisi
_ben didem diye birini tanımıyorum demiş
(kardeşin ne demek istiyo dememiş kızı döverler diye sonra
_bitti dedim adımı anma dedim ne telefonlara çıkıyorum ne msneye yarın o kızı abisini al gel yüzleşecez dedim
kıza abisi sormuş
_böyle bişey var senmi dedin diye (sevgilim kardeşin yapmış dememiş sizin akrabalarınızdan biri yapmış abisede kıza sorunca
_yok ben yapmadım demiş ben bişey demedim demiş
(ben dahada fıttırdım o kız gelcek azını burnunu yer değiştircem beni tanıyor sevgilim döveceğgimide biliyor bugün geldi sevgilim yalnız nerdeler dedim oturduk konuştuk
_ 3 kardeşimi annemi babamı mezara koyuyum ben didem diye birini tanımıyorum sana yalnış yapmadım şu ramazan gününde yalan söylemiyorum o kızda neden böyle demiş bilmiyorum benim onla oturup konuşmuşluğum yok msnede bile konuşmam
(Bu yeminden sonra inandım ama git abisini söyle )
_karı gibi laf taşımasın o kız kardeşinide dövecem eninde sonunda dayağımı yiyecek ha bugün ha yarın ben bilirim dedim
arkadaşlar siz olsanız kızamı sevgilinize mi inanırdınız ben bukadar büyük yeminden sonra sevgilime inandım okuduğunuz için çok teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum canlarımklava::mymeka::teselli: