istedikten sonra ayrı bir hatta alır ayrı bir msn de.facebook u zaten yok yavrumun.yapacak olduktan sonra yine yapar.böyle bir sorunum yok cok şukur ki ona cok inanırım ve kontrol etme gereği duyarsam bişiler hissediom demektr ki o zaman da zaten vardır.kendime de bu kadar güveniyorum yani.
Evlenmeden önce de gerek duymadim, simdi de duymuyorum. Cünkü bizim telefonlarimiz herzaman uluorta gözümüzün önündedir. Böyle olunca da süphelenecek bir durum kalmiyor : )
Hiç gerek duymadım. Zaten msn kullanmaz, chat yapmaz. Bir telefonu var, o da hep ortadadır. Şifrelerinin hepsini bilirim, çünkü şifrelerimiz ortaktır. Zaten aynı bilgisayarları kullandığımız için bazen otomatikman onun maili açılır. Ama özellikle gireyim de kontrol edeyim şüpheciliğini hiç yaşamadım. Kendisinin bulunmaz hint kumaşı olduğundan şüphe ediyorum.
bugüne dek hiçbir şeyine bakma gereği duymadım o da sevmez böyle şeyleri zaten, gerçi hiçbir erkek sevmez. yorumların bazılarına baktım ama videolara bakıyorum diyerek mesajları karıştıranlar var, benimki bunu hayatta yemezz bence sizinkiler de yemiyordur da es geçiyorlardır :)))
Ne kadar güven oLursa oLsun merak diyede bişey var ama acaba ne yapıyo diye sürekLi takipteydimm heLe yanımda teLefonu
eLine aLdımı bakmadan duramam takıntı gibi bişey oLdu artık kontroL etmek