Anket Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

• Onun yerine figür yaptırırım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
ne gerek var haram seyleri yaptirmaya....abdestin gecerli olmuyor o zaman....yaptirmam

son zamanlarda düşünüyorum
umarım yaptırırım ama abdest filan düşününce korkuyorum olmadı geçici yaparım sürekli
yenilerim çok istiyorum:) kalbimede yazdımmmmmm:)

sağ koluma atamın imzasını, sol bileğime aşkımı kazıtmak istiyorum
bir de sol omzuma patiler yaptırmak istiyorum, yıldızlar da olabilir
ayak bileğime de burçlarımızı dövdürmek istiyorum

amaaa korkuyoruuuum canım acır mı diyee :1ninca:

bu arada şıklarda evet isterdim yok, evet yaptırdım bile var dolayısıyla oylamaya katılamadım

Gereksiz bence yaptırılmasına karşı değilim ama yaptırırsam kendi adımı yazdırırım ya da başka şekiller bencilim galiba birazda :smiley-cool:

anketin şıklarında bir sorun var gibi.

mesela ben yaptırmak isterim, sağlıksız da bulmuyorum. ama henüz yaptırmadım.
ama buna yakın bir şık bulamadığım için "evet yaptırdım bile" diye yanıtladım...

evet yaptırdım ama ikimizin baş harflerini sol bileğime yazdırdım. ama açıkçası biraz pişmanım, o zamanlar daha gençtik asiydik özentilere kapıldık belki de.. hem de daha 3 aylık çıkıyoduk o gün karar verip yazdırdık eve geldiğimde annemin tansiyonu 15e fırlamıştı hiç unutmam! 1,5 yıllık evliyiz şimdi. kendi çocuğum olursa asla ve asla desteklemem, iş yaşamınında o kadar zor oluyo ki sürekli büyük saatlerle gezmek zorunda kalıyorum saklamak için

kesinlikle karşıyım!
5 adet dövmem var çok sevdiğim biri oldu uzun bir süre birlikteydik çok sevdim çok sevildim buna eminim çok istedik adımızı yada baş harfimizi yaptırmayı ama sonsuz aşk yok ki :çok üzgünüm:
ama evlenince kesinlikle yüzük parmağıma yan şekilde eşimin adını yazdırıcam
hatta bebişim olduğunda onun adını da istiyorum hatta portresini falan bu arada hiç dövme yaptırmamış arkadaşlara tavsiye etmiyorum minik bişey yaa ne olcak demeyin bağımlılık yapıyor :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…