• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiye mi ?

Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiye mi ?

• sevgilime

OY: 19 100,0%
  • sebep olan kişiye

OY: 0 0,0%
  • hayır ya kendime !

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    19

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiye mi ?

Eşime diye çevireyim onu ben:KK48:
Eşimin davranışlarından kaynaklı olur kıskanmam o takmıyor olsa bende takmam, kıskandıysam kıskanmama olanak sağlayan davranışlarda bulunmuştur o zamanda vay haline:KK62: Akrebi kıskandırmak iyi fikir değil:KK11:

Eşime diye çevireyim onu ben:KK48:
Eşimin davranışlarından kaynaklı olur kıskanmam o takmıyor olsa bende takmam, kıskandıysam kıskanmama olanak sağlayan davranışlarda bulunmuştur o zamanda vay haline:KK62: Akrebi kıskandırmak iyi fikir değil:KK11:
Bencede akrebi kıskandırmak olmazzz :63: ama boğayı kıskandırmak hiç mi hiç olmaz :63:

sevgilimin burnundan getirene kadar kızarım sonda da yalvartana kadar küserim :KK70:

Bir akrebi kıskandırmak için uğraşmaya gerek bile yok , Şahsen kendi kendime kıskanacak birsürü şey buluyorum:KK47:
Ben cevap vericek olursam, hem sevgilime hemde sebep olan kişiye kızarımmm..
Son olarak ta kendime kızıp yatarım herhalde..
Gelsin Rüyalar ! O gecem haram olur herhalde, bilinç altım kıskançlığı konu aldığı için kabusum olur herkes ..

Ben cevap vericek olursam, hem sevgilime hemde sebep olan kişiye kızarımmm..
Son olarak ta kendime kızıp yatarım herhalde..
Gelsin Rüyalar ! O gecem haram olur herhalde, bilinç altım kıskançlığı konu aldığı için kabusum olur herkes ..
Zor ya.. Kıskançlık diye bir duygu olmasa ne güzel olurdu :) Kendi halimizde mutlu mesut yaşardık. Kıskanana zarar

Genelde yolda yururken esıme bakarlar bnde onlara yan yan bakarım esımede kızarım !!

Back