Sevgilinizi kendinizden uzaklaştırmayın....

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.578
13
Kadınların farkında olmadan yaptıkları, doğru olduğunu düşündükleri bazı davranışlar zamanla erkeğin ondan uzaklaşmasına neden oluyor.
Sevgiliniz fazla konuşmayı sevmeyen ve sakin yapıda biriyse sürekli üzerine giderek 'bir derdin mi var? Niçin konuşmuyorsun' gibi sözlerle onu bunaltmayın. Böyle davranmakla aslında iyilik yapılmadığını vurgulayan uzmanlar, erkeklerin, kadınlar kadar çok konuşmayı sevmediğine dikkat çekiyor.
Onu çok seviyor ve merak ediyor olabilirsiniz ama bu onu günde 10 kez aramanızı gerektirmez. Özellikle işyerinden saat başı sevgilinizi arayıp onu kontrol etmeniz onu sıkabilir.
Hesabı genelde erkekler öder ancak bırakın bunu içinden geldiği için yapsın. Eğer her zaman hesap ödeme görevini ona bırakıyorsanız, kendilerini kullanılmış gibi hissederler. Zaman zaman siz de hesap ödemeyi teklif edin.
Erkekler gözyaşlarından etkilenir ve hiçbir erkek bir kadını ağlatmak istemez.
Ne var ki, her şeye ağlarsanız, sizinle doğru dürüst konuşamayacak ve söylemek istediklerini söyleyemeyecek.
Erkeklerin, içlerinden geldiği gibi davranmayı sevdiğine ve sürprizlerle dolu bir hayat istediğine dikkat çeken uzmanlar, şunları kaydediyor: "Siz cumartesi akşamlarının programını 3 hafta önceden yaparsanız, çok sevdikleri sürprizleri yaşayamazlar. Fazla üstlerine düşerseniz, hareketlerinin kısıtlandığını düşünürler. Uzun zamandır biriyle birlikte olan bir erkek bile özgürlüğünden kolay kolay vazgeçmez. Planlama huyundan vazgeçemiyorsanız, en azından havayı yumuşatın. Ona öneri yapın, emir vermeyin. Böylece kendine de söz hakkı verdiğinizi düşünür ve rahatsız olmaz."​
:smiley-cool:

ondan sıkılırlar,bundan sıkılırlar..:mymeka:
bu nedir ya içimizden geldiği gibi davranamayacak mıyız biz...:dilcikar:
ama kesinlikle çok doğru bir yazı,teşekkürler
a.s.

erkekler genelde herşeyden sıkılıyorlar.yapılarında var bu özellik.ne yaparsan yap herşeyden sıkılıyorlar

en azından biz onaları kendimizden uzaklıştırmamak için böyle yazılar okuyup
"aaa bak bu doğru olabilir uygulamak lazım" diye düşünüyoruz
onlar bunu da yapmıyo :1closedeyes:
aman yaa boşversene kaydirigubbakcemile

Ne yaparsak yapalım yinede erkekler çok mutlu olmuyor gibime geliyor
Onlar bizim kadar duygusal olmaıkları için herhalde
Bizi birazcık anlasalar .

Bizi anlasalar başlarına geleceği biliyorlar bizleri anlamamak daha kolay onlar için :):):)

Ben cok farklıyımdır. Kolay kolay aramam kolay kolay plan yapmam o yapar hepsinideşakkıdı

Her dakika aramayı hiç sevmem zaten.Bir kez ararım 4 kez caldırırım actı actı acmadıysa bir daha hayatta aramam.İşi var der aramam:icecream:

niçin konuşmuyosun bir derdinmi? var diye şu güne kadar şükürler olsunki söylemedim.Çünkü derdi olunca kendisi söylüyor söylemezsede üstelemiyorum.
Benle paylaşmayı demekki istemiyor der üstelemem yanimirmirmirmir

daha cok şey varda hepsini anlatmaya sayfalar yetmez.

Kısacası sıkmayı sevmeyen birinsanım kısıtlamamda.:nazar:

hiç de uyamam he rsey karşılıkl ıo zaman onlarda kadınlar şunu bunu seviyor deyip yapsınlar hiç uğraşıyolar mı yok her sey bizden bekleniyo nedne hep biz onları elimizde tutmak için uğraşıyoruz nedennnn

erkeklerde en sinir olduğum şey de kız arkadaşları yokken kızlar için ölürler geberirler olduktan sonra nankörlük eder kendilerini naza çekerler hepsini canı cehennemekötükedihüso

ben bunları gercekten yapmıyorum yapmam yqnı
ben aramam neyın var dıye ustelemem sıkmam plan o yapsın ısterım demekkı ben sıkmıyorum karsımdakını ......guzelmıs

X