Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Zamanında rusyaya gitmis ve bunu her ortamda dile getiren ben rusyada calistim deyip anlatmaya baslayan 10 gunluk evliyken katalog gibi resimler bulan ben esimi rusyaya yollamak yok almayalim Kazen Kazen abi siz gidin

Rusya olunca ülke benimle bile gitse dert
ama diğer ülkelere tek gidebilir

Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Kendisi çoook şükür ki futboldan haz etmiyo :)
Etseydi şayet 3.seçenek :KK56:

Her Dünya kupasını takip eden biri olarak ben de gelirsem olur, gideriz:KK53:

Ukrayna belarusa is icin gitmisti ,etkisinden kurtulmasi 1 yilini almisti... hepsi mi guzel olur vayy anasini yaa diyorfu surekli...rusyayada gidiversin

Dee asil sonucu merak ediyorum gidildi mi gidilmedi mi simdi fransanin kazandigi maca.

Benimki dunya kupasina gitti. Hem izin verdim, hem burnundan getirdim. Bi daha son vallahi sensiz hic bi yere gitmiycem soz dedi. hahaha demekki okadar pisman ettim esime guveniyorum, kendime de guveniyorum ama kiskandim ne yalan soyleyeyim. Cunku rus kadinlari cok guzel

Sorun sizde değil, sorun Rusya'da, eski kız arkadaşının Rus olduğunu da belirtmek isterim !!

sonuç gidiyor muyuz ?
Dün sizi etiketleyince aklıma geldi bu konu tevafuk bildirim geldi.
Yarama tuz mu basıyorsunuz ? :) bu arada eşime güveniyorum dedim sizinle gelebilir dedim sanırım ankette, en iyisi siz yalnız gidin bizim ki sizi de yoldan çıkarır rusyaya gitse hava kapar ordaki kadınları, kimsenin ruhu duymaz.

Asla asla ve aslaa ben adamı markete zor gönderiyorum bide Rusyaaaaa :KK53::confused:oldu canim :KK62:

Back
X