• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize/Eşinizle ne kadardır berabersiniz?

03.08.2000 SENESİNDEN 03.11.2007 SENESİNE KADAR SEVGİLİYDİK O GÜNDEN BUGÜNE EVLİYİZ TOPLAMDA 10 SENEDİR BERABERİZ YANİ ÇOK ŞÜKÜR :asigim::nazar:

oh oh oh maşaallah canım :nazar: a.s. Anlatsana bize nasıl oluyor siz nasıl evlendiniz 23 senede neler değişiyor?.. tecrübelerini paylaşırmısın bizimle :utangac:
Kızlar bizde 6 senedir birlikteyiz gözümü ilk onda açtım :asigim: ilk ve son olucak inş. :Saruboceq:

Az değil demi 23 yıl oldu canım ya wallah nasıl oluyor iyi oluyor işte sempatiksalakcinni neler değişmiyorki bu yıllarda hala ilk günkü gibi sevdamız devam ediyor ..
Nasıl tanışdık kendileri benim vahşi cabizeme dayanamadı hemen 1. haftada evlilik teklifinde bulundu hemen heeeee dedim bende kaydirigubbakcemile2

2002 den beri beraberiz inşallah onunla yaşlanırım böylesine mutlu ve huzurlu olarak.............. tabiki bu dualarım herkez için allah dilediğimiz hayalini kurduğumuz evlilikler yaşamayı nasip etsin.... amiiin

Benim ortaokul'dan platonik aşkım yani ilk aşkım. Meğer bende onun platonik aşkıymışım:) 14 yıl sonra bulduk birbirimizi ve şuan 10 aydır birlikteyiz 15 günlük nişanlıyız:)

geçen ay 2 yıl bitti ve bu süre içinde tam 6 kez görüştük .ama hala birbirimize deliler gibi aşığız.bir ay sonra hep yanımda olcak:nazar: :asigim:

6 senedir :nazar: Hala ilk günkü gibi aşığız birbirimize. Kördüğüm gibi :asigim: Gözümüzü birbirimizde açtık biz. İlk aşkıyız birbirimizin. Rabbime şükürler olsun ki iyiki karşıma onu çıkarmış. Çok aşığımmm çoookkkk :asigim: Mevlam kimseyi ayırmasın inşaallah:nazar:

Back