- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yillik iliskileri helede 6 yillik iliskileri cok merak ediyorum nedeni su sanirim ben cok karamsar biride olabilirim 2 ila 3 yil icinde evlilik olmassa ben beni oyaliyor saniyorum neden boyle dusunuyorum bilmiyorum bide ozel olmassa yillar icinde iliski monotonlasmiyormu misal heyecan kaybi gibi
Şöyle söyleyim canım. Gün geçtikçe sevgilime olan aşkm artıyo. Heycanım artıyo. Çok mutlu oluyorum. Bekliyoruz çünkü kavuşmak için. Sonucu güzel olcak inşallah. Karşındaki kişiye bağlı. Oyalamak için senle olan insan da 3 yıl niye beklesin ki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah güzel olur devamida tatlım öyle insanlar varki 6 yil sonra bile terk edebiliyor guvenmek cok zor bu zamandayaa benim sevgilimin yengesi 10 yil sonra evlenmis inşallah sevgilim de bu bakis acisiyla bakmiyordur bide gunumuzde evliliklerin cogu husran diye korkuyor beyfendi sorumluluktan sanki :) bakcaz artık hayırlısı
Allah gönlünüze göre versin :) vakti vardır. Rabbim yazdıysa kaçış yok zaten. :))
Şüphesiz :) amin dualarin icin sizler icinde hayirlisi olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun :)