• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize/Eşinizle ne kadardır berabersiniz?

2006 da tanıştık,2007 de başladık.
2010 da evlenecektik fakat ayrıldık.2,5 yıl çok zorlu süreçlerden geçtik.Ayrı ama hep bi aradaydık uzakta olsak,ne onun aklından çıktım,nede o benim..
Ve bu yıl tekrar başladı..ve inanılmaz mutluyuz;)
2013 de düğün kısmetse=)

08.09.2010 da tanıstık
31.09.2011 de nişanlandık
01.09.2012 de evleniyoruz :1: hep eylul de oldu o yuzden kızım olursa adını eylul koycam :9::9:

2005 de tanıştık
2007 de ilişkimiz başladı ve devam ediyor kızlar şuan asker 3 gün sonra dönecek.ailesi farklı bir şehirde 1 sene orda yaşayacak o arada belki nişan vs vs :1: bakıcazz ;)

2010 Yılında üniversitede tanıştık :)sınıfa girer girmez ilk görüşte asık oldum ... eylül ayı boyunca bakıştık sıradan sıraya :)

10.10.10 ayında ilişkimizin adı konuldu derken çıkmaya başladık hem okul arkadası olduk hem sıra :)

29.ocak 2010 sözlendik doğum günümde

:)
bayramdan sonra istemeye gelicekler nişan olacak aile arasında

1 yıl sonra evlilik düşünüyoruz <3 bakalım

2010 Yılında üniversitede tanıştık :)sınıfa girer girmez ilk görüşte asık oldum ... eylül ayı boyunca bakıştık sıradan sıraya :)

10.10.10 ayında ilişkimizin adı konuldu derken çıkmaya başladık hem okul arkadası olduk hem sıra :)

29.ocak 2010 sözlendik doğum günümde

:)
bayramdan sonra istemeye gelicekler nişan olacak aile arasında

1 yıl sonra evlilik düşünüyoruz <3 bakalım

orada bende olajaaaamm :D

bizde 2009 temmuzunda tanıstık :27: hala beraberizzz
ünv bitiminde bende söz&nisan bir arada düsünüyorum tabii ünv sonlarında aileleri tanıstırıcazz :D
sonra biraz calısıp para biriktirdikten sonrada evlenmeyi düsünüyoruz insallahhh :D

Back