• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize/Eşinizle ne kadardır berabersiniz?

1 Aralık'ta tam bir yıl dolacak. :69: Aranızda kendim daha çok yeni ilişkide hissettim :) Aslında öyle galiba :)

kocamla yaklasık 3 sene flört 8 ay nişanlılık ve 1 sene 4 ayda evlilik olmak üzere işte yaklaşık yuvarlarsakkk :9: 5 senedir beraberizzzz inşşş niceee 5 senleri de beraber görürüzz :nazar::nazar:

Kızlar selam konu yoğunluğu olmasın diye buraya yazmak istedim...Yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum ... :/ benimde hakkımı helel etmediklerim var belki ama kul hakkındada çok korkarım...sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum..okursanız sevinirm.

Benim ilk aşkım dediğim erkek arkadaşımı unutmam çok uzun zaman aldı ama unuttum yaklaşık 2,5senedir kimse yok hayatımda.Ve hayatıma biri girmek istediği zaman ben kimseyi alamıyorum hayatıma :/:( bugüne kadar çok fazla erkek arkadaşım olmadı olduklarıda saflığımı kullandı..Herşeye evet diyordum şuraya gidelim evet olur , lal beni rahat bırak görüşmeyelim tamam görüşmeyelim...gibi yani karşı taraf üzülmesin sıkılmasın diye herşeyi yapar oldum tabi o zaman farkında değilim ve çok ilişki geçirmediğim için heralde herkesin ilişkisi böyle diyordum ne kadar aptalca bi düşünce dimi ? Çok zor zamanlar geçirdim o unutamadığım erkek arkadaşım beni her yönden kullandı ve ben bunu çok sonra anladım günlerce aylarca yaptığı pisliklerden gözümün önünden gitmedi o kadar çok kafaya taktım ki anlatamam...Zamanında lisede tanıştığım ilk insan yani ilk duygusal bi bağ kurduğum biri vardı onunla görüşmüştük ve beni öpmüştü ilk kez biri beni öpmüştü şoklardaydımmmm...Benim ortaokulda hep platonk aşklarım olmuştu hiç kimseyle çıkmamış toy mu bi kızdım yanii..O zaman geçti o çocukda gçti hayatımdan ama iki lafı bi araya getiremeyen ben öpmenin sanki çok normal olduğunu düşünmüştüm sanki bana yaklaşan dudağı geri çevirince hayatımdaki insan hayatından beni çıkaracak bi daha gelmeyecek falan gibi düşünüyordum heralde..Uzun lafın kısası lise 3.cü sınıfa kadar erkek arkadaş seçiminde çok yanıldım zaten çok fazla kimse olmadı hayatımda...Korktum herkesten...ERkeklere güvenemiyorum...

Ne yapacağım ki ben .? çok düşündüm çok akıllandım allaha şükür herşeyin bilincindeyim,erkek arkadaş seçerken güvenilir güvenilmez olduğunu nasıl anlayacağım ben ? Zaten herkesi reddettiğim için kimse yok ..Arada oldu denedim sevmeyi çıkmayı 1 hafta 2 hafta zorla yürüttüm sebep hiçbşydi çkda iyi insnlar çıktı karşıma yada iyi gözüktüler bilmiyorum ama ^^ben hem kendimden korktum başaramıcam bağlanıcam ve berbat olacak herşey diye hem karşı tarafı incitmekten de korktum ..Sonuç olarak 2.5 senedir adam akıllı kimse yok hayatımda aşkı sevgiyi unuttum gibi bişey :) eğitimime dikkat ediyorum çünkü bi hedefim var..

Ama aklımda artık birisi girecek olursa hayatıma ki girsin istiyorum.Onu tanırken nelere dikkat etmem gerekir ? 18 yaşında bi genç kız olarak artık kendime olan güvenimde gitti kimse beni beğenmiyor sevmiyor sevmeyecek yine kötü şeyler olacak diyorum...

Lütfen bana yardım edin.Erkekleri anlamıyorruuumm ilişkilerimde yara almamak için,daha iyi bi ilişkim olması için ve karşımdakinin ciddi olup olmadığını anlamak için nelr yapmam gerekir? Çünkü artık ben benim gibi eğitimini geleceğini işini gücünü düşünen olgun insanlarla birlikte olmak istiyorum,herkes bunu ister tabi tavsiyelerinizi bekliyorummmmm :/ hayatımda beni düşünen bi sorunum bi sıkıntım olduğunda bana destek çıkan kendimi özel hissetmek istiyorum.. Çok uzun oldu tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum..

ay maşşallah herkesin uzun yıllar olmuş :nazar: bizim daha 8 ay oldu inşallah bizde yılları görürüz :7:

Back