Sevgilinizden ne hediye aldınız?

valla daha bişe görmedim :):) bugun bütün gün çalışcak şans işte ama yarın yanımda yaş pasta yaptırdım üstündeki resme bayılcaksın dedi. bide ayrıyetten süprizzim varrr dedi bakalım .çok merak ediyorm :26:

restaurant ta masadaki gülü yoldu yoldu verdi bana hala konuşmuyorum. ertesi gün gitmiş pırtanta bi kolye almış ama neye yarar ne o kolyeyi takarım neyüzüne bakarım. kalbim kırıldı çok..

bi arkadaşım günlerdir gözünün içine baktığı elemandan bişey almamış (bi teklif meklif bişey bekliyordu)
diğeri de yeni çıkmaya başladığı elemana hediye almış ama çocuk bişey almamış ben zaten öyle bi olayım olmadığı için bişey beklemiyordum
ama genel olarak morallar fena

eşim sevimlilik yapmış evde giyilen hayvan figürlü kocaman ev ayakkabıları olur ya onlardan almış cok şirin bişey.

benim eşim bana hiç tahmin etmediğim bir sürpriz yaptı valla altın alsa bu kadar sevinmezdim bireysel emeklilik yaptırmış her ay kendisi ödeyecek.ben çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…