• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgiliniz telefonu acmiyorsa ne düsünürsünüz?

Sevgiliniz telefonu acmiyorsa?

• Ankete Katılan
    55

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
111
Puanlar
118
Sevgilinizden "seni seviyorum" diye bir mesaj geliyor her gece oldugu gibi.
5 dakika sonra siz telefon aciyorsunuz ama telefonu acmiyor.
Ne düsünürdünüz?

valla heryere çekilebilir bu belki aldatıyo belki wcde belki uyku için telin sesini kıstı ben hepsini aynı anda düşünürüm ama en fesat olanını seçerdim sonunda:)

valla benimki herzaman açar hatta benim aramama fırsat kalmaz şuan askerde olduğu için ben arayamıom o müsait olunca arıyo. sağolsun askerden önce bukadar görüşmezdik yani:)))))

duymamıştır diye düşünürüm yada uyuyacak sessize almış olabilir. bu durumdan aldatılmayı nasıl çıkardınız yaw :)

Aradigimi görmedigini, veya duymadigini düsünürüm
(uyumus olabilir veya telefonun sesi kapali oldugu icin duymamistir...)

Telefon o an yanında değildir diye düşünürüm.
Aradığımı gördükten sonra mesaj yollar veya tekrar ararsa başka birşey düşünmeme gerek kalmaz o zaman.
En azından kibarlık gereği.

duymamıştır diye düşünürüm yada uyuyacak sessize almış olabilir. bu durumdan aldatılmayı nasıl çıkardınız yaw :)

bilmem senin hiç aklına gelmezmi? benim gelir valla iyisinden kötüsüne ne varsa gelir aklıma..
ben her şartta aradığımda ulaşmalıyım kesin şartımdır bu.. belki hastalandın belki uykun kaçtı belki doğal afet oldu ona ihtiyacın var vs. vs. birde bir erkeği çokda rahat bırakmamak lazım bana kalırsa ilerde aldatmaya kalksa seni o zaman bunu nerden bileceksin evde uyuyor sanacaksın sen tüm iyi niyetinle...
belkide haberin bile olmayacak hala o adamla olmaya devam edeceksin... aptal yerine konmaktan iyidir kontrolü ele geçirmek:))

ben böyle bir mesajdan sonra aramam şakkıdı
o romantizm bozulmasın diye teli oper uyurum hihoyyyt

ben de bu kuşun yaptığı gibi yaparım..
ama olduki aradım eşimi..uyumuş olduğunu yada banyoya girdiğini düşünürüm..sositososito
aldatmayla ilgili bişe aklıma gelmez açıkçasıkaydirigubbakcemile5

ama olduki aradım eşimi..uyumuş olduğunu yada banyoya girdiğini düşünürüm..sositososito

Uygun olmadığını düşünürüm tabiii şakkıdı

ben aradigimda eger ulasamiyorsam (tabiki is saatlerinde falan aramam bilirim ki tel yaninda degil) beklerim gorur aradigimi tekrardan ara diye ama tekrar aramazsa icime kurt duser ve ona ulasana kadar deliririm neler neler gelmez ki aklima bisey oldu kendione diye korkarim sadece..

hovardalık yaptığını düşünürüm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ya benim bu gibi durumlarda hemen aklıma kötü şeyler gelir.yok kazamı geçirdi bişimi oldu allak korusun...

öyle bir msjdan sonra aramazdım
oldu ki aradım ve cvp vermedi
garanti uyudu bizimki diye düşünürüm
çünkü gecenin bir vakti telefonda konuşurken bile uyuyan bi insan sevgilim
gerçi o zamanlar çalışıyordu ve geç çıkıyordu iştenkaydirigubbakcemile3

uyumuştur allahım ne olacak :):))))
başka karıya giderken bu mesajı atacak değilyaaa :delphin:

Back