• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz tek tanz Parmanza nasl takt?O an neler hissettiniz?

ya benm tek taşımı söz de takmıştık kayınvalidem taktı o heyecanla eşimin aklına gelmedi takmak :)))
ama evlenme teklifine gelince defalarca etmişti zaten
ama en güzeli dışarıda geziyorduk biskrem panonusu görüp "sana bi biskrem versem benmle evlenir misin" demişti bende "biskrem vermesende evlenirim aşkımm" diye cevap vermiştim o kadar teklifin arasnda en tatlısı buydu galibaa
bide tv de titanic i isliyoduk aşkımla o evinde ben evimde :)))
telefon etti ve direk benmle evlenr misin demişti ben tabi şookk evet evt evt demiştim :)))

2 yıl olcak sevgilim tek taşı alalı.Gündüz arayıp akşam için bi planım olup olmadığını sordu bende olmadığını söyledim akşam dışarı çıkalım dedi tamam dedim bende bi arkadaşıyla gelmişti bana cafede oturup biraz işlerinin olduğunu hemen gelceğini söledi bende sormadım ne işin var diye biraz bekledikten sonra geldi başka yere gidelim hayatım dedi bara gittiğimiz bi yer vardı oraya gittik girdik şarap içelim dedik nese şarap bardakta geldi bi baktım şarap bardağının içinde teş taş yüzüğüm :sm_cool: meğer işi buymuş o an o kadar mutlu oldum kii bütün gece muhabbet ettik bi şişe şarabı bitirdik ben tabi biraz kırdım kafayı sürekli gülüyorum :roflol: çok seviyorumm bebeğimi yaa 3 gün önce 5.yıl 7.ayımıza girdikk allahım bir ömür birlikte olmayı nasip etsin :1hug:

Benim tek taşımda 2.5 yılın sonunda geldi..
Kız kulesne götürdü beni askm yemeğimizi yedik şarkıları dinledik..
Sonra yukarı çıkalım dedi..
Ayağmdaki topklularla o merdivenleri çıkmak bnm için bi işkenceydi..
Geri iniyodum az kalsın kaydirigubbakcemile3
Neyse bi dünya zorlukla çıktım yukarı..
Çiftler sarmaş dolaş istnbul manzrasını izliolar..
Bende kollarımı dayadım izlior askm sarıldı biras öle durduk..
Mükemmel yaa dimi dedim..
Bana bakarmısın askm dedi..
Döndüm elinde bembeyazz bi kutu ve içinden parıl parıl parlayan tek taşım opuyorumnanaktan
Birlikte eskiyelim benimle evlenrmsn dedi.. akannehir
Ben cwp wermeden sarıldım yüzüğü takıcağı parmağmda annesinin hedye ettiği bi yüzük wardı ee parmağmda yüzük vaarr nası takcaksın fln diorm askm evet demedin dedi sırnaşık şey
Eveett askm eveett dedim sonra yüzüğü çıkarttım parmağmdan kız kulesinde yüzüğümü taktı aşkımda..
29 Mayısta da evleniorus Allah'ın iznyle..
Darısı tüm istiyenlerin başına inşallah :Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:

Benim tek taşımda 2.5 yılın sonunda geldi..
Kız kulesne götürdü beni askm yemeğimizi yedik şarkıları dinledik..
Sonra yukarı çıkalım dedi..
Ayağmdaki topklularla o merdivenleri çıkmak bnm için bi işkenceydi..
Geri iniyodum az kalsın kaydirigubbakcemile3
Neyse bi dünya zorlukla çıktım yukarı..
Çiftler sarmaş dolaş istnbul manzrasını izliolar..
Bende kollarımı dayadım izlior askm sarıldı biras öle durduk..
Mükemmel yaa dimi dedim..
Bana bakarmısın askm dedi..
Döndüm elinde bembeyazz bi kutu ve içinden parıl parıl parlayan tek taşım opuyorumnanaktan
Birlikte eskiyelim benimle evlenrmsn dedi.. akannehir
Ben cwp wermeden sarıldım yüzüğü takıcağı parmağmda annesinin hedye ettiği bi yüzük wardı ee parmağmda yüzük vaarr nası takcaksın fln diorm askm evet demedin dedi sırnaşık şey
Eveett askm eveett dedim sonra yüzüğü çıkarttım parmağmdan kız kulesinde yüzüğümü taktı aşkımda..
29 Mayısta da evleniorus Allah'ın iznyle..
Darısı tüm istiyenlerin başına inşallah :Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:

amin şeydam ay gözlerim yaşardı bea:hulya: :roflol: :1hug:hihoyyyt:nazar:

Back