• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz tek tanz Parmanza nasl takt?O an neler hissettiniz?

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
39
Manisa
hep merak etmişimdir,okuldayken de arkadaşlarıma sordum.bir de sizin hikayelerinizi merak ettim.İlk önce ben anlatayım :)

biz 1.yılımızı kutlayacaktık.o adanadan geldi çanakkaleye(orada okuyordum we ewde kalıyordum zaten) ben süper bi masa hazırladım.internetten yemek tarifleri aldım.en sewdiği tatlıyı yaptım.şarap aldım.odaya we masaya kokulu mumlar koydum.yabancı aşk şarkıları listesi hazırladım.şık bir kıyafet giydim we ona da hediye olarak gömlek we V yaka kazak almıştım.onları giymesini rica ettim.yemek yerken arada dans ediyorduk.o sırada cebinden küçük bi kutu çıkardı.tabi ben hemen anladım yerimseniben o şekilde parmağıma taktı.kendimi bi filmde sandım resmen.herşey çok güzeldi.dans ederken kulağıma bana yazdığı bi şiir okudu...

ONU ÇOK SEWİYORUM,BENİM JAPON BALIĞIM :asigim:

Hikayeniz çok hoş.
Ama ben tektaştan hiç hoşlanmam...

Umarım bana hediye etmek gibi bi hataya düşmez.
:roflol:

ALLAH mutluluğunuzu bozmasınn :asigim::nazar:
benim hikayem yok 2 yıl oldu ama tektaş almadı bana:sinifsinif:

aah ah :) dün gibi.
tatil için memlekete döneli bikaç gün olmuştu ki peşimden geldi, akşam üzeriydi bütün çocukluğumun geçtiği sahilde denize çok yakın bir bankta oturuyorduk güneş batıyordu, her yer çok sessizdi sadece hafifçe ayaklarımıza doğru gidip gelen dalgaların belli belirsiz sesi vardı :) hiç ama hiç beklemiyordum, sadece sohbet ediyoruz sanıyordum kafamı bi çevirdim elinde yüzük kutusu, gözlerimin içine bakıyo... Çok mutlu olmuştum, bana bu teklifi başka bir yerde etse bu kadar sevinmezdim. Çocukluğumun geçtiği o sahilde duyabileceğim en güzel kelimelerdi o anda "benimle evlenir misin"...

Son düzenleme:
ayy tuana ne güzel ewleniyorsunuz,darısı başıma işallah fakat bizim daha çoook war(4-5 yılcık kaydirigubbakcemile3 )

kardelencim,iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım.işallah sende takarsın bi tane parmağına.ben çok sewiyorum ona baktıkça o anı hatırlıyorum.eskiden ben de yüzük müzük sewmezdim,o aldı diye mi bilmem,içim içime sığmıyo bakınca :asigim:

güzel yorumlarınız için teşekkürler opuyorumnanaktan

ilk yılımızın bittiği sene aldı bana tektaşımızı akşam 8 de okuldan çıktım beni almaya geldi yemeğe gitcez o ozaman arabası yoktu otobüs bekliyoz gözüme sokar allll dedi:oklava::oklava: (birazcık ayıdırda kendisi) alkisalkisalkis
tektaşımı sevgilim aldı ama malesef kendim taktımmafoldumbenmafoldumben

kızlar benim sevgilimde öyle çok ince olamıyor ama en sonunda anladım ki bu utangaçlığından kaynaklanıyor bizimkisi normalden biraz farklı oldu ve uzun biraz buraya yazmam için bir çok kısmı özet geçmem gerekecekti ben de en iyisi bloğuma yazdığım sayfanın adresini vereyim okumak isteyen oradan okusun dedim :) ADANIN GEZıLERı: Benim Karım Olur musun???

adaaaaa adamın düz müz ama yapmış yapıcağını helal olsun yaa :)
kızlar ne mutlu sizlere bende daha almadımm yüzük falan açıkcası öyle klasik yemege gıdıp cıcek falan alıp sonrasında yüzük gelecekse o yüzük hiç gelmesinn ayrıca yüzük gelmek zorundada değill bana hiç ummadığım bir anda sadece duygularını ifade etse yada pat diye karım olurmusun vs desee bayılırım heralde ben farklı bır evlılık teklıfı ıstıyorum ya oyle yuzukle cıcekle bocekle gelmesın :))))

En başından söylemişti o pırlantayı parmağıma takmadan evlenmem diyebayanssulusmile

Biliodum doğum günümde alacak ve evlenme teklif edecek.Hep derdimki diz çöküceksin.Hiç bekleme çökmem derdi..boshayallersmile

Doğum günüme 1 gün kala dediki bana gel sana yüzük bakalım.:1shok:Dedim nasıl ya alacaksan sen al ben böle bişey istemem artık önemide kalmadı istemiyorum.Konuştum konuştum konuştum.Nerdeyse ağlıycam.Tamm dedi almıycam ama sonra başıma kakma bunu.Alma dedim.Ama anlatamam o anki halimi.hani şöyle tepine tepine ağlasam rahatlarım biraz.Eve gittim msj yolluyo ağzıma geleni sölüorum.alsanaalsanasmileDedim bana sakın doğum günüm için bişey yapma istemiyorum.Ama o gün benim için çok önemli diyor.

Ertesi gün doğum günüm.Bende surat beş karış tabi.Çıktık dışarı beni bi yere götürdü.Arabadan indi arka kapıyı açtı o sırada arabadan çıktım bende.Gül almış uzattı doğum günün kutlu olsun dedi.Saol dedim ama içimdende bumudur yani diyorum bumudur.Parçalıycam kafasında çiçeğialsanaalsanasmile

ardından yüzüğü çıkardı diz çöktü ve teklif etti..bilmiyorumkismile

Tabi ben şaşkın
:asigim::asigim:

Ben bu evlenme teklifini bekliyorum diye bana oyun oynamış şaşırmam için..yüzüğü 1 hafta önce almış meğersem

Daha tek taş takamadı malesefkafamçokkarıştı
Ama alyans taktık.Çıktığımız günden 4 ay sonra alyansı parmağıma taktı bende anlamadımohaoldumsmile

ayyy romantik çoçukkk güzel olmuş ama sonu :)

ben daha evlenme teklifi almadımda aramızda sözlencegimiz zaman bana tek taş ve alyansımı almıştı aşkımm ozaman bana beyendirdi yüzügümü ben beyendim sonrada önce söz verdirmişti aşkımızın hiç bitmiyecegine ikimizde söz verdik snrada kendi takmıştııııı parmagıma sonra sarıldık fln çok güzeldii.. Allah tez zamanda evlenme teklifini nasip etsin inş :D

inşallah benim teklifte şubatta gelicek eşyalar alındı ewlenmeye karar verildi ama teklif 8yılın sonunda geliyooo tuhaf ama hala heyecan verici beklemek ve benim sewgilim yerine göre çok romantik ben mutlu olayım diye herşeyi yapar çok merak ediyorum nasıl bi ewlenme teklifi olucak ilkim o benim ya bitanemboshayallersmile

geçen sene yılbaşı günüydü okuldaydık ve kar yağıyoduu kantinde benim elimden tutarak dışarı çıkardı kampüsün tam ortasında durduk üzerimize beyaz beyaz karlar dökülüyodu ve bana şu kar taneleri şahidim olsun bir ölene kadar seninleyim dedi sonra elime bir kartopu uzattı elime aldım ve içinden siyah bi kutu çıktı daha sonra ise yeni yılın kutlu olsun aşkım dedi ve sımsıkı sarıldı bizi izleyen arkadaşlarda alkışladı sanki türk filmi varmış gibi benm ki de böyle işte:asigim:

bana eşim birlikte geçirdiğimiz ilk doğum günümde hediye etti yüzüğümü:asigim:
çok istemesine rağmen tektaşı nişanımıza yetiştirememişti, doğum günümde de 1 hafta öncesinden bi sürü meraklandırdı; ser verdi sır vermedi..hatta "hediyeni unuttum almayı" diyip beni bi güzel kızdırdı..sonra "aşkım kapat gözünü" dedi, kapattım bi açtım karşımda pırıl pırıl parlıyo yüzüğümboshayallersmile çok duygulanmıştım...çok özel bi hediye oldu benim için...en önemlisi o kış ayında ayağına bi bot almak yerine bana bu hediyeyi aldı ve aylarca delik spor ayakkabısıyla gezdi:gitme:
Allah herkese en az bizimki kadar güzel ve huzurlu bir ilişki nasip etsinn:Saruboceq::nazar::nazar:

kızlar bende 14 şubat 2010 tarihi itibariyle tek taşımı almış bulunmakyatım :) hiç beklemiyodum zaten böyle çiçekli böcekli yemekli teklif istemiyodum hiç beklemediğim bir anda teklif almayı istemiştim hep aşkımada bu durumu hiç anlatmadım bemi çok iyi tanımış gerçekten dün sevgililer günüydü malum bi hediye bekliyodum ama böyle birşey kesinlikle düşünmedim dısarı cıkamadık bız cok kısa gorustuk kutusundan tek tasımı cıkarttı ben yuzugu gormeme ragmen hala bısey cakmadım elimi avucunun içine aldı aşkım benimle evlenirmisin dedi?ayy çok oldum salak salak baktım yüzüne sarıldım sonra oda aşkım bugün verirmisin cevabımı dedi o kadar salaklastımkı onu bıle dememısım sonra evet dedim :) yüzükten ziyade teklif beni heycanlandırdı böyle işte çok mutluyum bende paylaşmak istedim güzeller.

Ben tektasimi gecen sene aldim kizlar..
Nisanlim beni karsilamak uzere havalimanina gelecekti..Biraz gecikmisti ama, ben de gittikce sinirlenmeye baslamistim ..Megersem Mustakbel nisanlim arabasinin ustune kocaman BENıMLE EVLENıR MıSıN yazisi yapistirmis ve elinde cicek ve yuzukle karsima dikildi..Tabiii sinirim geciverdi onu boyle gorunce..

askimveben.jpg

Back